vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

679 επισκέπτες, 4 χρήστες
camber, manoslykos, lounik, Methodios

ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΝΕΩΝ ΜΕΛΩΝ

Αποσυνδεδεμένος Cruiser79

• 9074
  • Φύλο: Άντρας
  • Ομορφαίνει, δεν παχαίνει!
    • Cruiser's e-liquid reviews
Απ: ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΝΕΩΝ ΜΕΛΩΝ
« Απάντηση #5175 στις: Ιουλίου 29, 2014, 10:49 »
Φίλε babis, μπορεί να ακουστεί κάπως, αλλά θα σου πω το εξής:
Όταν φεύγω από το σπίτι, φεύγω σαν να μην υπάρχει αύριο: 2 μοντ, δύο ατμοποιητές, 9600mAh σε μπαταρίες, ανταλλακτική κεφαλή, δύο κατσαβιδάκια και ένα στριμένο microcoil μαζί με βαμβάκι. 10ml πάνω μου και 30 στο αυτοκίνητο.

Και όλα αυτά σε ένα υπέροχο βαλιτσάκι.

Όταν συνηδειτοποιήσεις ότι το μεγαλύτερο πρόβλημα του ητ είναι ότι δεν είναι άμεσα διαθέσιμο, δηλαδή αν ξεμείνεις τις τρεις το πρωί δεν μπορείς να πας περίπτερο να ψωνίσεις, κάτι τέτοιο σε βλέπω να κάνεις! Ότι και να γίνει, πρέπει να έχεις plan B.

Αποσυνδεδεμένος petra

• 5198
  • Φύλο: Γυναίκα
  • big sister's watching you!
« Απάντηση #5176 στις: Ιουλίου 29, 2014, 11:00 »
και plan C .... και plan C

Περασμένη εβδομάς στο εξωτερικό, σε καφετέρια:
1ος ατμο παραδίδει βαμβάκι στο 24ωρο λόγω sin cookie.
2ος άτμο που ταξίδεψε με νέα φ/α γεμίζει με υγρό εκείνη τη στιγμή και βγάζει καμμένο για πρώτη φορά στο διάστημα που τον έχω
(θέματα που λύνονται αν κάνουμε την καφετέρια εργαστήριο, αλλά ειπαμε να το αποφύγουμε)
3ος άτμο δουλεύει τέλεια.
Είχα βέβαια καβάντζα άλλους 2  ;D

... επιπλέον, η μια από τις δυο πολυβολτικές (πέραν του μοντακίου) επέλεξε εκείνη τη στιγμή για να παραδώσει πνεύμα, κάτι που απλά το προσπέρασα έχοντας την άλλη μια και το μοντάκι με ανταλλακτική 18650

ο χρυσός κανόνας στο η.τ. είναι ΕΝΑ = ΚΑΝΕΝΑ
Ο αργυρός κανόνας είναι ΔΥΟ = ΕΝΑ (και ειπαμε ότι ένα = κανένα)  :laugh1: :laugh1:

Αποσυνδεδεμένος nikos_abel

• 4
  • Χμμμμ...
« Απάντηση #5177 στις: Ιουλίου 29, 2014, 11:34 »
Έχω μια μπαταρία milenium που την κρατάω για όταν τελειώνει η vision spinner μου.

Αλλά έχει το εξής τρελό :

Το κουμπάκι της ανάβει και λειτουργεί ανεξέλεγκτα για μικρές διάρκειες. Μετά από λίγο ή και για μέρες
στρώνει και ξαφινά το ξανακάνει.

Αν δεν την ακουμπήσω για ώρες δεν λειτουργεί, αν την ακουμπήσω τυχαία θα το κάνει ή όχι.

Για πέταμα θα πάει σύντομα αλλά μπας και είναι κάτι απλό;

Ευχαριστώ για το χρόνο σας

Αποσυνδεδεμένος Vasilis R.

• *
  • 61
  • Joyetech evic vtc/phenomenon lite by gus/iatty
« Απάντηση #5178 στις: Ιουλίου 29, 2014, 11:49 »
Καλησπερα...ριξε λιγο σπρει επαφων στο κουμπι και αν συνεχισει να το κανει πρεπει να την παςσε καποιο ηλεκτρονικο να δει μεσα την πλακετα της και τελευταια λυση κανε αυτο που ειπες παραπανω!!!!

