Βασικά, θα πάω και την Δευτέρα σε ένα άλλο μαγαζί να δω κι εκεί αν με ξεμπερδέψουν. Να πω μόνο ότι αυτά που έχω τώρα δεν τα κακομεταχειρίζομαι, τουλάχιστον όχι εν γνώσει μου. Ανέφερα τα πρώτα που είχα επειδή ξέρω ότι τα είχα όπως να'ναι και δεν καταλαβαίνω γιατί μου χαλάνε τώρα αντί κι όχι τότε. Στο τραπεζάκι το έχω το τσιγάρο και στον δρόμο στο χέρι και σπάνια στην τσέπη του μπουφάν, μόνο του και όρθιο (αυτό θα το κόψω). Και άμα τελειώσει η μπαταρία, το βάζω στην τσάντα.
Στην αρχή μου λένε όλοι ότι κάνω λάθος τζούρα, αλλά όταν με βλέπουν να ατμίζω, λένε πως δεν είναι αυτό. Και, βασικά, τώρα συνειδητοποίησα ότι τον smokebomb τον έχω τουλάχιστον 9,5 ώρες και δεν φαίνεται να χαλάει. Κανονικά την πρώτη μέρα έπεφτε η απόδοση και τότε βασικά, τράβαγα λάθος τζούρες επειδή δεν έβγαινε τίποτα. Σ'αυτόν δεν έχω πρόβλημα ακόμα. Ούτε και καίει. Οι άλλοι και κυρίως τα δύο 510 που πήρα, μετά τις τρεις τζούρες, έπρεπε να περιμένω ώρα να κρυώσουν. Επίσης, ο δεύτερος clearomizer, που δεν ξέρω τι μάρκα είναι, μάζευε πάντα αρκετό ατμό μέσα που δεν το έχει κάνει κανένας άλλος. Μετά, παίζει να φταίει το υγρό που είναι diy; Επειδή μου τέλειωσε η vg που είχα και ήταν ήδη αραιωμένη και πήρα από φαρμακείο 100 ml και έριξα 10 ml ορό για να μην βάζω κάθε βδομάδα. Παίζει να έβαλα παραπάνω νερό, πχ, να ήταν αραιό και να δημιούργησε πρόβλημα; Ή να μην ήταν όσο καθαρή έπρεπε, που κι αυτό μου το είπαν; Συγνώμη που σας ζαλίζω πάλι, αλλά μου βγαίνουν πάντα με το στανιό και δεν θέλω να πάω πάλι την Δευτέρα και να μην βγάλω άκρη επειδή δεν ξέρω τι λέω και θα τους κάνω το κεφάλι καζάνι. Εδώ τουλάχιστον είστε πολλοί, μπορείτε να με αντιμετωπίσετε ένας-ένας.