vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

GG Tilemahos

Αποσυνδεδεμένος shadockan

• 4515
  • Φύλο: Άντρας
Απ: GG Tilemahos
« Απάντηση #105 στις: Νοεμβρίου 11, 2014, 15:50 »
Ο ατμ/της αυτος μου εκανε εντυπωση.
Ειναι ο μοναδικος ατμ/της του Θαναση που μου αρεσε πραγματικα σε ολα του.

Μινιμαλιστικος , ομορφος , ιδιαιτερος.

Εχω δοκιμασει ΙΑΤΤΥ , Οδυσσεα , Ιθακη για αρκετο διαστημα, αλλα ο Τηλεμαχος εχει αυτο που εμενα με ευχαριστει.  Δεν ξερω ακριβως που ειναι η διαφορα που κανει τη διαφορα , αλλα για το δικο μου γουστο ειναι κορυφαιος ατμ/της.

Αυτα τα εγραψα γιατι βλεπω πολλους να λενε οτι δεν δουλευει καλα , εχει υπο/υπερτροφοδοσια,θερμοκρασια,δεν το ενα , δεν το αλλο............

Πρωτη φορα που επιασα τον ατμ/τη στα χερια μου ηταν εξω απο την courier και η πρωτη αντ/ση εγινε στο ποδι , διπλα σε ενα παγκακι , παρεα με τον ggero , του οποιου ηταν και ο ατμ/της.

Ηθελα να τον σεταρω εγω πρωτος και ετσι πηρα 32αρι kanthal και εκανα 1.0 Ωμ αντ/ση , σε 2αρι αξονακι.

Την αντ/ση την εβαλα με τα ποδαρακια απο την κατω μερια , παρα το οτι ειχα δει να γραφουν οτι την βαζουν με τα ποδαρακια απο επανω για να κατεβει πιο χαμηλα , ωστε να μη σε καιει η τζουρα.

Εβαλα βαμβακι μεχρι την αρχη απο τα λουκια , ακριβως τοσο ωστε να κρατιεται μεσα σ' αυτα .  Ισα ισα δηλαδη που εφταναν τα λουκια.

Στην αρχη ειχα ατροφια , γιατι ως γνωστο ξεχναω..... :tongue_smilie: :))   Αν δεν αφησεις να μπει υγρο μεσα , τοτε τρως καμμενο... :laugh1:

Οποτε με το που ανοιξα και περασε υγρο , το απο τελεσμα ηταν αυτο:
Ντουμανι  παχυ , γευση υπεροχη παρα το οτι δεν εχει κεραμικο , χτυπημα...............λαθος ατομο να φερει γνωμη.  Ειμαι φλωρος σε θεμα νικοτινης.  Μηδενικη..... :angel: .
Αυτο που ψαχνω ομως εγω σε ενα ατμ/τη ειναι η ενταση στο ατμισμα και ο Τηλεμαχος το εχει και με το παραπανω. Μπορει να ειναι γιατι μαλλον ειναι πιο κοντα στο στομα η αντ/ση. Μπορει να ειναι γιατι εχει μικροτερο μεγεθος στο χωρο ατμοποιησης. Μπορει..........,μπορει...............,μπορει.................δεν ξερω τι , αλλα σημασια εχει οτι βρηκα αυτο που μου αρεσει σε ενα ατμ/τη.  Ενταση στη τζουρα.

Απο το πρωτο στισημο , μεχρι και το τελευταιο που του εκανα , παντα ειχα αποτελεσμα υπεροχο. 
Αν ετυχε αυτος ο Τηλεμαχος να ειναι ανωτερος απο οοοολους τους αλλους Τηλεμαχους της αγορας..........τι να πω... :confused1: :dontknow: .
Αυτο φυσικα και δεν στεκει πουθενα για πουθενα................

Εμενα αυτος ο ατμ/της μου αρεσε πιο πολυ απο ολους τους ατμ/τες που εχει φταξει μεχρι τωρα. 

Και κατι αλλο που δεν εγραψα ( αλλα το εξετασα κι αυτο) , ηταν οτι μετρησα απωλειες σε διαφορα μοντακια με τον Τηλεμαχο  και το καθενα ειχε φυσικα διαφορετικες .  Στις μετρησεις πηραν μερος κι αλλοι   ατμ/τες με την ιδια αντ/ση και τις ιδιες μπαταριες , στα ιδια μοντακια.
Ολο αυτο το εκανα για να δω και τι απωλειες εχει ο ατμ/της. Τα νουμερα δεν εχουν σημασια. Σημασια εχει οτι το ρευμα παει στους πολους πολυ ανετα χωρις να υπαρχουν απωλειες περα απο ενα αποδεκτο οριο που εχω βαλει εγω προσωπικα βαση του τι μου αρεσει.
Για 'μενα λοιπον ειναι ενας απο τους ατμ/τες που μπορω να πω οτι δεν εχει απωλειες και μαλιστα πιστευω οτι ειναι και ενας λογος (αν οχι ο κυριος λογος) , που βρηκα αυτο που εψαχνα σε ενα ατμ/τη. Την ΕΝΤΑΣΗ στο ατμισμα του.

