vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

586 επισκέπτες, 8 χρήστες
Tem, Milarepa, teo77, Mensanos, manoslykos, lagoudakis, BABIS1098, camber

Provari P3 by Provape (Προεπισκόπηση)

Αποσυνδεδεμένος imjp1982

• 1249
  • Φύλο: Άντρας
Απ: Provari P3 by Provape (Προεπισκόπηση)
« Απάντηση #195 στις: Σεπτεμβρίου 03, 2014, 15:13 »
Δηλαδη δεν σου φενεται σαν μειονεκτημα?Το Θεμα ειναι απλο...Οταν ο ατμο σφιχτει τοσο ωστε να ακουμπισει ολο το κατω μερος του πανω στο P3,υπαρχει θεμα μετα ναι η οχι?Γιατι αν απλα φτασει μεχρι τερμα αλλα επειδη δεν εχει βιδωθει καλα ο ατμο να παιζει μετα( Να κουναει δεξια αριστερα),πιο το νοημα να βιδωθει?Θεωρω πως αν το τελικο προιον που θα εχει και μια ΚΑΠΟΙΑ τιμη ,παρουσιαζει αυτο το θεμα με τους υπαρχον ατμοποιητες 510,θα απομακρυνει πολλους υποψηφιους αγοραστες ενας απο αυτους θα ειμαι και εγω....Δεν δικαιολογειτε ενα προιον σε αυτη την τιμη που θα ειναι,να εχει τετοιο θεμα γιατι ειναι θεμα.....Δεν γινεται ο καθε ενας που θα το αποκτησει καθε φορα που θα θελει να κουμπωσει πανω τον ατμο του,να προσεχει να μην τον σφιξει λιγο παραπανω μην τυχον και τα παρει μετα ολα μαζι του κατα το βγαλσιμο....Και οπως λεει και απο κατω ο φιλος Nemesis,αν δεν σφιχτει καλα μεχρι τερμα αφηνει καποιο κενο?Γιατι αν αφηνει και κενο,ακομη χειροτερα τα πραγματα για την εμφανιση...Καμια φωτο παιζει φιλε urahara με τον ατμο βιδωμενο πανω τοσο ωστε να μην τα παρει μετα μαζι του ολα?
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτεμβρίου 03, 2014, 15:19 από imjp1982 »

Αποσυνδεδεμένος Nemesis_rds

• 5569
« Απάντηση #196 στις: Σεπτεμβρίου 03, 2014, 15:13 »
θα συμφωνησω με αυτο που σε ενημερωσαν (το εγραψα και σε παραπανω ποστ). Οταν απλα το βιδωνω μεχρι τερμα και δεν το σφιξω δεν υπαρχει θεμα..ξεβιδωνει μονο ο ατμο ευκολα. Σε καποια φαση που το ειχα σφιξει γερα, πηρε ο ατμοποιητης μαζι του τον ανταπτορα και δυσκολευτηκα να τον ξεβιδωσω κιολας. Οποτε πλεον.. απλα δεν σφιγγω..

Αμα δεν εχεις τον ατμοποιητη σφικτο Δημητρη, καθετε ακριβως στο πανω μερος του mod ή ειναι καθολου σηκωμενος?
Ειναι 23mm, εχει κι αυτα τα διακοσμητικα κοψιματα στο καπακι και δημιουργουν ηδη μια αισθηση κενου, οπως βλεπω απο τα βιντεο δηλαδη.

Αποσυνδεδεμένος vag21

• 1452
« Απάντηση #197 στις: Σεπτεμβρίου 03, 2014, 15:21 »
διαβαζω απο πολλους οτι τους χαλαει η oled οθονη,ποια ειναι τα μειονεκτηματα της σε σχεση με την παλια?

