Συνατμιστες γεια σας και παλι, πέρασα τις 20 μέρες χωρίς κ.τ και βλέπω οτι το η.τ με ευχαριστεί παρ'ολες τις αναποδιές ,
(το πρώτο μου η.τ,ενα τυπου ελιψ, αντεξε 5 μερες και απο δικο μου λαθος καταστραφηκε
, εμεινα λιγες μερες χωρις ατμο και εννωειτε χωρις καπνο, παρελαβα το νεο μου εργαλειο ,2 μπαταριες ego και 2 ατμο CE 5 που κρατησαν λιγες μερες,στον εναν αλαξα και αντισταση αλλα και αυτη εβγαζε καμενο ,μαλλον απο κακη τροφοδοσια?

. επειτα πηρα εναν CE4 μη επισκευασιμο, και μετα εναν ce4++ επισκευασιμο οπου ακομα και οταν πηγα να αλλαξω κεφαλη η ανταλακτικη ηταν λαθος ,ηταν πιο κοντη, και ρουφεν e-liquid!!!)
Tα γραφω ολα αυτα με σκοπο οχι να σας κουρασω φυσικά αλλα για να καταλαβετε την κατασταση και πως δεν εχω βρει την ηρεμια μου, τη μια ρουφαω υγρο, την αλλη το ενα την αλλη το αλλο και ειδικα στη φαση που ειμαι με 0% νικοτινη σκεφτηκα να τα πεταξω ολα απο το παραθυρο.
κατοπιν ομως αφου ηρεμησα, σκεφτικα να γραψω τον πονο μου και ειμαι σιγουρος πως υπαρχει λυση. εννοειτε πως σε καμια περιπτωση δεν θελω να αποχωριστω το η.τ και πως δεν θελω να γυρισω στο κ.τ , οπως επισης οτι ολα αυτα ισως ειναι θεμα κακης χρησης η καποια αστοχια υλικου,η δεν ξερω τι!!
υπαρχει καποιος ατμο που να βγαζει πολυ ντουμανι και να μη μου χαλασει την διαθεση με διαρροες και μυρωδια καμμενου
2 πραγματα θελω καλη γευση και πολυ ντουμανι ,μιας και ειμαι στο 0% . ας καταλανωνει παραπανω υγρο δεν πειραζει. να μπορεσω να ατμισω με ηρεμια ρε αδερφε!!!
συγνωμη για το μεγαλο και κουραστικο μυνημα, και ευχαριστω εκ των προτερων!!!