Οποτε σαν συμπερασμα μπορω να πω οτι ο ατμ/της ειναι απλα υπεροχος . 

Μπραβο για τη δουλεια που εχει κανει ο Θανασης.

Υ.Γ.
Τωρα αν ειναι ή οχι Kayfun killer,να πω μοναχα οτι ειναι αποδεκτο απο ολους οτι ο Kayfun ειναι ενας απο τους καλυτερους ατμ/τες .
Δεν εχει ομως καμια σχεση με τον Τηλεμαχο στην αποδωση της γευσης.  Ο Τηλεμαχος αντιθετα εχει πολυ ανωτερη γευση  και ανωτερο ντουμανι.Και μαλιστα η διαφορα ειναι αισθητη,τουλαχιστον απο τα δικα μου χερια.
Τεσσερις Kayfun σεταρω . Τρεις απο φιλαρακια και ενας ο δικος μου. Αυθεντικους και κλωνους.
Το ατμιστικο αποτελεσμα που εχει ο Τηλεμαχος και μαλιστα απο ενα ταπεινο micro coil ,  απλα δεν το εχει απο τα δικα μου χερια.
Δεν συγκρινω , απλα καταθετω και 'γω μια απο τις δικες μου εμπειρίες αναμεσα σε δυο ατμ/τες. 
Ο καθε ατμ/της εχει τα δικα του υπερ και κατα.

« Τελευταία τροποποίηση: Νοεμβρίου 11, 2014, 16:09 από shadockan »

Αποσυνδεδεμένος vag21

• 1452
« Απάντηση #106 στις: Νοεμβρίου 11, 2014, 16:16 »
βασιλη παιζει πολυ συγκριση με καυφουν,επειδη ξερω ομως οτι εχεις δοκιμασει και πολλους με κεραμεικο,ποια ειναι η καταληξη σου κοντρα σε diver-eviva,σε θεμα μονο γευσης?

Αποσυνδεδεμένος shadockan

• 4515
« Απάντηση #107 στις: Νοεμβρίου 11, 2014, 16:42 »
Δεν θα το ελεγα συγκρηση , αλλα εμπειρια σε σχεση παντα με το υγρο και αναλογα και το στισημο που κανει καποιος στους ατμ/τες του.
Ο Diver (οπως και ολοι οι ατμ/τες τετοιου ειδους) ,ειναι ατμ/της που εκτος του κεραμικου , εχει και παρα πολυ μικρο χωρο ατμ/σης. Οποτε και ο ατμος του ειναι πιο συγκεντρομενος. Ετσι σαν γευση ειναι φυσικο να εχει πολυ καλη αποδωση.Aν κατεβεις ομως απο τα 1.3 Ωμ (προσωπικο γουστο ειναι αυτο),η γευση του ειναι φυσικο να χαλασει λιγο λογο θερμοκρασιας που θα εχεις σε πολυ μικρο χωρο ατμ/σης.

Ο Eviva λογο του μεγεθους που εχει στο χωρο ατμ/σης , κραταει χαμηλα τη θερμοκρασια και ετσι σε συνδιασμο με το στενεμα της καμπανας εχεις και 'κει αυτο που λεμε ''φαινομενο καμιναδας''. Ετσι εχεις ενταση και αποδωση γευσης υπεροχη.
Eιναι γνωστο αλλωστε αυτο το κολπακι με το στενεμα της καμπανας.

Αυτο ειδα και στον Τηλεμαχο.   Πηρα και απο τους τρεις πολυ καλη γευση. Προσωπικα ειδα οτι ο Eviva εχει λιιιιιγο καλυτερη γευση , αλλα με το κεραμικο. Με το SS cup στον Eviva, ο Τηλεμαχος νομιζω ειναι καπως καλυτερος.

Το θεμα ομως ειναι οτι εχει πολυ ντουμανι και υπεροχη γευση χωρις κεραμικο , ευκολο γεμισμα και σαν μεγεθος ειναι πολυ διακριτικος.

Αποσυνδεδεμένος vantamis

• **
  • 225
  • Όχι άλλο κάρβουνο!
« Απάντηση #108 στις: Νοεμβρίου 14, 2014, 23:26 »
 :confused1:

Γνωρίζουμε εάν τελικά θα κυκλοφορήσει κάποια στιγμή έκδοση του Τηλέμαχου σε 23mm και με βάση για GGTS;

Υ.Γ. Ρωτάω γιατί θαρρώ πως κάτι υποννοήθηκε σε βίντεο παρουσίασης του VIR.

