vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα από τη νικοτίνη που ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

359 επισκέπτες, 3 χρήστες
JohnDag, gstamatos, zamploutos

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Google (site search)   

Αναζήτηση vaping

ΤΙ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΚΟΥΡΑΣΕΙ ΣΤΟ Η.Τ. ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ?

Αποσυνδεδεμένος Lorentzo

• *
  • 71
  • Φύλο: Άντρας
Απ: ΤΙ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΚΟΥΡΑΣΕΙ ΣΤΟ Η.Τ. ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ?
« Απάντηση #615 στις: Απρ 22, 2016, 08:45 »
Σ'ωραίος!

Πάντως, αν το πρόβλημά σου είναι η χωρητικότητα, υπάρχουν και άλλοι ατμοποιητές με μεγαλύτερη χωρητικότητα και ισάξια/ανώτερη απόδοση.

Μην επιτρέπεις στον εαυτό σου να κουράζεσαι με κάτι τόσο απλό. Ειδικά με κριτήρια 2 ημερών.

Καλημέρα.

Δεν είμαι της άποψης πως αλλάζουμε κάτι εαν "μας κουράζει" όπως άλλωστε αναφέρει το παρόν θέμα που γράφουμε τις γνώμες μας.....
Προτιμώ να βελτιώνουμε κάτι το οποίον ήδη έχουμε αγοράσει, πχ αυτό που λέει ο φίλος Tem έχει αξία.
Πήρα ss τανκάκι για να αυξηθεί η χωρητικότητα αλλά υπάρχει το μειονέκτημα της μη ορατότητας στο εναπομείναν υγρό.
Όταν βγει γυάλινο τανκάκι με 3,5-4 ml θα έχει λυθεί το θεματάκι διότι η παρούσα περίπου 1,6 ml χωρητικότητα είναι αντικειμενικά λίγη.
Απο ατμοποιητές δόξα τω θεώ έχω αρκετούς  και με την μικρή μου εμπειρία κρίνω άριστη την απόδοση του mini V3,
απο το πρώτο στήσιμο φάνηκε η αξία του,
όπως προείπα με μεγαλύτερο διαφανές τανκάκι θα είναι κορυφή

Καλημέρα

Αποσυνδεδεμένος Tazz

• **
  • 138
« Απάντηση #616 στις: Απρ 22, 2016, 08:56 »
Υπάρχει και ο v3 mini plus που λύνει το πρόβλημα της χωρητικότητας και ειναι ισάξιος αν οχι καλύτερος σε ολα τα σημεία

Αποσυνδεδεμένος e-spy

• ex-President my ass...
  • 2490
  • Χιούμορ είναι η τέχνη να κρύβεις τις πληγές σου...
    • 99designs
« Απάντηση #617 στις: Απρ 22, 2016, 09:28 »
Σε λίγο καιρό ΟΛΟΙ οι ατμοποιητές θα κυκλοφορούν με χωρητικότητα 2ml (λόγω ευρωπαϊκής νομοθεσίας),
οπότε τζάμπα το συζητάμε, ειδικά σ' αυτό εδώ το νήμα...

:OnTopicPlease:
μιας και εδώ δεν είναι ούτε το νήμα για τους καϊφούνηδες ούτε για την επίλυση προβλημάτων...  ;D ;D ;D

Αποσυνδεδεμένος Nick74

• 845
  • Η γνωση ειναι δυναμη
« Απάντηση #618 στις: Απρ 22, 2016, 19:42 »
Σε λίγο καιρό ΟΛΟΙ οι ατμοποιητές θα κυκλοφορούν με χωρητικότητα 2ml (λόγω ευρωπαϊκής νομοθεσίας),

