Καλησπέρα σε όλους.. Μια ερώτηση σχετικά με μαγαζί και ξεσφράγιστα αρώματα. Ξέροντας ότι είναι πολύ φθηνά (μόλις 2 ευρώ τα 10ml TFA) αποφάσισα να πάρω μερικά αρώματα. Συνειδητοποίησα ότι δεν είναι σφραγισμένα, αλλά λέω ας τα δοκιμάσω. Το ένα εξ' αυτών (RY4 Double) μου έβγαζε μια έντονη μυρωδιά χημικούρας, έχοντας ήδη σπίτι το RY4 αγορασμένο, όντας σφραγισμένο στην αρχή και γνωρίζοντας τη μυρωδιά του. Με μία δεύτερη επίσκεψή μου στο κατάστημα, ρώτησα "συγγνώμη, τα υγρά είναι σφραγισμένα;" και τι μου απαντάνε ρε παιδιά; "Εεε όχι όλα, αφού σας δίνουμε και τα μυρίζετε κιόλας.". Δηλαδή, πρέπει να είναι όλα ξεσφράγιστα, δεν μπορείς να έχει ένα δείγμα για το καθένα; Ποστάρω γιατί θέλω πραγματικά την άποψή σας επί αυτού και αν πιστεύετε ότι νοθεύουν τα υγρά τόσο απλά... 3 της Flavour Art που πήρα μου φάνηκαν εντάξει, αν και δεν είχα ξαναδοκιμάσει αρώματα της FA.. (Σημείωση, το εν λόγω κατάστημα έχει αποκλειστική διανομή των υγρών της FA). Ύποπτες τιμές και να δίνουν τόσο εύκολα ξεσφράγιστα υγρά στους πελάτες...κάτι μου βρωμάει.