vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

256 επισκέπτες, 10 χρήστες
Tem, patz, Doubt, gfilip, spixri, Methodios, ΛΥΚ, azzazel, camber, JohnDag

ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΝΕΩΝ ΜΕΛΩΝ

Αποσυνδεδεμένος vladimirus

• **
  • 413
  • Φύλο: Άντρας
Απ: ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΝΕΩΝ ΜΕΛΩΝ
« Απάντηση #4965 στις: Μαρτίου 11, 2014, 23:04 »
Κι εγώ θα σου πρότεινα αυτά που είπε ο Zαχαρίας (εκτός του smokey caramel) και επιπλέον αν θέλεις όχι απλά καπνικό όπως το συνηθίζουμε αλλά τασάκι/τσιγάρο τα εξής :
http://www.vapeclub.gr/index.php?id_product=301&controller=product

http://www.vapeclub.gr/index.php?id_product=333&controller=product

Αποσυνδεδεμένος Nemesis_rds

• 5569
« Απάντηση #4966 στις: Μαρτίου 13, 2014, 20:26 »
Καποια μηνυματα σχετικα με τη χρηση του η.τ. σε καφετεριες μεταφερθηκαν εδω.

Αποσυνδεδεμένος PerChi

• *
  • 70
« Απάντηση #4967 στις: Μαρτίου 18, 2014, 01:37 »
Καλησπέρα παιδιά. Μετά από πολλές απόπειρες είναι η πρώτη φορά που κλείνω 10 μέρες με Η.Τ και θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση.

Έχω ένα κάψιμο στον λαιμό μου κατά την εκπνοή πιο πολύ και λιγότερο κατά την την εισπνοή. Επίσης έχω  βήχα και κάτι σαν να κλίνει ο λαιμός μου κάποιες στιγμές.   Δοκίμασα πάνω από 6 γεύσεις και σε όλες σχεδόν τα ίδια. Άλλα δεν το βάζω κάτω αυτήν την φορά.

1.El Toro - Cigarillos                                12Mg (Μέτρια ενόχληση στον λαιμό)
2.El Toro - Puros                                       12Mg (Τα ίδια)
3.Atmosfaira - Orion's Tribute                 18Mg
(Έντονη Ενόχληση)
4.Flavour Art - RY4                        18Mg (Η χειρότερη ενόχληση)
5.Liqua - Traditional Tobacco        12Mg (Μέτρια ενόχληση)
6.Halcyon Haze - Gin's Addiction   18Mg (Λιγότερη ενόχληση αλλά μάλλον η μέντα μου μουδιάζει λίγο τον λαιμό και δεν καταλαβαίνω)

Μπαταρία Vision Spinner (μέχρι 3.9V)
Ατμοποιητης (Aspire bdc)

Μέτα από όσα διάβασα εδώ φτάνω στο συμπέρασμα ότι με πειράζει μάλλον η PG ή τα αρώματα. Έχουν περάσει 12 μέρες με Η.Τ. και δεν νομίζω να είμαι ακόμα στην προσαρμογή γιατί νομίζω πως χειροτερεύει λίγο

Μου είπαν να δοκιμάσω σκέτη VG να δω αν έχω όντως πρόβλημα. Αν και δεν ήθελα ακόμα να ξεκινήσω τα DIY γιατί είμαι χέστης μάλλον δεν έχω άλλη λύση.
Η ερώτηση μου είναι η εξής: Να πάρω
1. Βάση MIST Nobacco 0Mg    (85-90 VG) Και (10-15 νερό)
2. Βάση VG Nobacco 18Mg
Και να τις βάλω σε ένα μπουκαλάκι των 10ml 50/50 ? (Ρωτάω γιατί έχω χαλάσει πολλά λεφτά αυτές τις 2 εβδομάδες για υγρά και πρέπει να βρω φτηνή λύση)
« Τελευταία τροποποίηση: Μαρτίου 18, 2014, 01:42 από PerChi »

Αποσυνδεδεμένος joyeman

• 1208
« Απάντηση #4968 στις: Μαρτίου 18, 2014, 02:03 »
Και βεβαια μπορεις, απλα το τελικο αποτελεσμα θα ειναι στα 9mg, σχεση με τα 12 ή 18 που εχεις δοκιμασει.. (καλυτερα αν θες τη γνωμη μου, μιας και απ' οτι ανεφερες στα 12mg ειχες καλυτερα αποτελεσματα απ' οτι στα 18mg).