Αποσυνδεδεμένος imjp1982

• 1249
« Απάντηση #198 στις: Σεπτεμβρίου 03, 2014, 15:55 »
Οσο και να εψαξα δεν βρηκα καποιον να λεει οτι εχει θεμα με την οθονη φιλε vag21..Εχουν θεμα μονο με τα πανω μερη του P3 κατα το ξεβιδωμα των ατμοποιητων..Η οθονη φενεται και μαλλον ειναι παρα πολυ καλη :thumpup:

Αποσυνδεδεμένος urahara

• 3234
« Απάντηση #199 στις: Σεπτεμβρίου 03, 2014, 16:27 »
Αμα δεν εχεις τον ατμοποιητη σφικτο Δημητρη, καθετε ακριβως στο πανω μερος του mod ή ειναι καθολου σηκωμενος?
Ειναι 23mm, εχει κι αυτα τα διακοσμητικα κοψιματα στο καπακι και δημιουργουν ηδη μια αισθηση κενου, οπως βλεπω απο τα βιντεο δηλαδη.

Εννοειται μεχρι τερμα Παναγιωτη! απλα δεν του βαζω και δυναμη μετα να το σφιξω κιαλλο.. Απλα οταν φτασει ΤΕΡΜΑ σταματω να σφιγγω.

Δηλαδη δεν σου φενεται σαν μειονεκτημα?Το Θεμα ειναι απλο...Οταν ο ατμο σφιχτει τοσο ωστε να ακουμπισει ολο το κατω μερος του πανω στο P3,υπαρχει θεμα μετα ναι η οχι?Γιατι αν απλα φτασει μεχρι τερμα αλλα επειδη δεν εχει βιδωθει καλα ο ατμο να παιζει μετα( Να κουναει δεξια αριστερα),πιο το νοημα να βιδωθει?Θεωρω πως αν το τελικο προιον που θα εχει και μια ΚΑΠΟΙΑ τιμη ,παρουσιαζει αυτο το θεμα με τους υπαρχον ατμοποιητες 510,θα απομακρυνει πολλους υποψηφιους αγοραστες ενας απο αυτους θα ειμαι και εγω....Δεν δικαιολογειτε ενα προιον σε αυτη την τιμη που θα ειναι,να εχει τετοιο θεμα γιατι ειναι θεμα.....Δεν γινεται ο καθε ενας που θα το αποκτησει καθε φορα που θα θελει να κουμπωσει πανω τον ατμο του,να προσεχει να μην τον σφιξει λιγο παραπανω μην τυχον και τα παρει μετα ολα μαζι του κατα το βγαλσιμο....Και οπως λεει και απο κατω ο φιλος Nemesis,αν δεν σφιχτει καλα μεχρι τερμα αφηνει καποιο κενο?Γιατι αν αφηνει και κενο,ακομη χειροτερα τα πραγματα για την εμφανιση...Καμια φωτο παιζει φιλε urahara με τον ατμο βιδωμενο πανω τοσο ωστε να μην τα παρει μετα μαζι του ολα?

οκ θα κοιταξω να βγαλω φωτο το απογευμα-βραδυ.. αλλα δεν χρειαζεται να μου μιλας λες και το εχω φτιαξει εγω ετσι... Δεν "φταιω" φιλε imjp1982 για το τι κανει το καθετι στο P3 ουτε θα παω να το δικαιολογισω..

Θες να το πεις μειονεκτημα γενικα και ωραια.. πες το. Εμενα σου ειπα οτι δεν με απασχολει γιατι απλα δεν εφαρμοζω τοση δυναμη οταν σφιγγω κατι. Την εχω παθει να σφιξω προτανκ πανω σε μηχανικο που απο τοτε πανε πακετο! δεν εχουν χωρισει 3μηνες τωρα.. ε.. δεν σφιγγω πια, πως το λενε. ουτε παιζει ο ατμοποιητης ουτε κακη επαφη εχω ουτε τιποτα απο αυτα..

Αφου ζητησες την γνωμη μας στην αρχη..γιατι τοσο επιθεση πια για το πως το δουλευω και το βλεπω εγω..?

