Καλησπέρα
Καινούριος στο φόρουμ οπότε μόνο εδώ μπορώ να γράψω. Είμαι πάρα πολύ αγανακτισμένος το τελευταίο δίμηνο ..όπερ και ο λόγος που έκανα εγγραφη (για βοήθεια). Ατμίζω εδώ και δύο χρόνια περίπου, με τον τελευταίο χρόνο δουλεύοντας με RTA - Siren2.
Σε διακοπές τον Αύγουστο στην Κρήτη μου σπάει το τζαμάκι του Siren2 οπότε τρέχω στο κοντινότερο κατάστημα για λύση. Το παιδί εκεί δεν είχε ανταλακτικό οπότε μου έδωσε μεταχειρισμένο για 10 ευρώ τον Serpent elevate. Του είχε ήδη βάλει μία αντίσταση πάνω και βαμβάκι οπότε απλά έβαλα το υγρό μου μέσα (φρουτένια πάντα). Με το που άτμισα ΕΠΑΘΑ ΠΛΑΚΑ. Μου φάνηκε τόσο έντονη και ωραιότερη η γεύση με πολυ μεγαλη διαφορα απο τον προηγουμενο ατμοποιητή. Ο Siren2 απλά μπήκε στο συρτάρι. Μετά από λίγο καιρό μου χάλασε και το μοντ οπότε μου έδωσε ένας φίλος ένα δικό του το οποίο καθόταν και έκτοτε είμαι με αυτό.
Κάποια στιγμή λοιπόν (Σεπτέμβριο) αφού κόντευε να λιώση η αντίσταση μπήκα στην διαδικασία να την αλλάξω. Απο τοτε ξεκίνησε η παρωδία. Να μην μπορώ να πάρω την ίδια γεύση με πρίν. Την μία ξερές τζούρες , την άλλη άγευστη, την άλλη να φτύνει.
Αφου πέρασε ένα τριβδομαδο με αυτήν την κατάσταση αποφάσισα να κάνω μία γρήγορη έρευνα για ατμοποιητές με καλή γεύση και να πάρω έναν καινούργιο. Κατέληξα λοιπών στον OFRF Gear RTA. Ε λοιπών αυτό το γα**δι μου έχει βγάλει την χολή. Διαρροές απο την αρχή. Πάλι ξερές τζούρες, γεύση μηδέν. Άλλες φορές να φτύνει δίχως αύριο. Δοκίμασα με 2mm αντίσταση, με ID-3mm, 3,5 τώρα παίζω 4. Δοκίμασα 3 πυρήνες κλάπτον. Δύο πυρήνες κλάπτον. 0.3omm, 0.7omms. Διαφορετικά βαμβάκια όπως cottonbacon ή μετά πανάκια. Άλλαξα υγρό και απο 50-50 πήγα σε 80/20 (VG/PG). Είδα βίντεο με διαφορετικούς τρόπους στησίματος και πάλι τίποτα! Γεύση μηδέν. Και αυτό που μου έκανε περισσότερη εντύπωση είναι ότι το πρώτο στύσιμο που έκανα (όπως και πολλά βίντεο ) ήταν με την εργοστασιακή αντίσταση και το εργοστασιακό βαμβάκι. Ακομα και με αυτα που υποτίθεται είναι πάρτα βάλτα πάλι δεν είχα καθόλου γεύση. Δηλαδή πώς είναι δυνατόν να κάνω ακριβός αυτό που κάνει και ο άλλος στο βίντεο και εγώ να μην έχω γεύση και αυτός να πανηγυρίζει απο την ένταση της γεύσης;
Μην τα πολυλογώ αφου σπάνε τα νεύρα μου ξανακάνω ψαχτίρι και πάω και παίρνω άλλο ατμοποιητη, Ammit 25. Το κερασάκι στην τούρτα... Πάω να τον γεμίσω πρώτη φορά με υγρό ... διαρροή όσο δεν πάει .. ετρεχε το υγρό κάτω από τον πυρήνα (το σημείο που βιδώνει πάνω στο μοντ). Ίδια κατάσταση , μηδέν γεύση. ξερές τζούρες, καμιά φορά φτύσιμο άλλες φορές καυτές σταγόνες στο στόμα μου. Βρήκα μέχρι και βίντεο που ο τύπος μετράει με μέτρο τις διαστάσεις απο το πανάκι(βαμβάλι). Ακολούθησα πιστά ότι έβλεπα στο βίντεο, έπιασα μέχρι και μέτρο να μετρησω πόσο πανάκι να κόψω. Τα ίδια ... γεύση μηδέν. Σήμερα πήρα shake&vape μήπως δεν ωριμάζουν σωστά τα υγρά που φτιάχνω. Υπάρχει γεύση αλλά πάρα πολύ μικρή ένταση.
Προφανώς ΕΙΜΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟΣ με τους RTA...δέν μπορώ να καταλάβω πού κάνω λάθος. Έχω δύο μήνες να ευχαριστηθώ ατμό .. πραγματικά ..
Μπορεί να που πει κάποιος την γνώμη του ; Είναι καθαρά θέμα της ασχετοσύνης μου με το βαμβάκι;