vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα από τη νικοτίνη που ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

362 επισκέπτες, 5 χρήστες
manoslykos, Milarepa, danys620, Tem, thanos1071

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Google (site search)   

Αναζήτηση vaping

ΤΙ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΚΟΥΡΑΣΕΙ ΣΤΟ Η.Τ. ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ?

Αποσυνδεδεμένος Zarko27

• 763
  • Φύλο: Άντρας
Απ: ΤΙ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΚΟΥΡΑΣΕΙ ΣΤΟ Η.Τ. ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ?
« Απάντηση #375 στις: Αυγ 03, 2014, 15:44 »
Με κούρασε το να φορτίζω μπαταρίες συνεχώς, μια και έκανα τη βλακεία να αγοράσω έναν μονό φορτιστή της Trustfire αρχικά σαν άπειρος ατμιστής. Το αποτέλεσμα ήταν να τρέχω και να μη φτάνω να φορτίζω τις 18350 για το Vamo.  :))

Η λύση, τουλάχιστον για μένα και για χρήση αποκλειστικά στο σπίτι: αγορά δύο 26650 mods και η χρήση των μεγαλύτερων 26650 μπαταριών που μπόρεσα να βρω...  :)

Αποσυνδεδεμένος mantos

• ~One atty to rule them ALL!!!~
  • 930
  • ~Box Mods~
« Απάντηση #376 στις: Αυγ 03, 2014, 16:41 »
Μετα απο 9μηνες, αυτο που συνεχιζει κ με "κουραζει"
ειναι οτι πρεπει να πλενω τα αδεια μπουκαλακια των DIY.

Ολο λεω θα τα πλενω 1-1 καθως τελειωνουν, αλλα ολο τα αφηνω κ μετα μαζευονται πολλα..  :idiot1: :idiot1:

Την καθημερινη σχεδον φορτιση των μπαταριων την εχω συνηθισει πλεον.

Το καθημερινο καθαρισμα του drip tip εχει γινει ρουτινα πλεον & δεν το σκεφτομαι. Αντε να καθαριστει ανα 2 μερες..

Το καθαρισμα των ατμοποιητων, πλεον & του μηχανικου μοντ, ειναι ενα ευχαριστο "χομπυ" καθε Σαββατο ή Κυριακη πρωι.

Αποσυνδεδεμένος Green Dragon

• *
  • 48
« Απάντηση #377 στις: Αυγ 03, 2014, 17:16 »
Για την ώρα το μονο που με κουράζει ειναι  το άγχος να έχω έτοιμη φορτισμένη μια δεύτερη μπαταρία.......κατά τα άλλα ....είμαι μες τη καλή χαρά  :D :D

Χαίρομαι που δεν μου λείπει καθόλου το τσιγάρο!
Χαίρομαι που οι ατμοποιητές είναι πολύ καλής ποιότητας και απροβλημάτιστοι. Θυμάμαι πριν 3 χρόνια που είχα κάνει μια αποτυχημένη προσπάθεια, οι ατμοποιητές ήταν μαύρα χάλια, πρωτόγονοι, όλο διαρροές και καψίματα.
Χαίρομαι να διαβάζω αρκετή ώρα το forum.
Χαίρομαι που ατμίζει και η γυναίκα μου και διώξαμε τη τσιγαρίλα από το σπίτι.
Χαίρομαι που γλυτώνουμε 15ευρώ την ημέρα - δυο πακέτα ο καθένας την ημέρα....περίπου 450 ευρώ το μήνα.... Καταστροφή  :wall:

Δεν ξαναγυρνάω ποτέ στο κ.τ
Να είστε καλά για τη βοήθεια.

