vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα από τη νικοτίνη που ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

397 επισκέπτες, 3 χρήστες
Taskaramou, Buliwyf, tapantari

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Google (site search)   

Αναζήτηση vaping

Κιτρινιζουν οι τοιχοι?

Κιτρινιζουν οι τοιχοι?
« στις: Αυγ 26, 2014, 17:48 »
Απορια το εχω οποτε θελω την γνώμη παλαιοτερων η οσων ξερουν.

Κιτρινιζουν οι τοιχοι απο το ηλεκτρονικο τσιγαρο οπως απο το κανονικο?

Η πρώτη μου σκέψη είναι πως μαλλον ναι ειδικα με υγρα νικοτίνης αλλα δεν το ξερω.

Τι λετε?

Αποσυνδεδεμένος swtos

• Δεν το πιστεύω ότι είμαι ακόμα
  • *
  • 82
  • Φύλο: Άντρας
  • Geekvape B100 - Pico 21700 - Zeus X
Απ: Κιτρινιζουν οι τοιχοι?
« Απάντηση #1 στις: Αυγ 26, 2014, 18:24 »
Αν και δεν είμαι ειδικός, νομίζω ότι επειδή τη νικοτίνη την εισπναίεις και δεν την εκπναίεις, μάλον δεν υπάρχει περίπτωση κιτρινίσματος των τοίχων. Στο κ.τ. από την άλλη επειδή βγαίνει συνέχεια καπνός χωρίς να αποροφάται όλος από τον οργανισμό μας, ένα μέρος του πηγαίνει στα αντικείμενα που είναι γύρω μας και εναποτίθετε εκεί.

Αποσυνδεδεμένος Paschal

• **
  • 222
« Απάντηση #2 στις: Αυγ 26, 2014, 18:30 »
Το κιτρίνισμα των τοίχων οφείλεται πιστεύω στην πίσσα που έχει το κανονικό τσιγάρο

Αποσυνδεδεμένος jimkaldi

• **
  • 403
« Απάντηση #3 στις: Αυγ 26, 2014, 18:41 »
Ακριβως...και στα λοιπά παραπροϊόντα της καύσης ... Η μικρή μου εμπειρία πάντως έχει δειξει οτι και απο το ατμισμα δημιουργεί τε κάτι σαν γλίτσα που κολλάει στα τζαμιά

Αποσυνδεδεμένος Paschal

• **
  • 222
« Απάντηση #4 στις: Αυγ 26, 2014, 18:46 »
Αυτό δεν το εχω προσέξει αν και ειμαι στο τιμόνι αρκετές ώρες την ημέρα λόγω δουλειάς ακόμη και το χειμώνα που είναι κλειστά τα παράθυρα.

Αποσυνδεδεμένος Cruiser79

• Hasta la vista... baby!
  • 9100
  • Ομορφαίνει, δεν παχαίνει!
    • Cruiser's e-liquid reviews
« Απάντηση #5 στις: Αυγ 26, 2014, 18:49 »
Είμαι της άποψης πως όχι, δεν θα κιτρινίσουν οι τοίχοι από το ητ. Επειδή ο ατμός είναι πολύ πιο βαρύς από τον καπνό, έχει την τάση να κάθεται κάτω. Ιδιαίτερα το χειμώνα όμως, με την αύξηση της εσωτερικής υγρασίας, κάθεται πάνω σε τζάμια και γενικά πιο υγρές επιφάνειες με αποτέλεσμα να να δημιουργείται λίγη γλίτσα. Από την άλλη, φεύγει πολύ εύκολα! Επιπλέον, ο ατμός, και ιδιαίτερα ο εκπνεόμενος δεν περιέχει τις χιλιάδες των χημικών ενώσεων ενός προϊόντος καύσης, οπότε η λογική μου λέει πως όχι.

Μένει να αποδειχτεί και στην πράξη φυσικά!

Αποσυνδεδεμένος petra

• 5205
  • Φύλο: Γυναίκα
  • big sister's watching you!
« Απάντηση #6 στις: Αυγ 26, 2014, 18:55 »
Oi τοίχοι δεν κιτρινίζουν.
Εξακριβωμένο.
Ασπρο σαλόνι, το έβαφα μόνη μου κάθε 2 χρονια όταν έβλεπα πλέον ότι ήταν γκριζοκίτρινο.
Φέτος το έβαψα στα 3 χρόνια - 3 χρόνια ατμίζω. Ειχε γκριζάρει, αλλά δεν είχε κιτρινίσει.

