Ετσι ειναι ψαξε για μαγαζια που σου δινουν τη δυνατοτητα δοκιμης πολλων υγρων
ωστε να βρεις κατι που σου ταιριαζει.
Εναλλακτικα υπαρχουν και καταστηματα που μπορουν να σου στειλουν test packs
(πακετακια με μικρα μπουκαλακια υγρου για δοκιμη)το οποιο βολευει και δε κοστιζει
και μια περιουσια.
Οσο αφορα τους ατμο και υγρα:
Για μενα οτι καλυτερο κυκλοφορει απο εργοστασιακα κομματια ειναι ο Vivi Nova,Mini Vivi Nova(της Vision κατα προτιμηση)ελαχιστα προβληματα 0 διαροες 0 υγρο στο στομα και φθηνος και φθηνα ανταλακτικα.
Απο υγρα μιας και τωρα ξεκινας οτι ποιο κοντα σε τσιγαρο ειναι υγρα της El Toro τα οποια
κατα τη γνωμη μου θα πρεπε ναναι Νο1 σταθμος για τον νεο ατμιστη
Εν κατακλειδι στη Θεσ/νικη εχετε πολυ αξιολογα και σοβαρα μαγαζια με πολυ μεγαλη γκαμα
προιοντων και με σοβαρους ανθρωπους πισω απ τον παγκο,κανε την ερευνα σου εδω μεσα
διαλεξε καποιο και περνα.Μαγαζακια της γειτονια και αλλα τετοια ξεχνατα δεν θα σε οδηγησουν πουθενα
Ποιά μαγαζιά μπορούν να σου στείλουν test Pack (ή πας απο εκεί) επιτρέπεται να πείτε δημόσια;
Οι ατμοποιητές που αναφέρεις είναι παρόμοιοι της Νobacco του Εpsilon που έχω ;
Για τα El Toro που λες βρήκα ένα μαγαζί και μου είπε ο πωλητής οτι δεν βγάζει σε γλυκερίνη ούτε περισσότερη ούτε καθαρή.
Κι απο οτι κατάλαβα η PG με χαλάει ,μου έρχεται βαριά και μου προκαλεί πολύ άσχημη αίσθηση...Λες και καπνίζω εξάτμιση !
Φαντάσου πως από τα πρώτα μπουκαλάκια που αγόρασα (προς 14€ το καθένα) ένα είναι ότι χειρότερο έχω δοκιμάσει - δεν έβρισκα κανέναν ούτε για να το χαρίσω...
Η περιέργεια στο πουθενά θα σου κοστίσει γι' αυτό όταν βρεις το χρόνο διάθεσε τον σε ένα κατάστημα ή αντιπρόσωπο που έχει γεμίσει ατμοποιητές με υγρά προς δοκιμή. Με αυτό τον τρόπο και εκείνοι κάνουν τη δουλειά τους σωστά και επαγγελματικά και εσύ διαλέγεις και φεύγεις με εκείνο που θέλεις πραγματικά.
Και εμένα για εκεί με βλέπω !Να λέω πάρτε κόσμο ζουμάκια μπας και τα ξεφορτωθώ !
Πάντως αν σκεφτώ οτι με τούτα και με εκείνα έχω δώσει 80 και € σε σχέση με τα στριφτά που έκανα μου ΄χει βγεί ο κούκος αηδόνι !!!