vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

499 επισκέπτες, 5 χρήστες
teo77, ZoeM, Ducati.Jimakos, fisikos1981, manoslykos

Ερωτηματολόγιο για τους χρήστες ηλεκτρονικού τσιγάρου (Κ. Φαρσαλινός)

Αποσυνδεδεμένος Dr Farsalinos

• 892
  • Φύλο: Άντρας
Ευχαριστώ πολύ για την συμμετοχή σας. Φυσικά δεν έχω σκοπό να σας κόψω τα watt, αντίθετα θέλουμε να δείξουμε ότι τα watt παίζουν σημαντικό ρόλο στην εμπειρία των ατμιστών...

Αποσυνδεδεμένος spectrum

• 2577
  • Ευχαριστώ την Παναγία και τα παιδιά μου
    • Iδεογράφος
Πέρα από το ότι τα αυξημένα watt κάνουν την τζούρα πιο κοφτή και εύκολη...

Υπάρχει (τολμώ να ρωτήσω, αν και νωρίς, νομίζω) κάποιο όριο ασφαλείας στην ανώτατη ισχύ, ώστε να είμαστε σίγουροι ότι μέχρι εδώ (πάνω-κάτω) δεν υπάρχει περίπτωση να υπάρξουν αντιδράσεις με απρόσμενα αποτελέσματα (προϊόντα), λόγω αυξημένης θερμοκρασίας;
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτεμβρίου 01, 2014, 01:59 από spectrum »

Αποσυνδεδεμένος Dr Farsalinos

• 892
Aυτό μελετάμε και θα μελετήσουμε το επόμενο διάστημα.

Αποσυνδεδεμένος spectrum

• 2577
  • Ευχαριστώ την Παναγία και τα παιδιά μου
    • Iδεογράφος
Καταπληκτικό νέο !!!  :yes:
Το περίμενα πολύ - πολύ αργότερα, δεδομένου του ότι το ΗΤ είναι κάτι νέο.
Νομίζω (κι εύχομαι να μην κάνω λάθος) ότι αρχίζει νέα εποχή όσον αφορά τον τρόπο παρασκευής αρωμάτων, των ουσιών που χρησιμοποιούνται και της απομόνωσης των δυνητικά επιβλαβών ουσιών.

Αποσυνδεδεμένος kostas.

• **
  • 139

Αποσυνδεδεμένος Σένια

• 827
  • Φύλο: Γυναίκα
Τώρα μόλις το είδα! Ελπίζω να μην είναι αργά...
Το συμπλήρωσα... Τελείωσε κι εγώ νόμιζα ότι... μόλις άρχιζε!!!  :laugh1: 
 :hmmm:  Πού πήγαν οι ερωτήσεις; Αυτός που τις πήρε να τις φέρει αμέσως πίσω!  :))
Αυτό δεν ήταν απλά γρήγορο... αστραπιαίο ήταν!!!

Στα watt, εγώ είμαι συνήθως στα 9-9,5. Αλλά καθότι αυτό είναι πιο κοντά στο 10+ κι όχι στο 6-7, όπως καταλαβαίνεται έβαλα το 10+

Αποσυνδεδεμένος Alfabravo

• **
  • 344
Σένια, ατμίζεις στα 9,5W με clearomizer;

Αποσυνδεδεμένος Σένια

• 827
Ναι! Γιατί; Είναι περίεργο;
Με τους protank. Δεν αναφέρω κάποιον συγκεκριμένα, γιατί έχω ... όλη τη ... σειρά!  :))

:hmmm: :hmmm:  Δεν κατάλαβα... Σου φαίνεται πολύ ή λίγο;;;  :confused1:

Αποσυνδεδεμένος Alfabravo

• **
  • 344
Δεν θυμάμαι καλά την ερώτηση (συμπλήρωσα το ερωτηματολόγιο την πρώτη μέρα και είναι και η άνοια που με βασανίζει) αλλά νομίζω ότι αναφερόταν σε απλό clearomizer τύπου Aspire και τα 9,5w μου φάνηκαν πολλά.

Στους Aspire BDC έχω την αίσθηση του καμένου πολύ πριν φτάσω στα 9,5w.

Αποσυνδεδεμένος Σένια

• 827
Σου στέλνω ΠΜ, για να μη κουράζουμε το νήμα.....

Αποσυνδεδεμένος Tedys

• **
  • 110
Από το κ. Κωνσταντίνο Φαρσαλινό έχουμε την παρακάτω ανακοίνωση:

Σας παρουσιάζω ένα ερωτηματολόγιο 12 μόλις ερωτήσεων στο οποίο θα παρακαλούσα όλους τους ατμιστές (ακόμη και εκείνους που καπνίζουν ακόμη τσιγάρα, αλλά ταυτόχρονα χρησιμοποιούν και το ηλ τσιγάρο) να συμμετάσχουν.
Το ερωτηματολόγιο βρίσκεται εδώ: https://www.surveymonkey.com/s/watt_ecig
ΠΡΟΣΟΧΗ, αυτό το ερωτηματολόγιο δεν έχει σχέση με εκείνο που είχαμε ανακοινώσει για όσους απέτυχαν να κόψουν το κάπνισμα με το ηλ τσιγάρο. Είναι ένα διαφορετικό ερωτηματολόγιο, και χρειάζεται να συμμετάσχουν όσοι χρησιμοποιούν ηλ. τσιγάρο τώρα.

Παρακαλούμε για τη συμμετοχή όλων

Ευχαριστούμε
:thumpup:

Αποσυνδεδεμένος alxzan

• 1

Αποσυνδεδεμένος dlmen

• *
  • 20

Αποσυνδεδεμένος giannis kriti

• **
  • 115
  • τζημινιερα

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 359803 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 998 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114209 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450029 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110694 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 374727 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328099 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1067 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6430 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15285 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29344 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99911 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F