Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα από τη νικοτίνη που ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

365 επισκέπτες, 2 χρήστες
Tem, thanos1071

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Google (site search)   

Αναζήτηση vaping

Αποστολέας Θέμα: ΤΙ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΚΟΥΡΑΣΕΙ ΣΤΟ Η.Τ. ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ?  (Αναγνώστηκε 100486 φορές)

Αποσυνδεδεμένος Doubt

• Φουγαροκαραβάνα
  • Τόπος: Αθήνα
  • Φύλο: Άντρας
Απ: ΤΙ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΚΟΥΡΑΣΕΙ ΣΤΟ Η.Τ. ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ?
« Απάντηση #900 στις: Αυγ 31, 2018, 09:08 »
Σας πληρώνουν κανονικά τουλάχιστον;
;D

Αποσυνδεδεμένος IreneGR

• e-medium ατμιστής
  • **
  • Τόπος: Athens
  • Φύλο: Γυναίκα
  • 28/12/2017 ....
« Απάντηση #901 στις: Αυγ 31, 2018, 10:07 »
Με έχει κουράσει που κόλλησα την σχέση μου με το ατμισμα και τώρα πρέπει να κάνω αλλαγές σε 6 ατμοποιητες δυο φορες την εβδομάδα. Σας τη χαρίζω.    :-\

Αποσυνδεδεμένος anarxaki

• e-medium ατμιστής
  • **
  • Ναι, εγώ είμαι :)
« Απάντηση #902 στις: Αυγ 31, 2018, 10:28 »
Αυτό το ζόρι το περνώ κι εγώ. Του είπα «Ξεκίνα το άτμισμα, δεν χρειάζεται να ψάχνεις και να διαβάζεις, τα ξέρω εγώ» και βρέθηκα να κάνω τα πάντα, μόνο που δεν του κρατάω τον ατμοποιητή στο στόμα.

Αποσυνδεδεμένος ZiovanioS

• e-regular ατμιστής
  • Τόπος: Αθηνα
« Απάντηση #903 στις: Αυγ 31, 2018, 11:14 »
Με έχουν κουράσει τα συμπράγκαλα που πρέπει να έχω μαζί μου,για να ατμίσω.Όσο λιτός κ να είσαι κάποια είναι εντελώς απαραίτητα.

Η τεράστια ποικιλία υγρών κυρίως, που κατά βάση έχουν παρόμοια προφίλ και είνια σκέτο marketing.

Το ιδιο περίπου ισχύει και για ατμοποιητές/mod

Τέλος η όλη κατάσταση υγρών-ατμό-mod σε χομπίστικη φάση είναι πολύ ακριβο σπορ αν δεν είσαι πολύ συγκεκριμένος και αυστηρός στα γούστα σου.

Αποσυνδεδεμένος DaDi

• “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.”
  • e-lights ατμιστής
  • *
  • Τόπος: Marousi
  • NO PAIN NO GAIN
« Απάντηση #904 στις: Αυγ 31, 2018, 11:33 »
Εμένα με έχει κουράσει η διαρκής αναζήτηση του τέλειου υγρού, καθώς και η μικρή ζωή των αντιστάσεων που χρησιμοποιώ  :-\
Σήμερα θα κάνω την 1η μου παραγγελία αντιστάσεων απο το Ebay μπας και χαλαρώσω λίγο  ::)

Αποσυνδεδεμένος ako

• e-regular ατμιστής
  • Τόπος: Κόρινθος - Τόπος διαμονής: Πάτρα
« Απάντηση #905 στις: Αυγ 31, 2018, 12:10 »
Μην ψάχνεις άδικα για το τέλειο υγρό, ξέρω κάποιον εδώ μέσα που θα σου ανοίξει τα μάτια.  :yes:

Αποσυνδεδεμένος drum

• Φουγαροκαραβάνα
« Απάντηση #906 στις: Αυγ 31, 2018, 13:03 »
Εμένα με έχει κουράσει η διαρκής αναζήτηση του τέλειου υγρού, καθώς και η μικρή ζωή των αντιστάσεων που χρησιμοποιώ  :-\
Σήμερα θα κάνω την 1η μου παραγγελία αντιστάσεων απο το Ebay μπας και χαλαρώσω λίγο  ::)
Μήπως να πήγαινες σε επισκευασιμο ατμοποιητη ? 

