Πήρα σήμερα μπαταρία και ατμοποιητή. Επειδή ό,τι κεφαλή για clearomizer έχω πάρει από Θεσσαλονίκη, μου χάλασε σε 2 μέρες το πολύ, τους ζήτησα να μην μου δώσουν τίποτα με φυτίλια. Θέλω να τον κρατήσω επειδή είναι φούξια, αλλά δεν θέλω να αγοράζω κεφαλή κάθε μέρα.
Μου έχουν πει ότι τις χαλάω επειδή κάνω τσιγαρίσια τζούρα που την συγχωρούσαν τα καρτο μου και δεν αναγκάστηκα να μάθω. Αλλά όσοι με έχουν δει να ατμίζω, μου είπαν ότι ξέρω να ατμίζω. Σταμάτησα να τραβάω και απλά πάταγα την μπαταρία και μου είπαν ότι χαλάει επειδή κάνει όλη τη δουλειά η κεφαλή και ζορίζεται, αλλά μετά άλλος μου είπε ότι είναι το καλύτερο που μπορώ να κάνω. Μου έχουν πει να τον βράζω για να καθαρίσει από υγρό που μάζεψε μέσα και να μην τον βράζω επειδή είναι κολλημένος ο ατμοποιητής με πίεση και θα χαλάσει ολόκληρος. Μου έχουν πει να τον καθαρίζω με μπαταρία και οινόπνευμα και να μην τον καθαρίζω, απλά να τον φυσάω. Έχω δοκιμάσει όλα τα παραπάνω και πάλι μου χαλάνε σε 2 μέρες. Επίσης μου έχουν πει ότι δεν υπάρχει ce4+ ή crystal και ότι ο smokebomb δεν έχει φυτίλια και ότι η μπαταρία που πήρα σήμερα είναι με την εγγύηση της ovale και μου έδωσαν janty ego-vv, που δεν υπάρχει στο σάιτ της ovale. Και μου έχουν πει και ότι ο ce4 είναι το πιο τελευταίο θαύμα της τεχνολογίας και οι κεφαλές του κρατάνε τουλάχιστον μήνα.
Μπορεί κάποιος να μου πει αν πήρα φόλες, πώς να μην χαλάσω τον smokebomb και να μου συστήσει με πμ κάποιο μαγαζί στην Θεσσαλονίκη που να μην με κάνουν έξαλλη;