Αποσυνδεδεμένος vamaxin

• 1206
« Απάντηση #378 στις: Αυγ 03, 2014, 17:30 »
« Τελευταία τροποποίηση: Αυγ 03, 2014, 20:33 από vamaxin »

Αποσυνδεδεμένος petra

• 5205
  • Φύλο: Γυναίκα
  • big sister's watching you!
« Απάντηση #379 στις: Αυγ 03, 2014, 20:29 »
χμμμ..... τίποτα πλέον δε με κουράζει. φορτιστές, υγρά, ατμοποιητές, power bank, κεφαλες, φυτίλια υπάρχουν εδώ και 2.5 χρόνια σε αποθεμα που απλά συντηρείται, η διαδικασία ρουτίνα πλέον και σίγουρα απείρως προτιμότερη από το κόστος και την έγνοια του περίπτερου.
Από τότε μάλιστα που κατέληξα σε έναν καλό εργοστασιακό, 4 απροβλημάτιστους γνήσιους επισκευάσιμους, μια μοντα δια χειρός depon και μια πολυβολτική επώνυμη και σταμάτησα να παραγγέλνω σαβούρια ή αμφιβόλου ποιότητας καλούδια οτι ναναι από όπου νάναι, σαν αυτά που προτείνει ο από πάνω μου, έχω σταματήσει πια να έχω και το παραμικρό πρόβλημα με τον εξοπλισμό - βλέπε δυσάρεστες εκπλήξεις.

Αποσυνδεδεμένος vamaxin

• 1206
« Απάντηση #380 στις: Αυγ 03, 2014, 20:46 »
¨Ολα στήν κίνα φτιάχνονται.Συνατμίστρια , για μην κουράζεται όποιος νοιώθει ετσι, ναι με ενδιαφέρει η γνωμη σου, πρότεινε 1-2 απλές καλες ego που να μην σου στοιχοίσει ο κούκος αηδονι και να επιβιώσουν περισσότερο

Αποσυνδεδεμένος petra

• 5205
  • Φύλο: Γυναίκα
  • big sister's watching you!
« Απάντηση #381 στις: Αυγ 03, 2014, 21:04 »
Ναι; αρα ολα ειναι ίδια;
Κ ι εσυ κι εγώ έλληνες είματε. Αν ασχοληθουμε με κατι, θα είμαστε εξισου καλοί επειδή είμαστε έλληνες; και ολοι οι κινέζοι μαθητες, αθλητες, επαγγελματιες εχουν τις ιδιες επιδοσεις επειδή είναι κινέζοι; πλήρης ισοπεδωση.
Ημουν σαφής. οχι ανωνυμα απο αγνωστα εργοστασια. Ρωτα καποιον που εχει επισκευασει μπαταριες να σου πει τι σαβουρα εχει βρει μεσα τους. Μπαταριες οτι ναναι
 κολλησεις ψευτικες, ακόμη και με ακατάλληλες κολλες κλπ κλπ
joyetech και Janty αν θελεις α ποιοτητα. Κanger, smokteck, oakley για καλή ποιοτητα. Απο κει και περα δε μπορω να συστησω τιποτα.
Για οτιδηποτε άλλο υπαρχουν τα κατάλληλα νήματα.

Αποσυνδεδεμένος vamaxin

• 1206
« Απάντηση #382 στις: Αυγ 03, 2014, 21:15 »
Σε ενα χρόνο θα φθαρούν και οι δυο  σχεδόν το ιδιο.Αναλώσιμα  προιοντα ειναι.Καλύτερα να πεταξω τρια ευρω ,παρα είκοσι.

Αποσυνδεδεμένος alexis36

• 670
« Απάντηση #383 στις: Αυγ 03, 2014, 21:20 »
Βασικά καλύτερα να μη πάρεις τίποτα και να μη ξοδέψεις φράγκο να έχεις και το κεφάλι σου ήσυχο  :))

Αποσυνδεδεμένος stesmax

• *
  • 93
  • ολοι περαστικοι ειμαστε
« Απάντηση #384 στις: Αυγ 03, 2014, 22:00 »
Ακομη δεν με εχει κουρασει τπτ.
Εχω κανει 3-4 σετακια,τοσο με επισκευασιμους ,οσο και με εργοστασιακους και πορευομαι μια χαρα.
Ολα αγορασμενα απο κινα, δουλευουν αψογα και γλυτωσα ενα καρο λεφτα για να πληρωνω ΕΝΦΙΑ,χαρατσια,τελη κυκλοφοριας,φορο πολυτελειας κλπ κλπ κλπ ....