Αποσυνδεδεμένος StefPasc

• Taste Chacer
  • e-medium ατμιστής
  • **
  • Τόπος: Πόρτο Ράφτη
  • Ad astra per aspera
« Απάντηση #907 στις: Αυγ 31, 2018, 14:09 »
η μόνη σημαντική διαφορά για μένα είναι ότι έχω αναγκστικά μαζί μου μια κάπως μεγαλούτσικη θήκη.... :D

κατά τα άλλα όσο κι αν με κουράζουν ή βαριέμαι την καθαριότητα και τα στησίματα για 5-6 ατμοποιητές καθε βδομάδα (και κάθε λίγα τανκ όπου κάνω νετ υγρά, το φτιάξιμο υγρών κτλ όσο θυμάμαι την κατάσταση που βρισκόμουν πριν 5 χρόνια καπνίζοντας 2 πακέτα την ημέρα μέχρι το απογευμα και μετά πούρα λέω και 30 χρόνια να άτμιζα χαλάλι του :respect: :respect: :respect:

Αποσυνδεδεμένος ΜΑΡΙΑ ΝΕΦΕΛΗ

• Φουγαροκαραβάνα
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ
« Απάντηση #908 στις: Αυγ 31, 2018, 18:21 »
Με έχει κουράσει που κόλλησα την σχέση μου με το ατμισμα και τώρα πρέπει να κάνω αλλαγές σε 6 ατμοποιητες δυο φορες την εβδομάδα. Σας τη χαρίζω.    :-\

Αυτό το ζόρι το περνώ κι εγώ. Του είπα «Ξεκίνα το άτμισμα, δεν χρειάζεται να ψάχνεις και να διαβάζεις, τα ξέρω εγώ» και βρέθηκα να κάνω τα πάντα, μόνο που δεν του κρατάω τον ατμοποιητή στο στόμα.

:D

Δεν είμαι μόνη στον κόσμο τούτο. Υπάρχουν αδερφές - ψυχές κορόιδα  :eyesplash:

Τρέχει αυτό αγάπη μου.

Για δοκίμασε, βγάζει καμένο.

Αν τους πλύνω θα τους στήσεις?

:angry_orange:

Αποσυνδεδεμένος Π. Γιούρσης

• e-regular ατμιστής
  • Τόπος: ΦΛΩΡΙΝΑ
  • Το μή χείρον εστί βέλτιστον
« Απάντηση #909 στις: Αυγ 31, 2018, 18:47 »
Το παρόν θέμα ίσως θα έπρεπε να έχει τίτλο :
"Τι σας έχει κουράσει, εσάς που θέλετε να απολαύσετε το άτμισμα στο μέγιστο βαθμό ?"

Διότι το 60% χρησιμοποιούν entry level ατμοποιητή, εργοστασιακές αντιστάσεις κι έτοιμα υγρά. Αυτοί δεν κουράζονται.
Διότι το υπόλοιπο 39% χρησιμοποιούν λίγο καλύτερους ατμοποιητές, εργοστασιακές κεφαλές, έτοιμα έως το πολύ κανένα shake & vape υγρά με κανά δύο απλά μοντάκια. και αυτοί δεν λέμε ότι ψοφάνε από κούραση.

Μένουμε λοιπόν εμείς το 1% που γράφουμε στο παρόν νήμα, και γκρινιάζουμε σαν γεροντοκόρες και έχουμε σαν personal text το " Τραβάτε με και ας κλαίω " αλλά που ξεχνάμε το περίφημο " Μπρός στα κάλλη ( μέγιστη απόλαυση ) τι είναι ο πόνος ( κούραση )

Τελικά είμαστε ωραίοι και πλάκα έχουμε.

Αποσυνδεδεμένος ΜΑΡΙΑ ΝΕΦΕΛΗ

• Φουγαροκαραβάνα
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ
« Απάντηση #910 στις: Αυγ 31, 2018, 18:56 »
Επιλογή μας είναι, φυσικά αστειευόμαστε.  :yes:

Πάντως μπορώ να σκεφτώ αρκετούς λόγους για να γκρινιάξω και για τις εργοστασιακές κεφαλές  :))