Συνδεδεμένος camber

• 3887
    • camber
« Απάντηση #200 στις: Σεπτεμβρίου 03, 2014, 17:58 »
Το P3 beta είναι δοκιμαστική έκδοση. ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΗ.

Μη βιάζεστε να το κρίνετε πριν δείτε το τελικό προϊόν. Η δική μου έκδοση για παράδειγμα δεν μου παρουσίασε κανένα θέμα όσο και να σφίγγω τους ατμοποιητές. Δεν αμφιβάλλω ότι συμβαίνει στους άλλους απλά σε μένα δεν συμβαίνει όσο κι αν σφίγγω επάνω τον KFL+ αλλά και ότι άλλο έχω δοκιμάσει επάνω του.

Παρουσίασε όμως άλλα θέματα που μέχρι στιγμής δεν έχω δει στις υπόλοιπες παρουσιάσεις. Για το λόγο αυτό έβγαλε η Provape την beta, κάτι που δεν έχουμε ξαναδεί σε τέτοια έκταση από άλλους κατασκευαστές. Είναι φανερή η αγωνία της Provape να μάθει τα πιθανά προβλήματα και είμαι σίγουρος ότι όταν κυκλοφορήσει το τελικό προϊόν θα είναι τέλειο.

Αν θα αλλάξει κάτι στην ισχύ του ή τον τρόπο λειτουργίας δεν το γνωρίζω Αλλά κατασκευαστικά δεν νομίζω ότι θα υπάρξει ψεγάδι.

Αποσυνδεδεμένος vag21

• 1452
« Απάντηση #201 στις: Σεπτεμβρίου 03, 2014, 18:01 »
Οσο και να εψαξα δεν βρηκα καποιον να λεει οτι εχει θεμα με την οθονη φιλε vag21..Εχουν θεμα μονο με τα πανω μερη του P3 κατα το ξεβιδωμα των ατμοποιητων..Η οθονη φενεται και μαλλον ειναι παρα πολυ καλη :thumpup:

οταν λεω τους χαλαει εννοουσα δεν τους αρεσει  :))

Αποσυνδεδεμένος urahara

• 3234
« Απάντηση #202 στις: Σεπτεμβρίου 03, 2014, 18:29 »
οκ θα κοιταξω να βγαλω φωτο το απογευμα-βραδυ..

Λοιπον οι φωτο που υποσχεθηκα..

με το δαχτυλιδι κανονικα φορεμενο..

και μια πιο κοντινη..

με το δαχτυλιδι αναποδα φορεμενο.. για να μην μπερδευουν τα "διακοσμητικα κοψιματα στο καπακι και δημιουργουν ηδη μια αισθηση κενου"

και μια πιο κοντινη..

Βιδωνω/ξεβιδωνω τον ατμοποιητη μου κανονικα, χωρις να μου βγαινει ο εσωτερικος ανταπτορας

Αποσυνδεδεμένος DIMTH

• 790
« Απάντηση #203 στις: Σεπτεμβρίου 03, 2014, 18:37 »
 :hmmm:  Μου φαινεται οτι μεγαλοποιηθηκε ενα θεμα που ουτως η' αλλοιως μπορει να λυθει απο τον καθε χρηστη ευκολα, και αλλοιως...  ;)

Αποσυνδεδεμένος imjp1982

• 1249
« Απάντηση #204 στις: Σεπτεμβρίου 03, 2014, 18:51 »
Εννοειται μεχρι τερμα Παναγιωτη! απλα δεν του βαζω και δυναμη μετα να το σφιξω κιαλλο.. Απλα οταν φτασει ΤΕΡΜΑ σταματω να σφιγγω.

οκ θα κοιταξω να βγαλω φωτο το απογευμα-βραδυ.. αλλα δεν χρειαζεται να μου μιλας λες και το εχω φτιαξει εγω ετσι... Δεν "φταιω" φιλε imjp1982 για το τι κανει το καθετι στο P3 ουτε θα παω να το δικαιολογισω..

