[1] Πού αφήνετε το ΗΤ, αφού δεν μπορεί να στηριχθεί στο στόμα;Οταν ειμαι μονος στη θεση συνοδηγου, αν οχι στη θηκη κατω απο το ραδιοφωνο η στις θηκες των ποτηριων
[2] Ατμίζετε στο αυτοκίνητο όταν είναι πίσω τα παιδιά ή δίπλα/πίσω κάποιος άλλος;
κανονικοτατα και μου το ζηταν κιολας γιατι το venus in vapes σε κλειστους χωρους ειναι αρρωστια μεγαλη
[3] Έφυγε η τσιγαρίλα και εμφανίστηκε κάτι άλλο;
Σαφως και εφυγε, πλεον μυριζει φρεσκαδα και γλυκανισο
[4] Έχετε το ΗΤ έξω από το παράθυρο, όπως πολλοί το έκαναν καπνίζοντας;Όχι βεβαια
[5] Νομίζετε ότι είναι επικίνδυνο;Όταν είσαι μέσα στην πόλη, θέλει την προσοχή του, αν όχι και είσαι σε εθνικό και ειδικά σε πορεία είμαι πιο άνετος
[6] Αποσπά την προσοχή σας;
Όχι.
[7] Τι σχετικό κάνετε σε φανάρι που ξέρετε ότι κρατά αρκετή ώρα;Πέρα από το να ατμίζω; Ρυθμίζω τα watt και εισαγωγές αέρα.
[8] Πώς σας αντιμετωπίζουν οι οδηγοί και οι πεζοί που σας βλέπουν;Δεν δίνω και ιδιαίτερη σημασία αλλά γελάω μόνος μου με το ντουμάνι που βγαίνει απ το παράθυρο ώρες ώρες
[9] Με ποιο χέρι κρατάτε το ΗΤ;και με τα δύο, συνήθως με το δεξί.
[10] Πώς αλλάζετε ταχύτητα;είτε το αφήνω στο μπούτι προσωρινά και αλλάζω αλλιώς το κάνω με το ίδιο χέρι που το κρατάω εκείνη την ώρα που δεν είναι και τίποτα δύσκολο, δηλαδή με το δεξί
[11] Συνήθειες που αποκτήσατε με τιμόνι, λεβιέ και ΗΤ ανά χείρας;Απλά έχω συνηθίσει πολύ περισσότερο από πριν, να αλλάζω τις ταχύτητες πιο μαλακά, σχεδον με το ένα δάχτυλο και να οδηγώ πιο χαλαρά
[/size]
[12] Συνήθειες που έμειναν από το ΚΤ;Τίποτα
[13] Τι γίνεται στα δίτροχα;Δεν έχω οδηγώ δίτροχο.