Αποσυνδεδεμένος joyeman

• 1210
« Απάντηση #385 στις: Αυγ 03, 2014, 22:53 »
Σαν χρήση στο Η.Τ, δεν με έχει κουράσει τίποτα.. Πιο πολύ κουραζόμουν να καβαλήσω μηχανή και να τρέχω για τσιγάρα..
Σαν κοινότητα του Η.Τ όμως, με έχει κουράσει να βλέπω "ένθερμους υποστηρικτές". Είτε σε προϊόντα, είτε σε μαγαζιά, είτε στο οτι θα πρέπει όλοι να συμφωνούν με τη δική τους γνώμη.

Αποσυνδεδεμένος kimmi

• "Seamos realistas pidamos lo imposible"
  • **
  • 300
  • 생활은 아름답습니다
« Απάντηση #386 στις: Αυγ 03, 2014, 23:12 »
Πλησιάζω τα 3 χρόνια μόνο με ατμό.

Με κουράζει που εκοψα το τσιγάρο και τον φραπέ.
Με κουράζει που γλίτωσα 100 ευρώ το μηνα.
Με κουράζει που μοσχοβολά το σπίτι.
Με κουράζει που το γενικό τσεκ-απ βγήκε καλύτερο από ποτέ.

Μα πιο πολύ με κουράζει που μετά από 20 και βαλε χρόνια άρχισα να ξανατρέχω,
περί τα 15 χλμ την βδομάδα με αυξητικές τάσεις, χωρίς να λαχανιάζω.

Ετσι για να μην ξεχνιόμαστε.
Ευτυχείτε.

Αποσυνδεδεμένος Επιτέλους το έκοψα

• To πλήρωμα μιας μη επανδρωμένης αποστολής...
  • 1555
« Απάντηση #387 στις: Αυγ 03, 2014, 23:40 »
Δεν με έχει κουράσει και εμένα καθόλου το ΗΤ μέχρι τώρα. Το μόνο που με κουράζει λίγο είναι  το τρέξιμο που άρχισα (2η μέρα σήμερα) και το γυρνάω σε βάδην αν τακτά διαστήματα  :bye:

Αποσυνδεδεμένος MoDuLah

• **
  • 136
  • «Twist, Fill, Vape, Repeat»
    • EcigBay.gr - Γρήγορα, Υπεύθυνα, Αξιόπιστα!
« Απάντηση #388 στις: Αυγ 04, 2014, 10:32 »
Μ'έχει κουράσει στον τομέα του Η.Τ. η ημι(προς τον πάτο)-επαγγελματική προσέγγιση του πελάτη από τον Χ, Ψ καταστηματάρχη...
Πραγματική συζήτηση όταν πήγα σε ένα κατάστημα να δω για Modάκι.
Πωλητής[Ατμο-καταστηματάρχης]: - "Ε αυτό είναι το ψ έχει αυτά μέσα, αυτό είναι το εγχειρίδιο χρήσης, αυτός είναι ο φορτιστής... "
Ο υποφαινόμενος: - Ποια είναι τα κυριότερα χαρακτηριστικά του; (σ.σ. με απλά ελληνικά ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΟΥΛΑΣ ΑΝΘΡΩΠΕ ΜΟΥ;)
Π: - Έχει οθόνη, αυτό το μπλε φωτάκι. Εδώ  το κουμπί. Πέντε φορές το πατάς κ ανοίγει.
Υ: - Από αυτονομία;
Π: - Ε.... ε.... Πιπίλα ή αραιή χρήση;
Υ: - Έγινε ευχαριστώ πολύ.

Ναι καταλαβαίνω ότι είναι λίγο off-topic αλλά από το Η.Τ. δεν έχω κανένα παράπονο.

