vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

565 επισκέπτες, 6 χρήστες
Tem, aalex, lagoudakis, antre, jim356, Milarepa

ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΝΕΩΝ ΜΕΛΩΝ

Αποσυνδεδεμένος Nemesis_rds

• 5569
  • Φύλο: Άντρας
Απ: ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΝΕΩΝ ΜΕΛΩΝ
« Απάντηση #4800 στις: Φεβρουαρίου 14, 2014, 00:58 »
Ε, αν ακουγονται και μπουρμπουληθρες αυτο ειναι.
Φυσα συνατα, μην το φοβασαι.  ;)

« Απάντηση #4801 στις: Φεβρουαρίου 14, 2014, 01:00 »
Θα φυσηξω το σωληνακι αυριο πρωι πρωι. Χρειαζεται να φυσηξω και τον ατμοποιητη?? Και αν ναι πως??

Αποσυνδεδεμένος Pastafarai

• 2681
  • WE ARE AT WAR....CHOOSE SIDE!
« Απάντηση #4802 στις: Φεβρουαρίου 14, 2014, 03:26 »
βεβαιώσου πως εχεις σφίξει καλά την κεφαλή bdc στην βάση του ατμοποιητή σου! (βάση είναι το κομματι εκεινο πανω στο οποιο βιδωνει η κεφαλή και το οποίο με την σειρά του βιδώνει επάνω στην μπαταρία)...
Ριξε και ενα καλο φύσημα και θα είσαι οκ! Φύσα τον ολόκληρο ,οπως είναι απο πάνω προς τα κάτω αφου πρωτα τον αποσυνδεσεις απο την μπαταρια και βαλεις μια χαρτοπετσετα απο κατω να μαζεψει το υγρο που πιθανον θα τρεξει!

Αποσυνδεδεμένος zamc

• 558
« Απάντηση #4803 στις: Φεβρουαρίου 14, 2014, 10:23 »
Εγώ πάντως επειδή το φύσιμα δεν μου έπιανε πάντα είδικά αν ειχε πολύ υγρό, τον ανοίγω και με μία μπατονέτα καθαρίσω το σωληνάκι σπο τη μεριά του ατμοποιητή, και μετα φυσάω και καθαρίσω λίγο σκέτη την αντίσταση αφου την εχω βγάλει απο τον ατμοποιητή. Μετα ξανασυναρμολογώ και συνήθως είναι οκ! Μην ξεχάσεις να καθαρίσεις με μια χαρτοπετσέτα και απο την πάνω μερια του (απο εκεί που ρουφάς) γιατί κι εκεί μαζεύει καμια φορα

Αποσυνδεδεμένος kaisharga

• *
  • 35
  • I read, therefore I am mad
« Απάντηση #4804 στις: Φεβρουαρίου 14, 2014, 13:13 »
Γεια σας και καλώς σας βρήκα. Είμαι επισκέπτης εδώ και 2 εβδομάδες στο φόρουμ και μέσα από αυτό και συζητήσεις με φιλους αποφάσισα να κόψω το κάπνισμα και να αρχίσω το άτμισμα. Αγόρασα λοιπόν το Mini & More της Nobacco με το clearo αν έχω καταλάβει καλά. Η συσκευασία πλέον είναι 3 ΗΤ Mini & More χώρις την ταμπακιέρα. Δεν περιλαμβάνεται καρτομάιζερ.

Εγώ λοιπόν σα gadgetάκιας ήθελα πάση θυσία την ταμπακιέρα για να έχω φορτιστή on the go. Την αγόρασα και αυτήν και λέω αφού την πήρα και δεν χωράει το τσιγάρο με το clearo να πάρω carto να την αξιοποιήσω πλήρω.

Προς δυσάρεστης εκπλήξεως μου όταν το γέμισα, σύμφωνα με τις οδηγίες του υπαλλήλου του καταστήματος (το γέμισα μέχρι να στάξει μια σταγόνα από κάτω, το σκούπισα και το άφησα 2-3 λεπτά), η γεύση που είχα ήταν επιεικώς αποκρουστική. Πλαστικό με ατμό και μια ιδέα του tobacco echo που έχω συνηθίσει εδώ και 2 εβδομάδες.

Γέμισα και 2ο καρτο μιας και το πρώτο το χρησιμοποίησα πρώτη φορά χωρίς να έχει γεμίσει πλήρως. Σκέφτηκα πως ίσως να κάηκε κάτι εκεί μέσα και γι'αυτό είχα αυτή την άσχημη γεύση. Αλλά δυστυχώς είχα το ίδιο αποτέλεσμα.