Αποσυνδεδεμένος Δερεκοπουλος νικολαος

• Γηρασκω αει διδασκομενος -Provari Elevator 2 Steam macine Dome Eviva Diver 2 3D Sofia Killer El Toro istick 50 Kayfun NautilousPoldiac OverOne Bod mecah Sofia Coblin Poldiac 69
  • 693
  • monta πρωην καπνιστης νυν ατμιστης και υγιης
« Απάντηση #7 στις: Αυγ 26, 2014, 19:08 »
Παντως επειδη επανηλειμενα καθαριζω τους τοιχους στο δωματιο που ατμιζω

δηλ 2 φορες το εξαμηνο πρεπει να πω οτι βγαζουν μια μαυριλα οι τοιχοι που δεν βγαζανε

προτου αρχισω το ατμισμα  πιο παλια βγαζανε μια κιτρινιλα απο το τσιγαρο γιατι τοτε καπνιζα..... :) :) :) :)

τα δε τζαμια την ιδια μαυριλα  μαλλον λογω της γλυκερινης αλλοιως δεν εξηγειται ::) ::) ::) ::)

Αποσυνδεδεμένος Paschal

• **
  • 222
« Απάντηση #8 στις: Αυγ 26, 2014, 19:11 »
Η μαυριλα πρέπει να είναι καυσαέριο και σκόνη

Αποσυνδεδεμένος camber

• 3892
    • camber
« Απάντηση #9 στις: Αυγ 26, 2014, 19:12 »
Όπως τα λέει η Βούλα.
Ως παλαιό φουγάρο των 2.5 πακέτων τη μέρα, υπήρχε μεγάλο πρόβλημα στο σπίτι. Κιτρίνιζαν όχι μόνο οι τοίχοι αλλά και οι ηλεκτρικοί διακόπτες, λάμπεες, κουφώματα κλπ. Με το ηλεκτρονικό τσιγάρο παραμένουν όλα στο φυσικό τους χρώμα.

Αποσυνδεδεμένος iliasy

• **
  • 290
« Απάντηση #10 στις: Αυγ 26, 2014, 19:48 »
Καντε απλα την δοκιμή με μια χαρτοπετσετα και θα σας λυθούν ολες οι αποριες σας !!!!!(εισπνοή εκπνοη με κανονικό τσιγαρό επάνω στην χαρτοπετσέτα και μετά σε ενα αλλο σημειό το ίδιο με το ηλεκτρονικό ..) :bye:

Αποσυνδεδεμένος petra

• 5205
« Απάντηση #11 στις: Αυγ 26, 2014, 20:44 »
Παντως επειδη επανηλειμενα καθαριζω τους τοιχους στο δωματιο που ατμιζω

δηλ 2 φορες το εξαμηνο πρεπει να πω οτι βγαζουν μια μαυριλα οι τοιχοι που δεν βγαζανε

προτου αρχισω το ατμισμα  πιο παλια βγαζανε μια κιτρινιλα απο το τσιγαρο γιατι τοτε καπνιζα..... :) :) :) :)

τα δε τζαμια την ιδια μαυριλα  μαλλον λογω της γλυκερινης αλλοιως δεν εξηγειται ::) ::) ::) ::)

Η γλυκερίνη σε μικρούς χώρους είναι λογικό να αφήσει μια "παχιά υγρασία" Οχι κάτι τρελό, να βγούνε μούχλες και μουσκλια δλδ. αλλά εκεί που κάθονται οι υδρατμοί τραβούν περισσότερη σκόνη από τα εντελώς ξηρά σημεία. Δεν είναι και νεράκι να εξαφανίζονται εντελώς όταν στεγνώνουν.  Στεγνώνουν λοιπον και τα δυο μαζί, στερεοποιούνται και να η μαυρίλα.
Εχει αναφερθεί πολλάκις για τα τζάμια αυτοκινήτων και καταστημάτων η.τ.
Τα καλό βέβαια είναι οτι βγαίνει. Διότι η κιτρινίλα του τσιγάρου βγαίνει μόνον επιφανειακά, ένα μέρος της. Το υπόλοιπο μόνο με βάψιμο ή ... γδάρσιμο!!!  :yes:

