Επιτέλους η γλυκιά αναμονή του πακέτου τελείωσε !
Το πακέτο έφτασε περιέχοντας τον Τηλέμαχο μέσα στο όμορφο δερμάτινο πουγκί.
Προσεκτικό άνοιγμα και ... ΣΟΚ.
Όλα τα όνειρά μου από τον καιρό του Ιάττυ περνώντας δια μέσου της Ιθάκης στέκονται και με κοιτάζουν.
Απλός.
Μικρός.
Πανέμορφος.
Δεν εξέχει τίποτε.
Η λιτότητα σε όλο της το μεγαλείο.
Ας τον ανοίξουμε να τον πλύνουμε και να δούμε τα σωθικά του.
Πρώτη εντύπωση πως είναι μια Ιθάκη χωρίς τα κουσούρια της, δηλαδή με αέρα στα πλάγια και όχι από τον 510 και χωρίς κεραμικό και σύρματα NRN (όχι απαραίτητα κακό, απλά δυσκολεύει).
Δηλαδή χωρίς υγρασίες στον πόλο κλπ.
Οι πύργοι του θετικού και αρνητικού πόλου και ο τρόπος που λειτουργεί το σύστημα αξίζουν βραβείο εφευρετικότητας.
Κάπου διάβασα πως έχει πολλά κομμάτια. Λάθος, έχει όσα κάθε επισκευάσιμος, απλά επειδή μιλάμε για μηχανική και κατασκευαστική τελειότητα σε προκαλούν να τα διαλύσεις για να χαρείς την συναρμογή τους χωρίς να είναι απαραίτητο.
Λίγα λόγια και καλά, πάμε να τον στήσουμε κατά πως διάβασα εδώ μέσα.
Σύρμα Α1 0,28 mm, αξονάκι 3 mm, 7 στροφούλες και 1,75 Ωμ.
Βαμβάκι KGD (θέλει μια στάλα) βρέξιμο και τσαφφφφφ δοκιμή.
Όλα καλά και μάλιστα ύποπτα καλά.Βρε μπας κάνω κάτι λάθος; Είναι δυνατόν αν μην έχω πρόβλημα πουθενά; Θα δείξει...
Βιδώνω mouthpiece μαζι με το drip tip επάνω του, βιδώνω τανκάκι (αφρός τα σπειρώματα), κλείνω τον αέρα καλού κακού, γέμισμα μέχρι πάνω με το γνωστό κλωνοκάστρο, βιδώνω καπάκι (ξανά αφρός) γυρίζω ανάποδα 10 δευτερόλεπτα, ανοίγω καμπάνα 1,5 στροφές, τον γυρίζω στην κανονική του θέση και...
12 βαττ για αρχή. Πρώτη ρουφηξιά και ΔΕΝ είναι δυνατόν. Κάπου έχει κρυμμένο κεραμικό ή κάπου κρύβεται το πνεύμα της ΙαττοΠηνελΟδυσεωΙθάκης.
Να μην σας κουράσω άλλο.
Τα θετικά :
Ποιότητα, ευκολία στησίματος και μάλιστα κάθε φορά η ίδια.
Ομορφιά, απλότητα, μικρό μέγεθος.
ΓΕΥΣΗ, ντουμάνι όσο θες και χτύπημα που δεν το περίμενα.
Ο ρυθμιζόμενος θετικός πόλος που αποτελεί σημείο αναφοράς.
Πολλά ακόμη που τα ξεχνώ.
Τα αρνητικά : Η συσκευασία περιέχει μόνο τον ατμοποιητή με το ντριπ τιπ του.
Δεν θα κάνω συγκρίσεις με άλλους ατμοποιητές διότι ΟΛΑ στο άτμισμα είναι υποκειμενικά.
Απλά βγάζω για πούλημα την συλλογή μου σύντομα