Αποσυνδεδεμένος fanis-leros

• *
  • 59
  • Χωρίς καπνό,χωρίς ατμό........και μια χαρά.
« Απάντηση #4969 στις: Μαρτίου 18, 2014, 02:08 »
 Σίγουρα ισχύει οτι ξεκινάς απο 18 π.χ και κατεβαίνεις, αλλα υπάρχουν πολλοι παράγοντες. Αν δηλαδή κάπνιζες ενα πακέτο λαιτ π.χ τη μερα, τα 18 και  τα 12  ισως να ειναι πολλά.
 Αν δεν νιώθεις έτοιμος για diy ,υπάρχουν έτοιμα υγρά που ειναι με vg μονο, χωρις καθόλου pg, κανε μια δοκιμή, και καλύτερα κατω απο 12mg . :bye:

*να ξερεις η βαση vg  18 mg που αναφερεις , θελει αραιωση και αυτη με 10-15% wfi.
« Τελευταία τροποποίηση: Μαρτίου 18, 2014, 02:20 από fanis-leros »

Αποσυνδεδεμένος Nemesis_rds

• 5569
« Απάντηση #4970 στις: Μαρτίου 18, 2014, 02:40 »
Οπως το βλεπω εγω, μαλλον η νικοτινη σε ενοχλει κι οχι τοσο η PG.
Παρε ενα μπουκαλακι VG μηδενικης νικοτινης που ειναι και πολυ φτηνο κι αραιωσε αρχικα τα υγρα που λες οτι σε ενοχλουν λιγοτερο.
Οχι πολυ ομως, απο 12mg/ml κατεβασε το στο 9-10mg/ml.
Δες αν ειναι εκει καλυτερα κι εχει φυγει τελειως το καψιμο που αναφερεις.

Οσο για το DIY, δεν υπαρχει λογος να το φοβασαι, ειναι πολυ ευκολο.
Αλλα και δυσκολιες να αντιμετωπισεις, εδω ειμαστε. ;)

Συνδεδεμένος camber

• 3887
    • camber
« Απάντηση #4971 στις: Μαρτίου 18, 2014, 03:29 »
Το RY4 της Flavour Art που λες ότι σε πειράζει περισσότερο από όλα είναι σκέτη VG. Δεν περιέχει καθόλου PG άρα αποκλείεται η ενόχληση που αισθάνεσαι να οφείλεται εκεί.

Πιο πιθανό όπως λέει ο nemesis είναι η νικοτίνη αφού τα 2 υγρά που σε πειράζουν περισσότερο είναι αυτά με την υψηλότερη περιεκτικότητα σε νικοτίνη (18mg).

Αποσυνδεδεμένος PerChi

• *
  • 70
« Απάντηση #4972 στις: Μαρτίου 18, 2014, 04:29 »

Fani έκανα ένα 18g old holborn την ημέρα.
Το RY4 είναι μόνο VG ???? Αρα δεν θα με ενοχλεί η PG λογικά.Δηλαδή αν πάρω ένα μπουκαλάκι μηδενικής νικοτίνης VG μπορώ να αραιώσω οποιοδήποτε από τα υγρά έχω ήδη χωρίς πρόβλημα?(απλά θα πέσει η νικοτίνη μόνο?)(δεν υπάρχει πρόβλημα που τα περισσότερα είναι ήδη 50/50 PG/VG?)
Και μια τελευταία ερώτηση wfi έχουν τα μαγαζιά με Η.Τ. η από φαρμακείο? και ποιο να πάρω?πως το ζητάω?

Αποσυνδεδεμένος zacharis1955

• 3469
  • Impossible is nothing!, never give up!
« Απάντηση #4973 στις: Μαρτίου 18, 2014, 04:40 »
Αφού κάπνιζες Οld Ηolborn δοκίμασε και κάποιο ή κάποια απ' αυτά (όλα VG):

http://www.ok-smokey.com/ecig-liquids-electronic-cigarettes/virginia-gold-e-liquid.html

http://www.ok-smokey.com/ecig-liquids-electronic-cigarettes/old-h-e-liquid.html

http://www.ok-smokey.com/ecig-liquids-electronic-cigarettes/drummer-eliquid.html

WFI (Water For Injection) στα φαρμακεία...
« Τελευταία τροποποίηση: Μαρτίου 18, 2014, 23:03 από zacharis1955 »

Συνδεδεμένος camber

• 3887
    • camber
« Απάντηση #4974 στις: Μαρτίου 18, 2014, 04:52 »
Αραιώνοντας με σκέτη βάση θα μειωθεί η νικοτίνη αλλά θα ατονήσει και το άρωμα.

