vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

GG Tilemahos

Απ: GG Tilemahos
« Απάντηση #285 στις: Αυγούστου 29, 2015, 21:02 »
Προς το παρόν πάνε πακέτο με τον Τηλέμαχο, σε δύο με τρεις εβδομάδες θα υπάρχουν διαθέσιμα όπως επίσης και τα clear ( αυτό μου είπε το πρωί ο Βασίλης )

Αποσυνδεδεμένος malossi

• 512
  • Φύλο: Άντρας
« Απάντηση #286 στις: Αυγούστου 29, 2015, 23:17 »
μιας και δεν ειμαι λατρης του ματ τανκ αν το κανω με οδοντόπαστα θα φυγει το λογότυπο εε?
αυτο που μου προκαλεί δεος και θαυμασμό ειναι οτι η τιμη του ειναι ονειρο θερινής νυκτος,
με 90κατι ευρα παιρνεις εναν απίστευτα κατασκευαστικα ατμοποιητη καινοτομο που δεν αντιγράφει μαζι με ειδικα σχεδιασμένο drip tip και μεσα σε δερματινο πουγκι.

επισης τα αξεσουάρ του ειναι ρε παιδια φτηνα.σε σύγκριση με αλλους ατμοποιητες ελληνικους πχ ενα bronze afc ring κανει 10 και 12 ευρω ενω εδω κανει 5.
δεν σε σφαζουν ρε παιδι μου.

περιμένω πως και πως να τον πιασω στα χερια μου.

ps...φιλε netsplit δεν κανουν τετοια review σαββατιατικα...γιατι μεχρι την δεύτερα μας τρωει η αναμονή.

επισης μια ερωτηση.γιατι γυρισες τον γυρισες αναποδα για 10 δευτερα και ανοιξες αναποδα την καμπανα?

Αποσυνδεδεμένος shadockan

• 4515
« Απάντηση #287 στις: Αυγούστου 29, 2015, 23:23 »
Αναποδα τον γυρισε γιατι εχει καταλοιπα παλαιας τεχνολογιας και τεχνοτροπιας ο Netsplit............ :laugh1:

Δεν χρειαζεται στον Τηλεμαχο.  Γινεται εκτονωση απο το επανω καπακι που γεμιζεις .

Τιποτα δεν χρειαζεται .  Μια χαρα ειναι και δουλευει τελεια.

Αποσυνδεδεμένος LestatMK

• *
  • 36
« Απάντηση #288 στις: Αυγούστου 29, 2015, 23:24 »
Τον γύρισε για να φύγει ο τυχόν υπό πίεση αέρα ς που έμεινε με την πλήρωση υγρου και το κλείσιμο του τανκ. Κάποιες φορές μπορεί να οδηγήσει σε υπερτροφοδοσια στο πρώτο ανοιγμα και στις γνωστές πλημμύρες...
Προληπτικά Όπως είπαν τα παιδιά καθώς εκτονώνει το πάνω καπάκι.

Αποσυνδεδεμένος malossi

• 512
« Απάντηση #289 στις: Αυγούστου 29, 2015, 23:31 »
ευχαριστω πολυ παιδια για τα tips...πρωτη φορα στην gg φιλοσοφική :thumpup: 

Αποσυνδεδεμένος mantos

• 929
  • ~Box Mods~
« Απάντηση #290 στις: Αυγούστου 29, 2015, 23:32 »

1ο στησιμο με 0.4 κανθαλ, στα 2.5χιλ ~ 0.9Ω. Στα 17.5W παει τραινο!!
Η αληθεια ειναι οτι εχει πολυ καλη γευση, αλλα τη τζουρα θα την προτιμουσα πιο αερατη..
Ισως αν ειχε μεγαλυτερη τρυπα αερα στη ρυθμιση να ερχοταν πιο κοντα στα μετρα μου.
Το ντουμανι ικανοποιητικο θα το χαρακτηριζα για τα γουστα μου.