ε και για οσο θα υπαρχει εε και τετοιες νομοθεσιες θα βγουν και μοντες που θα αλλαζουν τον αδοξαστο στο αρχικο πακετο :laugh1: :tongue_smilie: οποτε μια χαρα ειναι πιο επικαιρο απο ποτε αυτο το "προβλημα"
Βεβαια αν οι κατασκευαστες θελαν να φερθουν εξυπνα θα μπορουσαν να συνεχισουν την παραγωγη των κλασσικων ατμοποιητων τους κανονικοτατα προσθετοντας μια junk βλακεια (πχ ενα κομματι πλαστικο για να βγαινει κι ευκολα) 8) ωστε να περιοριστει ο χωρος του ατμοποιητη στα "νομιμα" (και ηθικα :laugh1: ) 2ml
« Τελευταία τροποποίηση: Απρ 22, 2016, 19:50 από Nick74 »

Αποσυνδεδεμένος antonelos

• 1899
  • Ξέρεις απο e-VESPA???
« Απάντηση #619 στις: Απρ 22, 2016, 20:50 »
και ενα σκασμο ατμοποιητες με τοσα μλ που παιζουν στην επικρατεια τι θα απογινουν?
στα κρυφα?

Αποσυνδεδεμένος caros

• 1715
« Απάντηση #620 στις: Απρ 22, 2016, 21:12 »
Τελος με τα off topic.
:OnTopicPlease:

Αποσυνδεδεμένος e-spy

• ex-President my ass...
  • 2490
  • Χιούμορ είναι η τέχνη να κρύβεις τις πληγές σου...
    • 99designs
« Απάντηση #621 στις: Απρ 22, 2016, 22:39 »
Με έχει κουράσει η... Κίνα!  ;D
Είναι πολύ μακρυά και αργούν τα πράγματα να έρθουν...  :angry_orange:

Αποσυνδεδεμένος Tazz

• **
  • 138
« Απάντηση #622 στις: Απρ 22, 2016, 22:42 »
Πες το χρυσοστωμε
Συγνωμη off topic :eyesplash:

Αποσυνδεδεμένος savo

• 1551
« Απάντηση #623 στις: Απρ 23, 2016, 01:50 »
H αλήθεια είναι τίποτα.Τίποτα δεν μ έχει κουράσει πραγματικά. ,
Λίγο τα ματάκια μου από την οθόνη του λαπιτόπ, αλλά και πάλι χαλάλι γιατί κάτι άλλο θα έβλεπα- έψαχνα ούτος η άλως.

Με 'χει ξεκουράσει μπορώ να πω απ όλες τις απόψεις, και απ' όποια μεριά και να το δω. Καρδιά λέγετε αυτό ? Ανάσα? Βήχας ? Παλινδρόμηση οισοφάγου ? Λιγότερο καύσιμο που δεν επισκέπτομαι τα περιφτέρια?
Όπως και να χει ότι και να με κουράζει, ΔΕΝ μπορεί να μπεί στην ζυγαριά με τα οφέλη και τη ξεκούραση ψυχολογική και σωματική που μου έχει χαρίσει.
Ευχή μου είναι να το τερματίσω κ αυτό και είδωμεν για το αν θα συνεχίσω να είμαι ενεργός με όποιο τρόπο.

Αποσυνδεδεμένος JOHNLFC66

• *
  • 77
« Απάντηση #624 στις: Μαΐ 17, 2016, 18:22 »
Με έχει κουράσει το ότι πλένω τα χέρια μου 400 φορές την ημέρα, με αποτέλεσμα να θέλω κανά 2 πετσέτες την ημέρα και 1 πακέτο χαρτοπετσέτες κάθε 2-3 μέρες. Επίσης το ότι κάθομαι να δω κανά ποδόσφαιρο στην τηλεόραση και συνήθως η τηλεοπτική μετάδοση  γίνεται ραδιοφωνική περιγραφή, γιατί εγώ είμαι σκυμμένος στο γραφείο και παλεύω με καμιά αντίσταση κι απλά γυρνάω το κεφάλι μου για να δω το ριπλέυ από κανένα γκολ, αν αυτό βέβαια μπει ποτέ. Απ την άλλη όμως, πριν από λίγο δούλεψα για πρώτη φορά τον ναυτίλο με tc και χέστηκα απ' τη χαρά μου!!! Όχι ότι είχα κανά σπουδαίο αποτέλεσμα, αλλά δεν έχει σημασία,εγώ χάρηκα   ;D
Το βράδυ που έχει ποδόσφαιρο θα τα κρύψω όλα λίγο πριν αρχίσει (αν αρχίσει!!!)