Τι κάνω; Μια λύση φυσικά είναι να κρατήσω το atomizer και να τελειώνω, αλλά μετά όταν βγαίνω εκτός σπιτιού, κουβάλα επιπλέον atomizer μπας και χαλάσει το άλλο, υγρό και την ταμπακιέρα για φόρτιση. Πολύ πράμα...

Τζάμπα τα 8 ευρώ για τα 5 καρτο;

Ευχαριστώ και καλώς σας βρήκα και πάλι

Αποσυνδεδεμένος camber

• 3887
    • camber
« Απάντηση #4805 στις: Φεβρουαρίου 14, 2014, 13:25 »
Καλώς όρισες στο φόρουμ και καλά ατμίσματα.

Τα carto του m&m έχουν λίγο πιο άτονη γεύση από τα clearo αλλά σαφώς δεν είναι τραγική. Πιθανόν έπεσες σε ελαττωματική παρτίδα ή δεν τα έχεις γεμίσει σωστά. Πήγαινε με τα carto που σου περίσσεψαν στο κατάστημα που τα αγόρασες να τα γεμίσετε μαζί. Αν έχουν πρόβλημα θα σου τα αλλάξουν.

Αποσυνδεδεμένος petra

• 5198
  • Φύλο: Γυναίκα
  • big sister's watching you!
« Απάντηση #4806 στις: Φεβρουαρίου 14, 2014, 13:33 »
Μόλις έμαθες το μαγικό κανόνα του ατμίσματος: ένα ίσον κανένα. Και βέβαια όταν βγαίνεις από το σπίτι θα έχεις μαζί σου μπαταριΕΣ, φορτιστή, 2-3 κάρτο και 2 μπουκαλάκια με υγρό.
Για τα κάρτο σου τα είπαν. Υπάρχουν πολλές αστοχίες υλικού, καλό είναι να έχεις πάντα καβάντζα στην τσέπη και το σπίτι. Δοκίμασε και κάποιο clearo, ίσως σε βολέψει πιο πολύ.
Οσο για το φορτιστή, η ταμπακιέρα του Μ&Μ έχει γίνει στόχος αρκετών παραπόνων. Κάποιες αργούν να φορτίσουν, άλλες αργούν να γεμίσουν τις μπαταρίες ή σταματάν να λειτουργούν κλπ κλπ. Αν διαβάσεις το σχετικό νήμα του προιόντος, θα δεις ότι αρκετοί επέλεξαν να πάρουν φορτιστή usb απο το συμβατό μοντέλο hybrid και να φορτίζουν από υπολογιστή ή πρίζα τοίχου. Σήμερα, που υπάρχουν power bank, ένας φορτιστής usb με ένα power bank είναι πιο σίγουρη λύση για φόρτιση εκτός σπιτιού.
Παντως να ξέρεις, το Μ&Μ είναι η είσοδός σου στο η.τ. Κ στατιστική λέει ότι προσεχώς θα περάσεις σε κάτι πιο δυνατό.

• *
  • 35
« Απάντηση #4807 στις: Φεβρουαρίου 14, 2014, 15:22 »
Ευχαριστώ για τα σχόλια και τη βοήθεια. Θα πάω σήμερα κιόλας το απόγευμα γιατί δεν παίζει να περιμένω. Προνοώντας αγόρασα κι ακόμα ένα clearo καλού κακού. Είχε τελειώσει και το υγρό οπότε πήρα και υγρό. Πάμε τώρα στην ουσία:

Μετά την αποτυχία του καρτομάιζερ, είπα πίσω στο παλιό καλό δοκιμασμένο clearo. ΛΑΘΟΣ!

Και αυτό γιατί όταν έβαλα από το νέο μπουκαλάκι, η γεύση ήταν αίσχος. Ναι, κοίταξα και ήταν το ίδιο υγρο, άρωμα και %νικοτίνη. Λέω θα φταίει ο παλιός ατμοποιητής. Θα χάλασε. Δοκιμάχω λοιπόν τον καινούργιο. Τον αφήνω να μουσκέψουν και τα φυτίλια και πάλι τίποτα. Χάλια γεύση.

Εδώ και 2 εβδομάδες έχω το Tobacco Echo 12mg και είχα μείνει 100% ικανοποιημένος. Τώρα μου φαίνεται διαφορετική η γεύση, ενώ ήταν και διακριτικά γλυκιά, έχει μια καπνίλα ανεξήγητη.

Όσο για το ότι στατιστικά θα πάω σε κάτι πιο δυνατό το φαντάζομαι, αλλά όλα τα άλλα μοντέλα είναι πολύ μεγάλα αντιαισθητικά και χοντροκομμένα (ναι είμαι περίεργος).