Θες να το πεις μειονεκτημα γενικα και ωραια.. πες το. Εμενα σου ειπα οτι δεν με απασχολει γιατι απλα δεν εφαρμοζω τοση δυναμη οταν σφιγγω κατι. Την εχω παθει να σφιξω προτανκ πανω σε μηχανικο που απο τοτε πανε πακετο! δεν εχουν χωρισει 3μηνες τωρα.. ε.. δεν σφιγγω πια, πως το λενε. ουτε παιζει ο ατμοποιητης ουτε κακη επαφη εχω ουτε τιποτα απο αυτα..

Αφου ζητησες την γνωμη μας στην αρχη..γιατι τοσο επιθεση πια για το πως το δουλευω και το βλεπω εγω..?
Καλησπερα..Οχι φιλε καμια σχεση με το πως το πηρες...Δεν ξερω γιατι συμπερανες κατι τετοιο αλλα δεν σου κανω καμια επιθεση...Οι ερωτησεις μου ειναι καθαρα αποριας και οχι επιθεσης και εκνευρισμου..Ειναι αυτο που λεμε πως καποιες φορες οταν δεν τον βλεπουμε τον αλλο face to face μπορει να παρεξηγησουμε το γραπτο του λογο αφου δεν βλεπουμε την εκφραση του...Με λιγα λογια δεν εχω τιποτα με σενα φιλε μου και γιατι να ειχα αλλωστε ουτε με νοιαζει το πως το δουλευεις...Ωραιες οι φωτο παρεπιπτοντως..Φενεται οτι ακουμπαει κανονικα ο ατμο με το P3...

Το P3 beta είναι δοκιμαστική έκδοση. ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΗ.

Μη βιάζεστε να το κρίνετε πριν δείτε το τελικό προϊόν. Η δική μου έκδοση για παράδειγμα δεν μου παρουσίασε κανένα θέμα όσο και να σφίγγω τους ατμοποιητές. Δεν αμφιβάλλω ότι συμβαίνει στους άλλους απλά σε μένα δεν συμβαίνει όσο κι αν σφίγγω επάνω τον KFL+ αλλά και ότι άλλο έχω δοκιμάσει επάνω του.

Παρουσίασε όμως άλλα θέματα που μέχρι στιγμής δεν έχω δει στις υπόλοιπες παρουσιάσεις. Για το λόγο αυτό έβγαλε η Provape την beta, κάτι που δεν έχουμε ξαναδεί σε τέτοια έκταση από άλλους κατασκευαστές. Είναι φανερή η αγωνία της Provape να μάθει τα πιθανά προβλήματα και είμαι σίγουρος ότι όταν κυκλοφορήσει το τελικό προϊόν θα είναι τέλειο.

Αν θα αλλάξει κάτι στην ισχύ του ή τον τρόπο λειτουργίας δεν το γνωρίζω Αλλά κατασκευαστικά δεν νομίζω ότι θα υπάρξει ψεγάδι.
Καλησπερα...Τα αλλα θεματα ποια ειναι?

vag21 Τωρα το ειδα οκ  :)) :)) :))

Συγχώνευση συνεχόμενων μηνυμάτων
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτεμβρίου 03, 2014, 19:26 από Atmos »

Αποσυνδεδεμένος urahara

• 3234
« Απάντηση #205 στις: Σεπτεμβρίου 03, 2014, 19:12 »
Καλησπερα..Οχι φιλε καμια σχεση με το πως το πηρες...Δεν ξερω γιατι συμπερανες κατι τετοιο αλλα δεν σου κανω καμια επιθεση...Οι ερωτησεις μου ειναι καθαρα αποριας και οχι επιθεσης και εκνευρισμου..Ειναι αυτο που λεμε πως καποιες φορες οταν δεν τον βλεπουμε τον αλλο face to face μπορει να παρεξηγησουμε το γραπτο του λογο αφου δεν βλεπουμε την εκφραση του...Με λιγα λογια δεν εχω τιποτα με σενα φιλε μου και γιατι να ειχα αλλωστε ουτε με νοιαζει το πως το δουλευεις...Ωραιες οι φωτο παρεπιπτοντως..Φενεται οτι ακουμπαει κανονικα ο ατμο με το P3...