Αποσυνδεδεμένος yorgoss

• e-medium ατμιστής
  • **
« Απάντηση #911 στις: Σεπ 27, 2018, 20:36 »
Δεν με είχε κουράσει κάτι στο η.τ. μέχρι την προηγούμενη εβδομάδα που αποφάσισα να ασχοληθώ με επισκευασιμους
Έβλεπα τα βίντεο στα YouTube με τα στησίματα σε εύκολους ατμοποιητές και μου φάνηκαν εύκολα ....ΜΥΘΟΣ
άντε και ξεκινάς να τη στρίβεις και ας πούμε ότι καταφέρνεις και τη βιδώνεις στο ντεκ χωρίς να κρέμεται απέξω η μισή ....μετά το βαμβάκι ;;
Πως κόβεις αυτό που χρειάζεται και ποσό χρειάζεται ;; Και άντε να το περάσεις με τρόπο μέσα από την αντίσταση χωρίς να τη διαλύσει ...κι αν είναι μικρό το κομμάτι θα έχω διαρροές ;; Ας το βγάλω κι ας περάσω άλλο μεγαλύτερο ....ΚΟΛΑΣΗ
Μετά πολλά πολλά έχω στρίψει 5-6 εκ των οποίων οι 2 πέτυχαν (κάπως ) και αυτές τις διέλυσα ( ξεχαρβάλωσαν) με το βαμβάκι μετά ....ΚΟΥΡΑΣΗ...να μουνα στο λύκειο και να διάβαζα αρχαία πιο εύκολο θα μου φαινόταν ...τεσπα τώρα είμαι στη φάση να προσπαθώ κάθε 1-2 μέρες ( έχω τους ζενιθακους μου και δεν πολυκαίγομαι )....αλλά που θα πάει...θα μάθω

Sent from my iPhone using Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος knstn

• e-medium ατμιστής
  • **
« Απάντηση #912 στις: Σεπ 27, 2018, 20:55 »
Το πλύσιμο του ατμοποιητή...

Αποσυνδεδεμένος billythekid

• Φουγαροκαραβάνα
  • Τόπος: ΤΡΙΚΑΛΑ
« Απάντηση #913 στις: Σεπ 27, 2018, 21:23 »
Πάρε ένα μπανάκι υπερήχων και το πλύσιμο θα γίνει παιχνιδάκι. 

Αποσυνδεδεμένος Ntinlanden

• e-regular ατμιστής
  • Τόπος: Athens
« Απάντηση #914 στις: Σεπ 27, 2018, 21:41 »
Τα "στοκαρισματα", μανουβρες και ελιγμούς με πανικο ή χωρις που πρεπει να κανουμε καθε φορα που σκαει μια νεα βομβα σχετικα με το ατμισμα/νομοθεσιες/απαγορεύσεις/φοροι.

Πολυ ομως.

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
Omerta Liquids Shake and Vape 36 24098 Τελευταίο μήνυμα Μαΐ 19, 2025, 19:42
από Dimitrisbo
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές- Νέες κυκλοφορίες Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 2738 738390 Τελευταίο μήνυμα Μαΐ 19, 2025, 18:15
από Aoratix
VOOPOO VINCI SPARK 220 KIT [Ηλεκτρονικά mods] 0 68 Τελευταίο μήνυμα Μαΐ 19, 2025, 15:24
από zamploutos
HALO αρωματα!!! [Αρώματα] 444 97025 Τελευταίο μήνυμα Μαΐ 18, 2025, 16:21
από Neopard
Υγρά Tom Klark's [Υγρά που δεν κυκλοφορούν στην Ελλάδα] 21 12364 Τελευταίο μήνυμα Μαΐ 15, 2025, 20:08
από infernity
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1480 403861 Τελευταίο μήνυμα Μαΐ 09, 2025, 11:47
από Επιτέλους το έκοψα
Τέλος στις γεύσεις των ηλεκτρονικών τσιγάρων [Νομοτεχνικά] 43 6915 Τελευταίο μήνυμα Μαΐ 01, 2025, 14:23
από Chris66
Vape distillery bubblegum Ιδιοκατασκευές υγρών 4 3561 Τελευταίο μήνυμα Απρ 26, 2025, 20:20
από Stavkal
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1836 386428 Τελευταίο μήνυμα Απρ 22, 2025, 18:10
από tony1976
Γενικά για τις δημοσιεύσεις και τις έρευνες γύρω από το ηλεκτρονικό τσιγάρο ΕΡΕΥΝΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΤΜΙΣΜΑ 1494 271983 Τελευταίο μήνυμα Απρ 18, 2025, 17:00
από elr4cs
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές. Ερωτήσεις EXPRESS Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 4713 746923 Τελευταίο μήνυμα Απρ 18, 2025, 14:53
από geoliol
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΞΠΡΕΣ για τα υγρά γενικά. Βασικές πληροφορίες ΥΓΡΑ (γενικά) 1724 272721 Τελευταίο μήνυμα Απρ 14, 2025, 05:33
από Perry