Στα περιξ..
Η δερματινη συσκευασια που ερχεται ο μαχος πολυ ωραια!!
Τα σπειρωματα του ειναι οντως "βουτυρο", αλλα τα γρεζια γρεζια..  Η αληθεια ειναι οτι δεν το περιμενα.
Το drip tip βοηθαει στο να μην ανεβαινει η θερμοκρασια στα χειλη. Λογω στενης τρυπας δινει ενα + στη γευση.

Ισως στα spare drip tips να υπαρχει επιλογη για μεγαλυτερη διαμετρο της τρυπας
To engraving στο τανκ, απλα ΜΑΜΑΤΟ!!    (αληθεια ειναι ανθεκτικο σε περιεργα υγρα?)

Σε γενικες γραμμες, ικανοποιημενος με το αποτελεσμα. Μαλλον ηρθε για να μεινει.
Σιγουρα θελει λιγο παιχνιδι για να παρω τα μεγιστα δυνατα αποτελεσματα, αλλα για 1ο στησιμο απλα :fight_shot_auto: :fight_shot_auto: 
Παντως ρουφαει κ αυτος ο ατιμος.. Τρυπιο τον στειλανε μαλλον    :laugh1: :laugh1:

Αποσυνδεδεμένος mindtrapper

• 1374
« Απάντηση #291 στις: Αυγούστου 29, 2015, 23:52 »
Το τανκ του από τι υλικό είναι; Δεν μπορώ να καταλάβω καλά από τις φώτο και δεν υπάρχουν λεπτομέρειες στο site.

• 4515
« Απάντηση #292 στις: Αυγούστου 30, 2015, 00:05 »
Nαι ρε Στελιο , ρουφαει..............
Αμα ειστε εσεις κροκόδειλοι , ο ατμοποιητης ρουφαει.................. :laugh1: :laugh1: :laugh1:

Δηλαδη ποσο ρουφαει ;;;;            Εγω πανω απο 20ml την ημερα δεν καταφερα να ατμισω με τον Τηλεμαχο.... :o :tongue_smilie:

Αποσυνδεδεμένος Micha3L

• **
  • 492
  • IT ℑℑ by ℠
    • vaping ... 8years
« Απάντηση #293 στις: Αυγούστου 30, 2015, 00:40 »
Καλα, μας τα λετε Σαββατο βραδυ;;!! ... παω για παραγγελια, χεχε

ps
Η εγχάραξη στο clear tank ειναι εσωτερικα η εξωτερικα?

Αποσυνδεδεμένος manos

• 1439
  • SKY
« Απάντηση #294 στις: Αυγούστου 30, 2015, 00:44 »
Εξωτερικα

Στάλθηκε από το SM-G920F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος netsplit

• 1359
« Απάντηση #295 στις: Αυγούστου 30, 2015, 00:53 »

@malossi
το λογότυπο μην φοβάσαι δεν θα πάθει τίποτε αν γυαλίσεις το τανκακι.
Είναι βαθιά χαραγμένο.

@mantos
Ναι ρουφάει σαν μεσάτος εξ ου και η γευσάρα.

@lestatMK
Όπως το λες ! για τον φόβο των Ιουδαιων και ναι βρε shadockan, τα έχω τα χρονάκια μου  :)) :)) :))