Αποσυνδεδεμένος camber

• 3887
    • camber
« Απάντηση #4808 στις: Φεβρουαρίου 14, 2014, 15:39 »
Όταν λες καπνίλα ανεξήγητη μήπως εννοείς καμένο?
Ίσως δεν άφησες να ποτίσουν καλά τα φυτίλια. Άστο 5 λεπτά σε πλάγια θέση να ποτίσουν. Αν σου έδωσε καμένο πιθανόν να μη φύγει αμέσως η άσχημη γεύση. Επίσης μην τραβάς τζούρα έντονα και απότομα όπως στο κ.τ. Θέλει αργά και μακρόσυρτα.

• *
  • 35
« Απάντηση #4809 στις: Φεβρουαρίου 14, 2014, 15:48 »
Ναι κατάλαβα πως το εννοείτε για το πως εισπνέουμε. Πιστεύω πως έχω αρχίσει να το συνηθίζω. Όσο για το υγρό, πάντα το αφήνω να ποτίσει.

Και χρησιμοποίησα 2 διαφορετικά atomizers. Δεν καταλαβαίνω τι συμβαίνει

Αποσυνδεδεμένος its

• **
  • 299
« Απάντηση #4810 στις: Φεβρουαρίου 14, 2014, 19:55 »
ΠΡΟΣ Συντονιστές : Παιδιά σήμερα συμπτωματικά παρατήρησα πως ενώ έχω 50+ μηνύματα/απαντήσεις κάτω από την φώτο μου δείχνει 38... Υπάρχει κάποιο πρόβλημα / σφάλμα?
Ευχαριστώ θερμά εκ των προτέρων...

Αποσυνδεδεμένος Cruiser79

• 9074
  • Ομορφαίνει, δεν παχαίνει!
    • Cruiser's e-liquid reviews
« Απάντηση #4811 στις: Φεβρουαρίου 14, 2014, 19:58 »
Ρίξε μια ματιά εδώ και καλό θα είναι να διαβάσεις ολόκληρο αυτό  :thumpup:

• *
  • 35
« Απάντηση #4812 στις: Φεβρουαρίου 14, 2014, 21:23 »
Από βίντεο στο Ιντερνετ και τις οδηγίες του υπαλλήλου στο κατάστημα, έκανα τα πάντα σωστά για το cartomizer μου. Η μυρωδια του πλαστικού όμως είναι σε όλα τα τεμάχια, χωρίς να τα συνδέσω καν στην μπαταρία. Είναι δυνατόν ο κόσμος να ατμίζει με τέτοιο βρωμερό εξάρτημα ή μου είναι σκάρτη όλη η 5αδα;

Όπως και να 'χει θα περάσω μια βόλτα από το κατάστημα

Αποσυνδεδεμένος zacharis1955

• 3469
  • Impossible is nothing!, never give up!
« Απάντηση #4813 στις: Φεβρουαρίου 14, 2014, 21:34 »
Είναι σκάρτη όλη η 5άδα! Πολύ συνηθησμένο τελευταία!

Αποσυνδεδεμένος petra

• 5198
  • Φύλο: Γυναίκα
  • big sister's watching you!
« Απάντηση #4814 στις: Φεβρουαρίου 14, 2014, 21:48 »
Kaisharga ίσως είναι χαζό αυτό που θα πω, αλλά μήπως τελικά αυτό που σου βρωμάει είναι το υγρό που ατμίζεις;
Το είχα πάθει κι εγώ με νομπακο-υγρά. Στην αρχή, μπουκωμένη από την καπνίλα είπα είναι καλά. Σε λίγες μέρες μου βρωμούσαν, καθότι κινέζικα (τότε τουλάχιστον) και με τα αρώματα των κινέζων δεν τα πάω καλά. Εχουν (για μένα) το άρωμα ακριβώς που περιμένεις όταν γνωρίζεις ότι η γαστρονομική κουλτούρα της κατασκευάστριας χώρας περιλαμβάνει εδέσματα με κρέας σκύλου που το άφησαν 3 μέρες στον ήλιο να ... στεγνώσει  :shock_sick_02: Να πεις ότι δε σε ικανοποιεί από ντουμάνι ή χτύπημα, οκ, αδύναμη μπαταρία έχουν. Αλλά να σου βρωμάνε όλοι οι ατμοποιητές... τι να πω!!!!

Μια και πας στη νομπάκο, ζήτα να δοκιμάσεις από τα έτοιμα υγρά της atmos και μετά ξαναέλα για οδηγίες πώς να τα φτιάχνεις μόνος σου.
Οσο για τη διακριτικότητα των η.τ. με μεγαλύτερο μέγεθος, μια 650ρα ego με evod ατμο δεν είναι και τόσο μεγάλη. Αλλά αυτά προσεχώς

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 359933 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 22, 2024, 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1004 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114251 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450239 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110732 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 374840 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328194 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1073 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6437 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15297 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29358 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99934 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F