οκ δεκτο.. καταλαβα λαθος το υφος σου, οποτε συγνωμη για το δικο μου. :)

ναι κανονικα ακουμπαει καθε φορα που βιδωνω.

Αποσυνδεδεμένος DIMTH

• 790
« Απάντηση #206 στις: Σεπτεμβρίου 03, 2014, 19:16 »
Παντως για beta/δοκιμαστικη εκδοση, πολυ εχει κυκλοφορησει, πουλιεται κι'ολας απ'οτι καταλαβα...  Περιεργα πραγματα..  :confused1: ??? :hmmm:

Αποσυνδεδεμένος Zarathustra

• 638
« Απάντηση #207 στις: Σεπτεμβρίου 03, 2014, 19:35 »
Στο προηγούμενο διάστημα, έδειξαν μάλλον ότι θέλουν να κερδίσουν χρόνο οι κύριοι της Provape, χρόνο για να σιγουρευτούν για τη σχεδίαση του νέου πρόβατου, αφού κούρασαν βγάζοντας κάθε 10 μέρες και από 1-2 νέα χρώματα και φινιρίσματα του παλιού μοντέλου, σε σημείο αυτοκτονίας (ημών των ενδιαφερόμενων φυσικά), νομίζω !!! Δύσκολα εξηγώ διαφορετικά την κολυσιεργεία τους ..

Και νομίζω ότι και τώρα, συνεχίζοντας την ίδια τακτική μάρκετινγκ, συνεχίζουν να θέλουν να κερδίσουν χρόνο και γνώμμες ..

Είναι κάτι σαν "ένα νέο επεισόδιο του γνωστού σήριαλ" ..  :laugh1:

Αποσυνδεδεμένος Vamire

• 1539
« Απάντηση #208 στις: Σεπτεμβρίου 03, 2014, 22:45 »
διαβαζω απο πολλους οτι τους χαλαει η oled οθονη,ποια ειναι τα μειονεκτηματα της σε σχεση με την παλια?
Τεχνολογικα κανένα ισα ισα το αντίθετο.
Πρακτικα ειναι το θεμα.
Δοκιμασε να αλλαξεις ρυθμίσεις με φάτσα τον ήλιο με την oled οθονη του.
Καποιοι επισης γουσταρουν το κόκκινο φωτισμό στην οθόνη οπως εγω τα μεγάλα και ευδιάκριτα νουμεράκια του.
Γενικα γουσταρω οθονουλες στυλ voltoμετρου κλπ που ειναι μονο για ενδειξεις και οχι για gadget του πραγματος.
Για gadget εχω pc,κινητο κλπ οποτε βαζωντας κατι τεχνολογικα πιο εξελιγμενο με κουραζει. (Ναι θελω καποιες ωρες τις ημερας να νιωθω πρωτογονος)
Ολα αυτα βεβαια ειναι υποκειμενικα και εκπρωσοπουν τον εαυτο μου στα σημερινα μου γουστα.. ;) :tongue_smilie:
Επισης ο συνδιασμος oled,πληροφοριας και μεγεθος για μενα ειναι λαθος στο p3.

Αποσυνδεδεμένος nikos523

• 1249
« Απάντηση #209 στις: Σεπτεμβρίου 04, 2014, 01:16 »
Δεν γίνεται όμως να έχεις 1002 ρυθμίσεις με οθόνη σε φάση κομπιουτεράκι.
Oled με oled επίσης έχει διαφορά :)

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 359916 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1002 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114251 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450231 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110729 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 374809 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328176 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1072 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6436 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15293 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29358 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99932 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F