Τώρα στα καθ ημάς.
Παιδιά έχω μείνει άφωνος με το μηχάνημα.
Θα σας πω την γνώμη μου για τον Μάχο σε σχέση με άλλους και ας με συγχωρέσουν οι συνατμιστές.
Πυκνότητα-υγρασία-ποσότητα ατμού :Τηλεμ= 10, Nextgen = 10, TNS = 9.5, Eviva =9
Γεύση, διαφάνεια-διαύγεια ατμού : Τηλεμ = 9, eviva = 8.9, TNS = 8.9, Nextgen = 8.5
Ευκολία-επαναληψιμότητα στησίματος :Τηλεμ = 10', eviva = 10, TNS = 6 , nextgen =6
Ευκολία γεμίσματος : Τηλεμ = 10', eviva = 10, nextgen = 10, TNS = 8
Διαρροές-δακρύσματα : Τηλεμ = 10', eviva = 10', nextgen = 8, TNS = 7
Ποιότητα κατασκευής : Τηλεμ = 9,5, eviva = 9.5, TNS = 11 (!!), nextgen = 10
Τιμή : Τηλεμ = 9,5, Eviva = 9,7, TNS = 7, nextgen = 6,5
Περιεχόμενα συσκευασίας : Τηλεμ = .... eviva = 9, nextgen = 8.5, TNS = 8,5
Συσκευασία : Τηλεμ = 8, eviva = 5, TNS =..., Nextgen =6
   Όπως βλέπετε τον συγκρίνω μόνο με διαφορετικής φιλοσοφίας ατμοποιητές (genesis και με κεραμικό) διότι απλά δεν υπάρχει σύγκριση στην δική του κατηγορία με κανέναν κατά την ταπεινή μου γνώμη.
 Ο Imeo έβαλε την εμπειρία του όλων αυτων των ετών και μας παρουσίασε μια συσκευή με λυμένα τα όποια προβλήματα είχαν οι ατμοποιητές του.
  Οι οποίοι σημειωτέον ήταν πάντα state of the art για την εποχή τους.
Κατά την  γνώμη μου πάντα κύριοι, " ο βασιλιάς (Ιάττυ) μπορεί να πάρει σύνταξη. Ζήτω ο βασιλιάς Τηλέμαχος "  :bye: :bye: :bye:

Αποσυνδεδεμένος mantos

• 929
  • ~Box Mods~
« Απάντηση #296 στις: Αυγούστου 30, 2015, 01:03 »
Οχι ρε Βασιλη.. Ακομη δεν επιασα τα 20..
Αλλα κοντευω τα 10.. Σε καλο δρομο ειμαι?
Λες να φταιει οτι εριξα προσφατα νικοτινη ή οτι απλα κροκοδειλιαζω?

Τι θυσιες κανω για τα ατσαλια παναθεμα με..  :idiot1: :laugh1:

Ον τοπικ τωρα..
Το τανκακι φαινεται πλαστικο. Ακριβως το υλικο δεν το γνωριζω. Αλλα δειχνει πιο ανθεκτικο απο
το tiny tank του kfl. Δε ξερω αν θα ρισκαρω για την ωρα παντως να τον γεμισω με derailed.
Κατσε να βγουνε τα spares πρωτα, να παρουμε κανα 2 καβαντζα & υστερα  :eyesplash:

Συγκρισεις με αλλους δε θα μπω στη διαδικασια να κανω. Περι ορεξεως.
Το θεμα ειναι να βρεις το ιδανικο για σενα. Θα το καταλαβεις ποιος ειναι για τα γουστα σου.
Ευτυχως, βρηκα τουλαχιστον εναν. Ελπιζω τωρα κ στον 2ο.  :thumpup:

• 4515
« Απάντηση #297 στις: Αυγούστου 30, 2015, 01:12 »
Το τανκακι αν δεν κανω λαθος  ειναι ιδιο με του V2 , απλα εχει τα φτερα.

Οποτε θα παρω το θαρρος και θα πω οτι του εχω βαλει την Αρτα και τα Γιαννενα και δεν επαθε τιποτα.

Αποσυνδεδεμένος mantos

• 929
  • ~Box Mods~
« Απάντηση #298 στις: Αυγούστου 30, 2015, 01:38 »
Η Αρτα κ τα Γιαννενα εχουν κανελα?  :laugh1:
Καλα, για αψεντι ουτε λογος..  :idiot1:

« Απάντηση #299 στις: Αυγούστου 30, 2015, 11:35 »
Εμένα στον ν2 με το Apple pie της tpa μου διαβρώθηκε

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 360156 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 22, 2024, 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1014 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114314 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450473 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110810 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 375101 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328399 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1081 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6450 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15312 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29382 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99968 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F