Αποσυνδεδεμένος thenetpoet

• Γιάννης ο Vapeστής
  • 6435
  • Πανορατμίξ
« Απάντηση #389 στις: Αυγ 04, 2014, 11:24 »
Τα θετικά του ητ δεν τα ξαναγράφω, τα έχουν πει τόσοι και τόσοι φίλοι, συμφωνώ μαζί τους και επαυξάνω.
Με κουράζει κατά περιόδους ότι χάνω το στόχο μου που είναι η απόλαυση του ατμού και ασχολούμαι να ψειρίζω διαμέτρους / τύπους στα συρματάκια, φυτιλάκια σιλικόνης ekowool πλεχτό ή μή,  βαμβακάκια στριμμένα ή αφράτα, πόσα χιλιοστά ψηλότερα από την εισαγωγή αέρα είναι η αντίσταση, μήπως το βαμβάκι είναι πολύ σφιχτό, μήπως το φυτίλι είναι πολύ χαλαρό, μήπως και με τα στησίματα που κάνω δεν έχω το καλύτερο αποτέλεσμα κτλ κτλ  :eyesplash:
Όσο το σκέφτομαι, μάλλον επειδή συνηθίζω τη γεύση που ατμίζω, με πιάνει ο διάβολος του ψαξίματος.
Κάνω λοιπόν για μερικές μέρες σκέτη VG και στανιάρω :)
To δεύτερο πράγμα που με ενοχλεί, είναι ότι πρέπει να κουβαλάω μαζί μου ένα συρφετό πράγματα, γιατί αν στραβώσει οτιδήποτε δεν έχεις την ευκολία του "πάω περίπτερο να πάρω".
Φυσικά εννοείται ότι δεν έχω καμία πρόθεση να ξαναπιάσω κτ

« Τελευταία τροποποίηση: Αυγ 04, 2014, 13:12 από thenetpoet »

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
Τέλος στις γεύσεις των ηλεκτρονικών τσιγάρων [Νομοτεχνικά] 5 455 Τελευταίο μήνυμα Απρ 17, 2025, 22:54
από Antiprosopos
Γενικά για τις δημοσιεύσεις και τις έρευνες γύρω από το ηλεκτρονικό τσιγάρο ΕΡΕΥΝΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΤΜΙΣΜΑ 1493 257412 Τελευταίο μήνυμα Απρ 16, 2025, 23:04
από Chris66
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1835 372454 Τελευταίο μήνυμα Απρ 14, 2025, 22:03
από Antiprosopos
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1476 387245 Τελευταίο μήνυμα Απρ 14, 2025, 21:37
από Antiprosopos
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΞΠΡΕΣ για τα υγρά γενικά. Βασικές πληροφορίες ΥΓΡΑ (γενικά) 1724 262080 Τελευταίο μήνυμα Απρ 14, 2025, 05:33
από Perry
Ηλεκτρονικά mods - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS [Ηλεκτρονικά mods] 4935 677686 Τελευταίο μήνυμα Απρ 07, 2025, 22:31
από Doubt
VOOPOO VINCI SPARK 100 KIT [Ηλεκτρονικά mods] 0 665 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 19:26
από zamploutos
Καινουριος στο ατμισμα. Γνωμη για μονης χρησης τυπου Blu, Vuse και αλλα. Γενικά για τις συσκευές ατμίσματος 1 1250 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 09:22
από gstamatos
Omerta Liquids Shake and Vape 35 22175 Τελευταίο μήνυμα Απρ 02, 2025, 13:23
από Antiprosopos
ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ ΠΝΕΥΜΟΝΟΠΑΘΕΙΑ – Η ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΑΤΜΙΣΜΑΤΟΣ Θέματα υγείας 7 2300 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 30, 2025, 19:03
από Σταύρος 63
Αυτοπαρουσίαση μελών ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ - Κανονισμοί - ΑΥΤΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ μελών 3462 886091 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 27, 2025, 22:40
από kostas.
Ο ΤΣΕΛΕΜΕΝΤΕΣ ΜΑΣ (ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΓΙΑ ΤΑ E-LIQUID ΜΑΣ) Ιδιοκατασκευές υγρών 2046 476909 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 22, 2025, 21:52
από mario1985