vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

353 επισκέπτες, 6 χρήστες
billythekid, camber, GeorgeGTS, Ηρακλης, ramon, Tem

Aspire Nautilus Mini

Αποσυνδεδεμένος pngtszs1976

• 3449
  • ὓβρις→ἂτη→νέμεσις→τίσις
Απ: Aspire Nautilus Mini
« Απάντηση #360 στις: Ιανουαρίου 06, 2015, 00:06 »
πολλα σκασιματα και καταναλωνε πολυ υγρο πολυ γρηγορα,βρηκα κατι πολυ καλυτερο για μενα στην ιδια κλαση και με φθηνοτερες κεφαλες (και αυτο το τελευταιο +1 λογος)

Αποσυνδεδεμένος kostasfender

• **
  • 386
  • Φύλο: Άντρας
« Απάντηση #361 στις: Ιανουαρίου 06, 2015, 00:10 »
Η κατανάλωση έχεις δίκιο είναι αρκετή. Εμένα σκασίματα μου έκανε συγκεκριμένα με κάποια της Liqua. Δεν ξέρω αν φταίει η σύσταση του υγρού (περισσότερη PG) ή έτυχε στην κεφαλή τη συγκεκριμένη, αλλά ήταν μόνο με αυτής της επωνυμίας τα υγρά. Πάντως καθημερινά βγαίνουν καινούρια προϊόντα και σίγουρα υπάρχουν/θα υπάρξουν και άλλοι (εργοστασιακοί) που θεωρούνται καλύτεροι. Γενικά όμως, ότι είναι καλύτερο για τον καθένα μας και ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις του. Γιατί αυτό είναι το ουσιαστικό νόημα!

Αποσυνδεδεμένος antonisk

• **
  • 479
« Απάντηση #362 στις: Ιανουαρίου 06, 2015, 00:24 »
Σε μενα τα σκασιματα συμβαινουν μονο με τις BVC κεφαλές. Με τις BDC καμία φορά δεν μου εχει τυχει.

• 3449
« Απάντηση #363 στις: Ιανουαρίου 06, 2015, 00:36 »
κωστα συμφωνω

Αυτόματη συγχώνευση συνεχόμενων μηνυμάτων
antonis χρησιμοποιουσα bvc αλλα και bdc να χρησιμοποιουσα παλι θα τον απεσυρα

Αποσυνδεδεμένος tolis33

• *
  • 73
« Απάντηση #364 στις: Ιανουαρίου 09, 2015, 02:27 »
Πηρα κι εγω τον mini..τον δουλευω απο το απογευμα με κεφαλη 1.8 πανω στο istick...πολυ καλη γευση,καλο χτυπημα,τεραστια καταναλωση,κ μολις επεσε η σταθμη του υγρου μ εφερνε υγρο στο στομα συνεχεια...ξαναγεμισα κ εκτος απο τις πρωτες 2-3 τζουρες παλι τα ιδια..παιζω με τα volt,παιζω με τρυπες αερα τιποτα... :wall:

Αποσυνδεδεμένος paul22

• **
  • 108
« Απάντηση #365 στις: Ιανουαρίου 09, 2015, 06:50 »
Δοκίμασε να βγάλεις το drip tip και να καθαρίσεις την τρύπα.

Αποσυνδεδεμένος Ronnie

• *
  • 40
« Απάντηση #366 στις: Ιανουαρίου 09, 2015, 12:10 »
Όταν είχα πάρει τον μικρό Ναυτίλο τον δούλευα στα 3.8 V και στην πιο σφιχτή τρύπα εισαγωγής αέρα...έπινε πολλή και κάθε τρεις μέρες ήθελε αλλαγμα η αντίσταση του γιατί ενώ από την αρχή μου έδινε παρά πολλή καλή γεύση,στην τρίτη μέρα έπεφτε η απόδοση του κατακόρυφα!την εβδομάδα ήθελα 2 κεφαλές και ένα τριανταμελο!!! :wall:
Γύρισα την εισαγωγή αέρα στην τρίτη τρύπα και αγόρασα κεφαλές BDC...μου κρατούσαν καμία 10 μέρες και η κατανάλωση υγρού ήταν αρκετά καλή!καλές οι BDC αλλά BVC δεν ήταν!αφού έκανα καμία 4 5 BDC,ξαναγύρισα στις BVC αλλά αυτήν την φορά στην τρίτη τρύπα εισαγωγής αέρα και στα 3.5V!ναι μεν μειώθηκε το ντουμανι και το χτύπημα δεν είναι τόσο δυνατό αλλά είναι κλάσεις ανώτερη η γεύση από τις BDC που εκτός των άλλων μου έμεναν στο "λαιμό" κάθε φορά που ξεβιδωνα τον Ναυτίλο!
...και έτσι είμαι ένας ευτυχισμένος κάτοχος Ναυτίλου που το Cuban της liqua το έχει πιπίλα :baby:  :cigar:

Αποσυνδεδεμένος Zer0cooL

• **
  • 375
« Απάντηση #367 στις: Ιανουαρίου 09, 2015, 13:11 »
Εγω παντως τον Ναυτιλο μινι με το στικ τον δουλευω σε DIY υγρα μεταξυ 3.5-3.8 Volts BVC 1.8Ohm, απροβληματιστα με πολυ ντουμανι και γευση μπολικη...Στην 3η τρυπα εισαγωγης αερα (οι 2 πρωτες θεωρω πως ειναι αρκετα μικρες...) ααα...και με διαφορετικο (μικροτερης ελαφρως διαμετρου) ντριπτιπ
Δεν εχω δοκιμασει πολλους αλλα θεωρω οτι ΥΠΕΡκαλυπτει νεους σιγουρα αλλα και πιο εμπειρους ατμιστες!

