Τέσσερις ημέρες με τον Τηλέμαχο v2+ και έχω πειραματιστεί με διάφορα στησίματα με kanthal 0,25, 0,28 και 0,32 χλσ και πυρήνες 2 και 2,5 χλσ.
Αυτά που έχω να πω μέχρι στιγμής είναι:
1. Το στήσιμο του είναι από τα πιο εύκολα που έχω συναντήσει
2. Παίζει απροβλημάτιστα σε ότι στήσιμο έχω δοκιμάσει μέχρι τώρα (αντιστάσεις 1 έως 1,8 Ω και watt 10 έως 20)
3. Τροφοδοσία εξαιρετική και εύκολα ρυθμιζόμενη με την καμπάνα
4. Γέμισμα απροβλημάτιστο (το ευκολότερο από όλους τους άτμο που είχα μέχρι σήμερα)
5. Διαρροές μηδέν
6. Απόδοση γεύσης σε πολύ υψηλά επίπεδα
7. Τζούρα με πλήρως ανοιχτό τον αέρα ακριβώς εκεί που μου αρέσει (ούτε πολύ σφιχτή ούτε πολύ αεράτη)
8. Ποιότητα κατασκευής και σπειρώματα εξαιρετικά τόσο στα μεταλλικά μέρη όσο και στα πλαστικά
Συμπέρασμα: κατά την προσωπική μου άποψη ένας ατμοποιητής που αξίζει 10/10.
Αναφορικά με το επιστόμιο με το οποίο έρχεται ο τηλέμαχος και το υγρό που μου έφερνε στο στόμα διαπίστωσα πως το "πρόβλημα" είναι του επιστομίου και όχι του ατμοποιητή. Συγκεκριμένα δοκίμασα το επιστόμιο και σε άλλους άτμο και μου έκανε το ίδιο. Προφανώς επειδή κάτω είναι φαρδύ και επάνω στενεύει πολύ, ο ατμός μέσα στο επιστόμιο υγροποιείται και έχουμε αυτό το αποτέλεσμα. Το πρόβλημα αυτό δεν εμφανίζεται όταν ανέβουμε άνω των 15watt. Στα υπόλοιπα στησίματα που έκανα και τον δούλευα στα 11-14 watt χρησιμοποίησα άλλα επιστόμια χωρίς κανένα πρόβλημα και με πολύ καλή απόδοση.