Sorry,δεν το είχα διευκρινίσει έχω το istick30 και την ipow2(η οποία έχει μείνει πάγκο μετά την αγορά του istick30), μια διαφορά στα βατ υπάρχει μεταξύ των 2 μπαταριών , δλδ τώρα δουλεύω το istick κοντά στα 9.5 βατ ενώ στην ipow2 για ίδια απόδοση μάλλον θέλει κοντά στα 11-12,δεν είμαι βέβαια σίγουρος αλλά νομίζω κάτι τέτοιο παίζει.(αυτά για τον φίλο με την ipow)
Πάμε πάλι στα υγρά,τα παχύρευστα υγρά απ ότι διάβασα μέσα στο φόρουμ και το διαπίστωσα και γω στο σύντομο καιρό που είμαι ατμιστής σκοτώνουν τις αντιστάσεις,ε τις αντιστάσεις του ναυτίλου τις παίρνουν το κεφάλι μιλάμε για εν ψυχρό εκτέλεση.Κάνω κάτι εγώ λάθος?Δεν ξέρω, διαβρέχω πάντα την καινούρια αντίσταση με 4-5 σταγόνες και διαβρέχω και εξωτερικά τις 4 τρυπούλες

και αφήνω πριν ατμίσω και κάνα 5λεπτό το λιγότερο.Είμαι ακριβώς στην 22η μέρα με τον ναυτίλο mini κ τώρα βρίσκομαι στην 6η αντίσταση (1.8Ω) με μέσο όρο ατμίσματος 4-5 ml την μέρα.Βέβαια είμαι κ λίγο περίεργος να πώ, με το που νιώσω οτι υπάρχει αλλοίωση λόγο κεφαλής με την μία αλλαγή,δεν κάθομαι να της πετάξω τα μάτια και να την ξεζουμίσω για οικονομία, με χαλάει πως να το κάνω.
Οι περισσότερες αντιστάσεις καταστράφηκαν με υγρά της ligua(ry4,cuban) και ελάχιστα με το west virginia της wanted και θα εξηγήσω παρακάτω, λοιπόν με τα υγρά της ligua ανά 3-4 μέρες το πολύ ήθελα αλλαγή αντίστασης που για μένα 3-4 μέρες μεταφράζεται σε 12-18 ml υγρό.Με το δε west virginia τα πράγματα ήταν πιο πολύπλοκα, το υγρό απλά δεν ατμίζεται ,ενώ σαν υγρό είναι κορυφή και μάρεσε πάρα πάρα πολύ ε δυσκολευόμουνα τόσο να το ατμίσω που τελικά το έβαλα συρτάρι.Μαρέσει να ατμίζω στην μεγάλη τρύπα αέρα (την αεράτη που λέμε),το βιρτζίνια με τον ναυτίλο νομίζω στην μεγάλη τρύπα δεν ατμίζεται με τπτ,(εγώ δεν μπόρεσα,αν κάποιος το κάνει ας μου πεί κ μένα πως για να το δοκιμάσω) υγρό στο στόμα,αέρας σκέτος και απλά μία αποτυχία,όσο πηγαίνεις σε μικρότερη τρύπα βελτιώνονται τα πράγματα κ στην τελείως μικρή μπορείς να ατμίσεις αλλα θέλει πνευμόνια αλλά και εδώ που και που θα έχεις κάποιες στιγμές υγρό στο στομά.Εντάξει είπαμε να ευχαριστηθούμε το η.τ όχι να παιδευόμαστε κιόλας, και κάπου εκεί το wanted πήγε συρτάρι και απλά περιμένει.
Τα περισσότερα τα ανέφερα και σε προηγούμενο ποστ μου και απλά ήθελα να γίνω όσο μπορώ αναλυτικότερος.Η τελική μου ανησυχία είναι η εξής,δηλαδή πάω σε ένα μαγαζί να αγοράσω ένα υγρό,δοκιμάζω και τελικά καταλήγω,και θα έχω την έγνοια αν μπορεί ο ναυτιλάκος μου να ατμίσει το συγκεκριμένο υγρό?Αν θα μπορούν οι κεφαλές του ναυτίλου να τα βγάλουν πέρα όσο το δυνατόν καλύτερα με το υγρό?Και τελικά αν δω οτι όλο αυτό δεν είναι οικονομικά συμφέρων για μένα να διαλέγω απλά ανοιχτόχρωμα και όχι τόσο παχύρευστα υγρά ώστε να έχω το κεφάλι μου ήσυχο άρα και το ''κεφάλι'' του ναυτίλου???
υ.γ συγνώμη για το σεντόνι απλά είναι κάποιες ανησυχίες και θέλω την βοηθειά σας
edit: και μένα τις 1.8 τις διαβάζει πάντα 1.9, αυτό συμβαίνει κ στο istick30 και στην kanger ipow2