Αποσυνδεδεμένος Babisavramidis

• *
  • 9
  • Χριστιανός Ορθόδοξος Έλλην ατμιστής.
« Απάντηση #5179 στις: Αυγούστου 01, 2014, 12:57 »
Παιδιά σας ευχαριστώ όλους και ναι ρε φυσικά και θα ηρεμήσω.Ότι και να έγινε έγινε την στιγμή που είχα φτιάξει το δικό μου υγρό και ήταν και αυτό ένα μπέρδεμα όσον αφορά για το τι μπορεί να φταίει οπότε και το timing ήταν άστα να πάνε.Να σας ενημερώσω ότι έχω και εγώ βαλιτσάκι και δεν υπάρχει περίπτωση να φύγω απο το σπίτι χωρίς και τις 2 μπαταρίες έτοιμες! και μιλάμε πάντα έτσι?(φορτιστές καβάντζα υγρό,κεφαλές κ.τ.λ)Το συγκεκριμένο βράδυ κατέληξα να σπάω απο τα νεύρα μου τον ατμοποιητή μιας και δεν μπορούσα να καταλάβω το πώς γίνεται να μην τραβάει χρησιμοποιόντας ΚΑΙ ΤΙΣ 2 ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ! Είπα δεν μπορεί να έχω πρόβλημα και στις 2 μπαταρίες?!! τι διάολο!! Και με καινούργιες αντιστάσεις?Ένας φίλος την άλλη μέρα(και με λιγότερο θυμό) μου είπε πως υπάρχει και η περίπτωση να μην φορτίζουν καλά οι μπαταρίες με αποτέλεσμα να μην υπάρχει η κατάλληλη ένταση σε καμία μπαταρία απο τις 2 οπότε και δεν ατμίζειιιιιιιι.....το αποτέλεσμα ήταν τεσπά να αγοράσω έναν καινούργιο Aspire CE5-S (σκέφτηκα και άλλους αλλά ήθελα κάτι που ξέρω και είναι και οικονομικό)και δεν έχω κανένα μα κανένα πρόβλημα ούτε με τις μπαταρίες ούτε με ατμοποιητή ούτε με κεφαλή ούτε με υγρό,οπότε μάλλον ούτε και μ φορτιστές.Όλα φυσιολογικά επιτέλους.Οπότε παιδιά,λογικά δλδ,κάτι έπαιζε με το προηγούμενο τανκάκι το οποίο όμως και είχα πλύνει διεξοδικά και ελέγξει και δεν φαινόταν κάτι να μην πηγαίνει καλά,τι να πω δεν ξέρω.Ευχαριστώ για την κατανόηση και την αντιμετώπιση σας στο προ ημερών μνμ μου....Απλά ρε σεις έχω επενδύσει σαυτό και το κρατάω και μου ήρθε κάπως το να φροντίζω τα πάντα όπως πρέπει και πάντα κάτι να γίνεται απο το πουθενά.Έτσι είναι η ζωή...το μόνο που μας εύχομαι είναι υπομονή και εγκράτεια σε τέτοιες στιγμές ,σε όλους με πρώτο εμένα,γιατί αυτά θέλουμε δεν θέλουμε συμβαίνουν τελικά τα ρημάδια.Χαίρομαι που πολλοί καταλαβαίνετε για να μην πω όλοι.

« Απάντηση #5180 στις: Αυγούστου 07, 2014, 12:40 »
Καλημερα κυριοι και κυριες...Νεος ατμιστης γεματος αποριες...Εχω παρει τον Epsilon 1100 και θα ηθελα βοηθεια για τα ανταλλακτικα μερη.Δλδ οταν θελω να αλλαξω τον ατμοποιητη αλλαζω μονο την κεφαλη?Το υπολοιπο μερος δεν χρειαζεται αλλαγη?Εννοω το μερος που μπαινει το υγρο και το πιπακι πρεπει να αλλαχθουν και αυτα?
Επισης ενω το πρωτο τσιγαρο λειτουργησε καλα,το δευτερο οταν του εβαλα υγρο και πατησα το κουμπι αρχισε να κανει σαν στρακαστρουκα...εχει προβλημα η κεφαλη να την αλλαξω ή ειναι κατι αλλο?
Ευχαριστω εκ των προτερων για την βοηθεια.

Αποσυνδεδεμένος Tem

• 9656
« Απάντηση #5181 στις: Αυγούστου 07, 2014, 13:02 »
Kαλωσήλθες στο e-kapnisma.gr.
Αλλάζεις μόνο την ανταλλακτική κεφαλή όταν καταλάβεις ότι πλέον δεν αποδίδει σωστά ή δεν δίνει καλή γεύση. Το κυρίως σώμα και η βάση του ατμοποιητή δεν χρειάζονται αλλαγή. Τα σκασίματα που ακούς από τον ατμοποιητή είναι σε γενικές γραμμές φυσιολογικά χωρίς αυτό να σημαίνει ότι κάτι τέτοιο συμβαίνει σε όλες τις κεφαλές.