Αποσυνδεδεμένος APOSTOLOS KAL

• 1471
« Απάντηση #12 στις: Αυγ 26, 2014, 20:53 »
Έχω παρατηρήσει να γλιστράνε πατώματα και ταβάνια από τη χρήση σκέτης γλυκερίνης αλλά για κιτρίνισμα όχι . και κάτι για τους καλλιτέχνες

Μακριά τα όργανα από το χώρο που ατμιζουμε στο σπίτι η τουλάχιστον να απομακρύνονται όταν δεν βρισκόμαστε εκεί και να γίνετε καλός καθαρισμός. Πήγα για ένα setup τις κιθάρες μου και είχανε απίστευτη γλυκερίνη επάνω από τους υδρατμούς . ειδικά αν τα όργανα είναι ακουστικά που περνάνε μέσα οι υδρατμοί υπάρχει θέμα σοβαρό

« Απάντηση #13 στις: Αυγ 26, 2014, 23:56 »
Χμμμμ αρα δεν εχουμε κιτρινιλα αλλα εχουμε κατι σαν γλιτσα. Αυτο δεν το ειχα σκεφτει.

Αρα να σκεφτω τους υπολογιστες μου εκει που καθομαι μπας και γεμισουν με γλιτσα και αν ειναι ετσι να ελαττωσω το ατμισμα μεσα στο σπιτι καθοτι και 2 παιδια ε ?  :hmmm:

Και εχω αρχισει και του δινω και καταλαβαινει στο σπιτι μεσα μιας και τσιγαρο δεν εκανα με τα παιδια. Αλλα και αυτα που ατμιζω μεσα προτειμω να ειναι χωρις νικοτινη μην τυχον και επηρεασω τους αλλους γυρω μου.

Αποσυνδεδεμένος petra

• 5205
« Απάντηση #14 στις: Αυγ 27, 2014, 00:03 »
Η γλίτσα όπως λες, εξαρτάται και από το χώρο.
Οσο μεγαλύτερος, τόσο λιγότερη.

Με τους υπολογιστές ξέρω οτι ο νούμερο ένα εχθρός είναι η σκόνη και παραμελούμε να τους καθαρίζουμε συχνά. Οχι τόσο με σκούπα, όσο με φύσημα αμέσως μετά. Αν έχεις τη δυνατότητα να το κάνεις συχνότερα, ίσως δε χρειάζεται να στερηθείς τη δημιουργικότητα  ;)  που σου χαρίζει το άτμισμα όσο δουλεύεις στο πισί σου

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
Καινουριος στο ατμισμα. Γνωμη για μονης χρησης τυπου Blu, Vuse και αλλα. Γενικά για τις συσκευές ατμίσματος 1 117 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 09:22
από gstamatos
Omerta Liquids Shake and Vape 35 20148 Τελευταίο μήνυμα Απρ 02, 2025, 13:23
από Antiprosopos
ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ ΠΝΕΥΜΟΝΟΠΑΘΕΙΑ – Η ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΑΤΜΙΣΜΑΤΟΣ Θέματα υγείας 7 1002 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 30, 2025, 19:03
από Σταύρος 63
Αυτοπαρουσίαση μελών ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ - Κανονισμοί - ΑΥΤΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ μελών 3462 877589 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 27, 2025, 22:40
από kostas.
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1827 361709 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 24, 2025, 12:36
από Buliwyf
Ο ΤΣΕΛΕΜΕΝΤΕΣ ΜΑΣ (ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΓΙΑ ΤΑ E-LIQUID ΜΑΣ) Ιδιοκατασκευές υγρών 2046 465922 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 22, 2025, 21:52
από mario1985
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΝΕΩΝ ΜΕΛΩΝ Περιοχή νέων μελών 10860 1907462 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 22, 2025, 13:30
από Tem
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2947 519082 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 16, 2025, 12:59
από Valantis04
Vape distillery bubblegum Ιδιοκατασκευές υγρών 3 1557 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 16, 2025, 06:33
από Aoratix
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1475 375101 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 14, 2025, 04:27
από Antiprosopos
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές. Ερωτήσεις EXPRESS Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 4712 701331 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 13, 2025, 20:29
από EΡΕΒΟΣ
Ατμιστική - ταξιδιωτική εμπειρία στο εξωτερικό [Άτμισμα δημοσίως] 19 19921 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 04, 2025, 01:38
από Antiprosopos