Αποσυνδεδεμένος antonisk

• **
  • 479
« Απάντηση #368 στις: Ιανουαρίου 09, 2015, 16:25 »
Τα σκασίματα πάντως μου σπάνε τα νεύρα όλο και συχνότερα...

Αποσυνδεδεμένος ChRiS82

• 817
  • Που είναι το VaporShark μου;
    • Personal Website
« Απάντηση #369 στις: Ιανουαρίου 09, 2015, 16:35 »
Συνεχώς πετάει καμένα στην γλώσσα αν πείς να ατμίσεις σε λίγο παραπάνω Watt.Για μένα έχει τελειώσει
το θέμα "ναυτίλος" ότι και αν μου λένε."35€ εργοστασιακός ατμοποιητής με αρκετά κουσούρια" θα έπρεπε
να ήταν ο τίτλος των Review στο ίντερνετ.

Κατ'εμέ,ο Κ1 αποδίδει καλύτερα στο 1/3 της τιμής.

Άποψη μου

• 3449
« Απάντηση #370 στις: Ιανουαρίου 09, 2015, 19:39 »
chris κι εγω δεν το περιμενα απο εναν ατμο απο αυτην την εταιρεια αυτου του κοστους (σκετη απογοητευση που μου εμαθε να προσεχω την επομενη φορα) και φυσικα πηρε την θεση του αλλο εργαλειο και τα παει πολυ καλα χωρις προβληματα εδω και πολλες ημερες,ο k1 μου φανηκε πολυ αερατος...βεβαια προτιμησεις ειναι αυτες

Αποσυνδεδεμένος yakub

• **
  • 178
« Απάντηση #371 στις: Ιανουαρίου 09, 2015, 20:36 »
nautilus mini στα 1.8Ωμ + istick στα 3V (τα 3 του istick), για μένα πολύ καλός συνδιασμός. Πιο πάνω τα βολτ και με αρχίζει στις στρακαστρούκες. Και ο αέρας σε μία από τις πιο μεγάλες τρύπες - συνήθως στη προτελευταία. Αλλά αυτό όπως έγραψε και ο Παναγιώτης είναι πως το προτιμάει ο καθένας, πχ, εμένα ο Κ1 μου φαίνεται πολύ σφιχτός.. Αυτό που δε μου δούλεψε καλά είναι οι 1.6Ωμ αντιστάσεις.
Και έχουν περάσει 2 mini από τα χέρια μου, το πρώτο από Ελλάδα, το δεύτερο από Fasttech. Δεν ξέρω, μπορεί να είμαι εγώ τυχερός ή να ατμίζω διαφορετικά από εσάς και να μου κάνει ή απλά να βρήκα τα χούγια του. Στην τελική νομίζω είναι πως θα του κάτσει του καθένα.
Σίγουρα δεν είναι τέλειος (αυτόν τον τέλειο ατμοποιητή δεν τον έχω βρεί ακόμα - δέχομαι προτάσεις) και σίγουρα δεν είναι η πιο συχνή επιλογή μου, όμως έχει και αυτός τη θέση του μέσα στην ατμιστική μου μέρα.

Φιλικά Γιάννης

Αποσυνδεδεμένος xaimena

• **
  • 138
« Απάντηση #372 στις: Ιανουαρίου 11, 2015, 13:15 »
δύσκολος ο mini nautilus πάνω σε i stick,την πρώτη αντίσταση μου την έκαψε σε 4 ημέρες  :angry_orange: .

Απο όσα διαβάζω,η πιο ορθόδοξη λύση για αυτον είναι στα 3.0 v και στην τρίτη τρύπα αέρα με αντίσταση 1.8;  :dontknow:

Αποσυνδεδεμένος Athan

• 2386
  • Read The Fuckin' Manual...
    • Athan
« Απάντηση #373 στις: Ιανουαρίου 11, 2015, 13:18 »
Ολοι οι clearo οταν αλλαζεις αντισταση,θελει να ξεκινας με λιγα v/w κ σταδιακα να ανεβαζεις.Εγω απο την αλλη νομιζω οτι ο ναυτιλος κανει διακρισεις στα υγρα,κ πρεπει να βρεις αυτα που γουσταρει.

• 3449
« Απάντηση #374 στις: Ιανουαρίου 11, 2015, 13:18 »
Η λυση ειναι εκει που βολευει εσενα,αν ειναι να ατμιζεις και να μην σου αρκει τοτε δεν εχει νοημα..εγω οπως εχω πει και πιο πανω τον απεσυρα,ευτυχως υπαρχουν και αλλες πολυ καλες επιλογες και εχω ως ενα κριτηριο επιλογης οτι ενας ατμο πρεπει να ατμοποιει τα παντα αλλιως αποσυρεται και παμε για αλλο

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 360119 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 22, 2024, 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1013 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114314 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450436 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110803 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 375069 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328368 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1081 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6450 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15312 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29380 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99967 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F