Αποσυνδεδεμένος vd

« Απάντηση #5182 στις: Αυγούστου 09, 2014, 20:59 »
παιδιά εγώ το έχω ξεκινήσει εδώ και 2 εβδομάδες περίπου με 16 νικοτίνη. Για πόσο καιρό λέτε να το κρατήσω στα 16 πριν αρχίσω να κατεβαίνω;

Αποσυνδεδεμένος alexis36

• 669
« Απάντηση #5183 στις: Αυγούστου 09, 2014, 21:04 »
κάνε μία δοκιμή στα 14 ή 12 και δες αν σε καλύπτει κράτα το αν όχι επέστρεψε και δοκίμασε αργότερα. Εγώ απ τα 18 στα 12 και μετά στα 9 πήγα πολύ εύκολα ανεβάζοντας βέβαια την κατανάλωση. Μετά από 9 στο  6 με δυσκόλεψε αρκετά θα έλεγα.

Αποσυνδεδεμένος domaze

• 922
  • Say Hello to my little friend!
« Απάντηση #5184 στις: Αυγούστου 09, 2014, 21:07 »
δεν υπάρχει κανένας λόγος να κατεβαίνεις σε νικοτίνη τουλάχιστον ακόμα. Μετά από κάποιο καιρό που θα είσαι σίγουρος ότι δεν θα θες ΚΤ ούτε για πλάκα τότε το ξανασυζητάμε εκτός αν έχεις κανένα σύμπτωμα από υπερβολική κατανάλωση νικοτίνης οπότε αλλάζει...

Αποσυνδεδεμένος vd

« Απάντηση #5185 στις: Αυγούστου 09, 2014, 21:19 »
οκ θα το κρατήσω κι άλλο στα 16 και μετά δοκιμάζω μια μικρή μείωση.
Κάτι άσχετο, κανένα φυσικό κατάστημα (όχι eshop) που να έχει υγρά Inawera στην Αθήνα μήπως γνωρίζετε;

Αποσυνδεδεμένος joyeman

• 1208
« Απάντηση #5186 στις: Αυγούστου 09, 2014, 23:17 »
http://www.egotube.gr/el-2.html

Συνεργαζόμενο κατάστημα :
Console Club
Υπαπαντής 171
Κερατσίνι
Tel:210-4614361

Αποσυνδεδεμένος fumos

• *
  • 69
« Απάντηση #5187 στις: Αυγούστου 15, 2014, 11:21 »
καλημερα παιδια και χρονια πολλα!

πηγα σε ενα καταστημα χτες εδω στο Βολο που ειμαι.
η προταση του καταστηματαρχη ηταν aspire bdc + revolver variable voltage 1100mah μαζι με τα παρελκομενα και δωρο υγρο [λιγα μλ, δεν θυμαμαι ποσα, ανεφερε πως θα μου βγαλει 2.5 μερες].
ολα μαζι στα 50 ευρω.
μου τονισε πως δινει και γραπτη εγγυηση στην μπαταρια 25 ημερων.
επισης θα μου δωσει να δοκιμασω και καποια υγρα αφου εχω στην κατοχη μου και ενα ηλεκτρονικο τσιγαρο.

πως το βλεπετε; να προχωρησω σε αγορα ή να δω και κατι αλλο οταν θα κατεβω Αθηνα τον Σεπτεμβρη;

Αποσυνδεδεμένος Nemesis_rds

• 5569
« Απάντηση #5188 στις: Αυγούστου 15, 2014, 13:15 »
Καλημερα φιλε μου και χρονια πολλα.
Θα ελεγα πως η προσφορα του καταστηματος ειναι καπως "τσιμπιμενη" και μαλιστα για οχι και τοσο συγχρονα προιοντα.
Mε 50€ μπορεις να παρεις vision spinner + kanger aerotank που προσωπικα τα θεωρω πολυ καλυτερο συνδιασμο απο aspire bdc + revolver vv.

Αποσυνδεδεμένος alexis36

• 669
« Απάντηση #5189 στις: Αυγούστου 15, 2014, 13:38 »
Αυτά που σου προτείνει κάνουν 43 ευρώ, οπότε μάλλον σου χρεώνει και το υγρό και τις δοκιμές που θα κάνεις  :tongue_smilie:

καλύτερα πάρε Spinner 1300 25-27 ευρώ (+12 ευρώ φορτιστής) και κοίτα τους gemini, aspire ET, vivi nova, kanger aerotank και θα είσαι γύρω στα 50-60 ευρώ.

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 359763 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 991 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114184 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450002 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110649 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 374707 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328070 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1061 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6420 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15277 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29333 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99880 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F