Αποσυνδεδεμένος BigSur

• 2958
  • Την παλεύω...
    • Vapeorama
« Απάντηση #4975 στις: Μαρτίου 18, 2014, 15:16 »
Φαίνεται πως είναι κυρίως θέμα νικοτίνης.
Προτείνω να πάρεις το 12άρι που σε ικανοποιεί γευστικά και να το αραιώσεις με μηδενική μέχρι να γίνει 9άρι (3 μέρη υγρό - 1 μέρος βάση). Αν επιλέξεις βάση PG-VG δεν χρειάζεσαι WFI.
Θα χάσεις λίγο άρωμα, αλλά όχι πολύ. Ακόμα και με μεγαλύτερη αραίωση παραμένει γεύση -αρκεί να σε καλύπτει η νικοτίνη και να μην αποζητάς τσιγάρο. Μόλις βρεις την χρυσή τομή θα ξέρεις τι υγρό σου ταιριάζει.
Είναι το πιο οικονομικό πείραμα που σκέφτομαι.

Αποσυνδεδεμένος fanis-leros

• *
  • 59
  • Χωρίς καπνό,χωρίς ατμό........και μια χαρά.
« Απάντηση #4976 στις: Μαρτίου 18, 2014, 16:35 »
Δεν γνωρίζω τη σύσταση του RY4, άλλα αν όντως είναι μόνο vg , εχει με 9 mg νικοτίνη,αν σου αρεσει σαν αρωμα,  κανε μια δόκιμη , να δεις αν όντως σε καλύπτει, να μπορείς να ατμιζεις και να το απολαμβάνεις  ,ώστε να μην γυρίσεις στον καπνό.
 Μην πετάς τίποτα απο αυτά που έχεις. Οταν καταλήξεις, κάποια θα τα φέρεις στα mg που σε καλύπτουν και δεν σου δημιουργούν πρόβλημα.
Δεν θα σου πω αν είναι νωρίς ή όχι για DIY, άπλα προέχει να δεις τι σου ταιριάζει.

Αποσυνδεδεμένος Σένια

• 827
  • Φύλο: Γυναίκα
« Απάντηση #4977 στις: Μαρτίου 18, 2014, 19:53 »
PerChi, φίλε, προβληματίζομαι απ' το πρωί για να σου γράψω...
Για κοίτα λίγο το μπουκαλάκι RY4 που έχεις, και δες τι γράφει. Πάνω, μαζί με το άρωμα πρέπει να γράφει Velvet ή Traditional.
Αν γράφει Velvet, είναι μόνο VG & νερό. Τότε όντως σου πέφτουν πολλά τα 18mg νικοτίνης.
Αν γράφει Traditional, τότε έχει και pg. Τότε μπορεί όντως να σου πέφτει πολύ η pg. Αυτό δε σημαίνει ότι πρέπει να κάνεις υγρά μόνο με vg. Μπορεί απλά να θέλεις ένα ποσοστό 70-30 ή και 80-20... Αν κάνεις σκέτη vg μπορεί να χάσεις πολύ από χτύπημα.
Νομίζω πως στην περίπτωσή σου μόνο αν πας στα diy και πειραματιστείς θα βρεις τι είναι καλύτερο για σένα...

Αποσυνδεδεμένος PerChi

• *
  • 70
« Απάντηση #4978 στις: Μαρτίου 18, 2014, 20:42 »
Η λύση βρέθηκε παιδιά και ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια.

Καταρχήν Σένια το RY4 δεν λέει ούτε Velvet ούτε Traditional  άλλα λέει πάνω στα ιταλικά Glicole Propilenico άρα τελικά έχει PG.

Πήγα το πρωί και πήρα Mist 0%  και Mist 20% apo Atmos Lab, και έφτιαξα το πρώτο μου υγρό 50/50 από αυτά τα 2. Το καλύτερο υγρό που έχω δοκιμάσει.
Από το πρωί φυσάω σύννεφα(ΑΠΌΛΑΥΣΗ), ο λαιμός μια χαρά και γεύση η πιο καπνική που έχω κάνει.(Τέτοια γεύση είχε ο Old Holborn μετά από τις πρώτες 2-3 τζούρες = Άγευστο)
(Βεβαία στα 10Mg που είναι τώρα το χτύπημα δεν είναι τόσο δυνατό άλλα δεν με πειράζει)
Τώρα που πήρα φορά θα δοκιμάσω από αύριο αν αραιώσω τα περισσότερα 18αρια και να δω πως θα ατμίζονται.

Ευχαριστώ πολύ παιδιά.

Αποσυνδεδεμένος LKLO330

• **
  • 312
« Απάντηση #4979 στις: Μαρτίου 18, 2014, 22:10 »
γνωριζετε καποιο e-shop που να εχει οργανικο βαμβακι?

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 361010 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 22, 2024, 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1195 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114744 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 451473 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 111362 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 376153 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 329025 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1233 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6660 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15515 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29671 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 100275 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F