Μια γρήγορη πρώτη εντύπωση:
Η πλειοψηφία θεωρεί ότι το άτμισμα θέλει πιο μεγάλη προσοχή στην οδήγηση από το κάπνισμα. Και αυτό είναι καλό. Δεν είναι ώρα να χρεωθεί ο ατμός ατυχήματα, τα περισσότερα των οποίων μόνο ευτράπελα είναι.
Τις - πραγματικά υπεύθυνες - απαντήσεις για τα δίτροχα δεν τις φανταζόμουν.
Με κάνατε όλοι σχεδόν να θυμηθώ ότι ποτέ σαν καπνιστής δεν έβγαζα το τσιγάρο έξω από το παράθυρο, διότι η καύτρα εξαφανιζόταν. Μη βάλουμε και φωτιά...
Μου κάνει εντύπωση που όλοι σχεδόν χρησιμοποιείτε το δεξί χέρι.
Δεν σκέφτηκα να βάλω σαν ερώτηση στην αρχή αν είναι το ίδιο χέρι που συνήθως ατμίζετε.
Εντυπωσιάστηκα που αλλάζετε ταχύτητα με ένα δάχτυλο, αλλά μετά σκέφτηκα πώς γίνεται να οδηγώ με το αριστερό και να κρατάω και το ΗΤ συγχρόνως.
Βέβαια, συνήθως οδηγώ σε περιοχές που ξέρω ποια γάτα κρύβεται κάτω από το τάδε παρκαρισμένο αμάξι ή ποιου παιδιού είναι η μπάλα που πετάχτηκε μπροστά μου.
Στις πιο μεγάλες πόλεις όμως, σίγουρα είναι διαφορετικά.
Τελικά, όλα μια ιδέα είναι... μέχρι ενός ακίνδυνου ορίου.
Εντυπωσιάστηκα και από το ότι όλοι έχετε βρει μια βολική θέση.
Δεν θα δοκιμάσω ποτέ να αφήσω το ΗΤ στη θέση του συνοδηγού.
Είναι μια θέση αποκλειστικά για τα οπίσθια της πεθεράς και δεν θα ήθελα το επιστόμια να κάνει κακές παρέες

Χάρηκα που η κόρη ξαναγύρισε στα ον τόπικ. Τελικά, το σπεκτρουμάκι κάτω από τη σπεκτρουμιά θα πέσει. Η vg νερό δεν γίνεται... Κι αν γουστάρει και κάποιον στο φανάρι, ανάθεμα τα φανάρια της επαρχίας που δεν κρατάνε πολύ, να ακολουθήσει και ο πατέρας.
Θυμήθηκα το καλύτερο. Βενζινάδικο

Αφήνουμε που αφήνουμε το βιος μας, έχει πλάκα ο βενζινάς (που δεν φταίει σε τίποτα, βέβαια), καθώς γουρλώνει τα μάτια όταν βλέπει το ντουμάνι να βγαίνει από το παράθυρο, δίπλα στην εύφλεκτη βενζίνη όντας.
Είναι κι αυτό μια ηθική... αποζημίωση

Υποθέτω ότι το κινητό απαγορεύεται εκεί λόγω ακτινοβολίας και όχι λόγω μπαταρίας...