Φιλε sidereal καλησπερα και σου ζητω εκ των προτερων συγνωμη που θα ''ακουστω'' σαν δασκαλακος που κανει μαθημα σε παιδακι, δεν υπαρχει καμια διαθεση να σε μειωσω η' προσβαλλω,να εξηγουμαστε. Να βοηθησω θελω.
Για να σου φυγει το αγχος και να το παρεις αποφαση που λενε πιο πολυ,παρα οτι αλλο (διοτι πολλες φορες το προφανες ειναι μπρος στα ματια μας αλλα δεν το βλεπουμε). Εχεις να κανεις με υγρο. Το οποιο εμπεριεχεται σε ενα γυαλινο-συνηθως- δοχειο,η' πλαστικο. Δοχειο το οποιο στεγανοποιειται ειτε απλα μεσω τριβης και σφικτων εφαρμογων των υλικων,ειτε με o-ring. Εμπλεκονται και σπειρωματα στο παιχνιδι,οπως επισης πρεπει παντα να εχεις κατα νου,οτι το υγρο θερμαινεται και παραγεται ατμος. Λαμβανοντας υποψη οτι παντα θα προκυψει μια αστοχια υλικου,θα υπαρξουν πτωσεις,κλισεις,μη ενδεδειγμενη χρηση (η' καταχρηση), ελλιπης συντηρηση,διαφορες θερμοκρασιας κτλ,συν φυσικα η ιδια η διαδικασια της ατμοποιησης και το ντουμανι, ειναι δεδομενο θα ελεγα οτι κααααποια στιγμη μετα απο μακροχρονη χρηση ολα μα ολα θα σταξουν.Οτι και αν λεγεται,οτι κι αν υποσχονται,κατω απο τις καταλληλες συνθηκες θα σταξουν,δακρυσουν,κτλ.Με την ιδια λογικη οπως σου εγραψα στο προηγουμενο μου μηνυμα,οταν καποιος καπνιζει χρονια,αργα η' γρηγορα,κατι θα καψει ,κατι θα λερωσει και μαλιστα εκει ειναι συνηθως και μη αναστρεψιμη η ζημια. Καποια καφτρα θα πεσει και το παντελονι,πουκαμισο,πουλοβερ,τραπεζομαντηλο.σεμεδακι,καναπες,τραπεζι κτλ, θα παρει ενα ωραιο καφετι χρωματακι,η' θα αποκτησει τρυπουλα.Το θεμα ειναι να βρεις αυτον το συνδυασμο εξοπλισμου που θα μειωσει τις πιθανοτητες διαρροης (και οχι εξαφανισει/μηδενισει). Με γνωμονα παντα την ασφαλεια σου,την τσεπη σου και αισθητικη σου και προτεραιοτητα την βελτιωση της υγειας σου (ιδανικα κοφτα ολα τελειως) και οχι για εμενα αν σταζει λιγο που και που.
Αυτα και συγνωμη αν σε κουρασα,λυπαμαι που δεν εχω κατι συγκεκριμενο να σου προτεινω (μια ιδεα στην εριξα ηδη στο προηγουμενο μνμ),αλλα δυστυχως παρ'ολο που ατμιζω ηδη καποια χρονια,δεν το αντιμετωπισα ποτε ως χομπι,ουτε υπαρχει η οικονομικη δυνατοτητα να πειραματιζομαι και δοκιμαζω νεα προιοντα,οποτε οι γνωσεις μου ειναι σχετικα περιορισμενες. Καλη συνεχεια και καλη τυχη στην αναζητηση σου