Εννοείται πάντα φιλικά συνονόματε (το "makis" είναι κρητικό φαινόμενο για τους Μανώληδες

), δεν υπάρχει κανένας λόγος να χαλάνε καρδιές ειδικά μεταξύ ανθρώπων που δεν έχουν καν γνωριστεί από κοντά! Ο ίδιος μάλιστα έχω γράψει πάμπολλες φορές πάνω στον ενθουσιασμό μου πράγματα που διαβάζοντάς τα αργότερα σκεφτόμουν "μα τι λέω εκεί"..
Για να ξεκαθαρίσω, το μήνυμα το οποίο ήρθα αντίθετος όταν το διάβασα (τη στιγμή μάλιστα που δοκίμαζα τα ίδια ακριβώς πράγματα ) ήταν αυτό:
Εγώ είμαι πολύ ικανοποιημενος με το ναυτιλο! Ο συνδυασμός του με το istick 30 είναι απλά θεϊκός! Ατμιζω το Sweet Prudence της Halcyon Haze και νομίζω ότι δίνει την καλύτερη δυνατή απόδοση του υγρού.
Και τι δεν έχω κάνει για να φέρω τον KLP να μου δώσει το ίδιο αποτέλεσμα και δεν τα έχω καταφέρει! Ο ναυτιλος δίνει πιο διακριτική γεύση από τον KLP που τα σπάει στη γεύση, αλλά το ντουμάνι του ναυτιλου είναι πιο βελουδινο και πιο γεμάτο, η θερμοκρασία του άριστη στα 9.2w.
Τι να πω ο πρώτος εργοστασιακος που προσωπικά πιστεύω τρώει τον kayfun τουλάχιστον με τα δικά μου στησιματα και υγρά. Και τι δεν έχω κάνει στον kayfun, τον έχω στήσει με MC με απλό, με 28ρι, με 30ρι twisted, οριζόντιο, καμιναδα, από 0.7 μέχρι 2.1 ωμ, ότι και του κάνω ο ναυτιλος με το συγκεκριμένο υγρό είναι απλά κλασεως ανώτερος!!
Αυτό το "δίνει την καλύτερη δυνατή απόδοση του υγρού" και το "τρώει τον kayfun" με έκαναν να απαντήσω, πιστεύω κατανοείς τι αισθάνεται όταν τα διαβάζει κάποιος που πέρασε καιρό στον kayfun και μόλις έπιασε στα χέρια του τον ναυτίλο. Ναι, στην "απαλότητα" του ατμού του ναυτίλου με βρίσκεις απόλυτα σύμφωνο, στη γεύση "διαφώνησα" γιατί και αυτό κατάλαβα όταν διάβασα για την "απόδοση" του ναυτίλου.
Εδώ μιλάμε ότι πήρε όλα τα αρώματα του Halcyon Haze (όλα όσα μου "μετέφερε" ο kayfun δηλαδή ) και τα έκανε αχταρμά μέσα σε μια άγευστη σχεδόν "κρέμα".. έτσι αισθάνθηκα τις πρώτες μου στιγμές με τον mini ναυτίλο. Είδα μετά και τα γραφόμενά σου και να'μαστε τώρα εδώ.
Φυσικά και καταλαβαίνω το "στήσιμό" σου, εδώ εγώ όμως παίρνω αρκετά σκαλοπάτια ανώτερης γεύσης στον kfl+ με απλό 0.25 kanthal στα 1.6-1.8ohms, πόσο μάλλον εσύ που στήνεις σε twisted. Επουδενί δεν συγκρίνονται όλα αυτά με το ότι δίνει ο ναυτίλος, άντε ας του παραδεχτώ τον δροσερό και απαλό ατμό, για γεύση όμως δεν.. πάντα συγκριτικά με τον kfl+ τα παραπάνω, δεν αναφέρομαι σε σύγκρισή του με άλλους εργοστασιακούς.
Θα μπορούσα να γράψω ένα σωρό πράγματα ακόμα αλλά αν μπλέξω και τις παραμέτρους (δεν έχω δοκιμάσει τις κεφαλές με το οργανικό βαμβάκι της aspire ας πούμε ) θα φάμε ώρες και δεν έχει νόημα για μένα.
Σε καμία περίπτωση δεν αντ-απαντάω για νέα "διαφωνία" αυτή τη στιγμή, απλά εξηγώ τους λόγους που μ'έκαναν να πιάσω τότε το πληκτρολόγιο και να "στοχοποιήσω" κατά κάποιο τρόπο χωρίς να είναι κάτι που κάνω κατά κανόνα.
Ξαναμανά φιλικότατα όσα έγραψα λοιπόν.!