Αποσυνδεδεμένος panpan267

• *
  • 80
    • Panagioths Panagiotou
« Απάντηση #625 στις: Μαΐ 19, 2016, 22:55 »
Να γεμιζω συνεχεια τον ναυτιλο :laugh1:

Αποσυνδεδεμένος gipsy

• 1263
« Απάντηση #626 στις: Μαΐ 19, 2016, 23:02 »
Όχι καθαρά ΗΤ... Αλλά... 
Η διαφορά στα νούμερα... Και με εμένα μέσα στο πρώτο νουμεράκι  :-[ 

Αποσυνδεδεμένος Yeti

• **
  • 394
  • Jordan. Καλλιτέχνης (...εν αγνοία της Τέχνης)
    • Red-Knot Photography
« Απάντηση #627 στις: Μαΐ 19, 2016, 23:10 »
Η πρεσβυωπία μου! 
Ναι μεν δεν έχω πολλή, αλλά έστω και αυτή η λίγη είναι αρκετή για να μου σπάει τα νεύρα όταν στήνω!
Κάποιος να μου κάνει δώρο ένα μεγεθυντικό φακό με φώς ρε παιδιά (ή έστω ένα link)
:palios:

Αποσυνδεδεμένος kataigida21

• **
  • 109
  • Φύλο: Γυναίκα
« Απάντηση #628 στις: Μαΐ 20, 2016, 00:14 »
Το καθάρισμα των ατμοποιητών μετά από κάθε στήσιμο. Απαραίτητο αλλά....
Μερικά υγρά που είναι ταχύτατη πρόκληση εμετού.
Ο πόλεμος εναντίον του.  :angry_orange:

Αποσυνδεδεμένος geo67

• *
  • 14
« Απάντηση #629 στις: Μαΐ 20, 2016, 00:54 »
Oι πολυ υψηλες τιμες των ετοιμων υγρων..Επισης το να γυρναω σχεδον τη μιση θεσσαλονικη καθε φορα για να βρω αυτα που θελω(και δεν ειναι και πολλα)...Πιστευω οτι λειπουν τα μεγαλα καταστηματα στο χωρο του ητ..Με ποικιλια..

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
VOOPOO VINCI SPARK 100 KIT [Ηλεκτρονικά mods] 0 100 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 19:26
από zamploutos
Καινουριος στο ατμισμα. Γνωμη για μονης χρησης τυπου Blu, Vuse και αλλα. Γενικά για τις συσκευές ατμίσματος 1 250 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 09:22
από gstamatos
Omerta Liquids Shake and Vape 35 20275 Τελευταίο μήνυμα Απρ 02, 2025, 13:23
από Antiprosopos
ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ ΠΝΕΥΜΟΝΟΠΑΘΕΙΑ – Η ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΑΤΜΙΣΜΑΤΟΣ Θέματα υγείας 7 1071 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 30, 2025, 19:03
από Σταύρος 63
Αυτοπαρουσίαση μελών ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ - Κανονισμοί - ΑΥΤΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ μελών 3462 878050 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 27, 2025, 22:40
από kostas.
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1827 362467 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 24, 2025, 12:36
από Buliwyf
Ο ΤΣΕΛΕΜΕΝΤΕΣ ΜΑΣ (ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΓΙΑ ΤΑ E-LIQUID ΜΑΣ) Ιδιοκατασκευές υγρών 2046 467174 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 22, 2025, 21:52
από mario1985
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΝΕΩΝ ΜΕΛΩΝ Περιοχή νέων μελών 10860 1909863 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 22, 2025, 13:30
από Tem
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2947 519946 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 16, 2025, 12:59
από Valantis04
Vape distillery bubblegum Ιδιοκατασκευές υγρών 3 1619 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 16, 2025, 06:33
από Aoratix
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1475 375805 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 14, 2025, 04:27
από Antiprosopos
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές. Ερωτήσεις EXPRESS Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 4712 702000 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 13, 2025, 20:29
από EΡΕΒΟΣ