Συνδεδεμένος BABIS1098

• 1981
« Απάντηση #109 στις: Νοεμβρίου 14, 2014, 23:34 »
εχω την εντυπωση οτι θα βγει  22μμ και οχι 23..
αν θες 23 παρε το κουφαρι της ιθακης ,την καμπανα του update της ιθακης και βαλε μεσα του το Rebuildable Part του τηλεμαχου..... και εισαι ετοιμος.....και με clear window.... ;)

δες και εδω να καταλαβεις αλλα επειδη θα το βαλεις πανω στο ggts δεν χρειαζεται καμια μετατροπη...

http://e-kapnisma.gr/index.php/topic,22902.msg767439.html#msg767439

Αποσυνδεδεμένος vantamis

• **
  • 225
  • Όχι άλλο κάρβουνο!
« Απάντηση #110 στις: Νοεμβρίου 14, 2014, 23:50 »
MULE ΙΙ ;;;

Μου είχε διαφύγει!

:thumpup:

Συνδεδεμένος BABIS1098

• 1981
« Απάντηση #111 στις: Νοεμβρίου 14, 2014, 23:52 »
αυτη η Ιθάκη τους παίρνει όλους..... :tongue_smilie:

Αποσυνδεδεμένος john67

• **
  • 277
« Απάντηση #112 στις: Νοεμβρίου 15, 2014, 00:06 »
Πιο πιθανό βλέπω το 23 χιλ. παρά το 22 χιλ. μιας και θα πρέπει να βγάλει και 22 χιλ. μοντ
Συμπτωματικά έγινε η ίδια ερώτηση στο ecf και μάλλον θα δούμε Τηλέμαχο στα 23 χιλ.

Συνδεδεμένος BABIS1098

• 1981
« Απάντηση #113 στις: Νοεμβρίου 15, 2014, 00:39 »
αυτο ειχε πει αρχικα αλλα θανασης ειναι αυτος και τα αλλαζει ολα στο άψε σβήσε..... ;D
το 22 θα τεργιαζε σε καποια μοντ καλυτερα αλλα δεν βλεπω το λογο....
το 23 θα μπορει να βαλει και ενα clear οπως στην ιθάκη .....

Αποσυνδεδεμένος john67

• **
  • 277
« Απάντηση #114 στις: Νοεμβρίου 15, 2014, 00:46 »
Το 23 χιλ. θα χωράει και πιο πολύ υγρό, μόνο νέα βάση και τανκ χρειάζονται να γίνουν.
Ισως αλλάζει γρήγορα ιδέες γιατί ακούει και το κόσμο με τις ερωτήσεις του.

Συνδεδεμένος BABIS1098

• 1981
« Απάντηση #115 στις: Νοεμβρίου 15, 2014, 00:54 »
τανκ γιατι?
αφου εχει ετοιμο της ιθακης ....
μια βαση και ισως ενα πολο και ειναι ετοιμος..... ;)

αλλα μαλλον θα αλλαξει και τις διαστασεις μεσα απο οτι εχει πει....

Αποσυνδεδεμένος john67

• **
  • 277
« Απάντηση #116 στις: Νοεμβρίου 15, 2014, 01:04 »
Τανκ λόγω διαμέτρου 23 χιλ. Σωστό και αυτό της Ιθάκης όπως μπαίνει και του Οδυσσέα
Αν βγεί στα 23 θα είναι ένας Οδυσσέας χωρίς κεραμικό και νον σύρματα
Αν υπάρχει ώφελος να μεγαλώσει τα εντόσθια δεν ξέρω αλλά αν το κάνει θα μειωθεί η χωρητικότητα μάλλον

Αποσυνδεδεμένος steliosss

• 737
« Απάντηση #117 στις: Νοεμβρίου 15, 2014, 10:00 »
Ρε συ Μπάμπη, το καινούριο το κοντό μοντάκι με το κουμπί κάτω που έχουμε δει στο Βασίλη, σε 22mm δεν το ετοιμάζει?
Οπότε στα 22mm θα είναι ο Τηλέμαχος  ;)
Τώρα αν βγάλει και 23mm δεν ξέρω!

« Τελευταία τροποποίηση: Νοεμβρίου 15, 2014, 10:09 από steliosss »

Αποσυνδεδεμένος vantamis

• **
  • 225
  • Όχι άλλο κάρβουνο!
« Απάντηση #118 στις: Νοεμβρίου 15, 2014, 11:53 »

Θα 'πρεπε να βγει και σε 23mm ή τουλάχιστον να μας πει κάποιος αν γνωρίζει πού μπορούμε να... τροχίσουμε τα ggts και τον Οδυσσέα, ώστε να λεπτύνουν κατά 1mm για να δένουν ωραία με τον Τηλέμαχο!

:laugh1:

Αποσυνδεδεμένος mariocuzco

• **
  • 285
« Απάντηση #119 στις: Νοεμβρίου 15, 2014, 13:43 »
Ρε παιδιά βγάζει χρήματα αυτός ο Θανάσης απο τις κατασκευές του η το κάνει απλά για την τρελα του;

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 359881 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1001 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114238 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450074 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110716 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 374783 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328162 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1070 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6433 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15289 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29355 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99927 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F