@bigsur
Τα συμπερασματα σου οτι σε καθε ποστ αλλαζω γνωμη ειναι τουλαχιστον αυθεραιτα, δικαιωμα σου βεβαια να το πιστευεις και να το γραφεις.
Καλα και αγια ολα αυτα που λες, αφου εισαι ομως τοσο σταθερος στις αποψεις σου, αντι να δινεις μονο bravo σε παρουσιασεις υγρων που δεν δινουν καμια αναλυση αλλα μονο υποσχονται οτι ειναι καθαρα, ας γραφεις και εκει με το ιδιο σθενος οτι πρεπει να εχουν αναλυσεις για να ανοιξουν τα ματια αυτων που εθελοτυφλουν η φασκουν και αντιφασκουν οπως εγω.
Σε πειραξε πολυ ορθα η αμερικανικη fp με τη σταση της, δεν ειχες ομως την ιδια ευαισθησια σημερα με τη βουλγαρικη the chosen few που δεν εχει αναλυση ουτε για δειγμα...
Εκει ομως εχουμε υγρα του δεκαρικου και ενα νημα με λιγες συμμετοχες και εκει παει αυτο που ειπα περι κοστους και του πρωτου που όλοι ψαχνουν να αποκαθηλωσουν και μαλιστα χωρις ιδιον οφελος. Ετσι ειναι η φυση του ανθρωπου.
Κρατας λες τις περισσοτερες πληροφοριες για τον εαυτο σου γιατι δεν ειναι καλοδεχουμενες. Εγω ακομα και αν δεν συμφωνω με όλες τις αποψεις χαιρομαι να τις ακουω και να συζηταω. Επισης και οι δικες μου αποψεις δεν ειναι καλοδεχουμενες, αλλα δεν θα σταματησω να τις γραφω γιατι μεσα απο την διαφορετικοτητα και την συζητηση ερχεται η προοδος. Το αν θα γινω αρεστος δεν με ενδιαφερει καθολου.
Παρεξηγεις την υπερβολη μου, που την χρησιμοποιω για να τονισω καποια επιμερους πραγματα που βλεπω να γινονται με ανιση κατανομη. Σε καθε ποστ μου εγραφα οτι κακως η fp ενω ηξερε δεν το ανακοινωνε η δεν το διορθωνε και οτι ειναι πολυ φάουλ.
Δεν αλλαζω γνωμη σε καθε ποστ φιλε μου και ευτυχως δεν ειμαστε eurogroup για να πρεπει να συμφωνησουμε σε ολα.
Ο καθενας το βλεπει οπως νομιζει και κανει οτι θεωρει καλο για αυτον. Σε καποιους αρεσει, σε καποιους οχι, δικαιωμα τους ειναι.
Αυτόματη συγχώνευση συνεχόμενων μηνυμάτων
@xxpistoss
Η βομβα της cloud9 ηταν τοσο τεκμηριωμενη, που την απεσυρε με ελαφρα πηδηματακια...
Ειμαι σιγουρος οτι οπως λεει και ο bigsur υπαρχει ερευνα αποδεκτη απ ολη την επιστημονικη κοινοτητα και τις αρχες, αλλα η κακη fp με τα λεφτα και τους δικηγορους καταφερε και φιμωσε την cloud9 και τον fda.
Καλα εκανε ομως η cloud9 και το ξεκινησε γιατι αναγκασε την fp να βγει στην φορα.
Το κακο ειναι οτι κανεις δεν μπορει να της απαγορευσει να πουλαει, πως γινεται ομως αυτο δεν το καταλαβαινω αφου υπαρχει ερευνα και όρια οπως γραφεται.
Ομοιως κανεις δεν μπορει να απαγορευσει να πωλουνται υγρα χωρις αναλυσεις, αλλο παραδοξο και αυτο...
Καποιοι λενε οτι στηριχτηκαν στην ακριβη τιμη ως εχέγγυο ποιότητας επειδη δεν ξερουν απο αναλυσεις κτλ. Ολοι αυτοι που παιρνουν υγρα σχεδον τσαμπα αλλα χωρις αναλυσεις δεν βαζουν σε κινδυνο την υγεια τους; Αυτους γιατι τους ξεχναμε στα αντιστοιχα νηματα;
Η μονη διαφωνια μου με τα λεγομενα σας ειναι οτι συμπεριφερεστε σαν να εχει τον τροπο η fp να παρακαμψει τις ερευνες που λετε οτι υπαρχουν επισημα και νομοθετημενα, ενω εγω λεω οτι υπαρχουν προς το παρον μονο ανεπίσημα γι αυτο και δινουν το δικαιωμα σε οποιον θελει να πουλαει υγρα φτιαγμενα απο την παραγκα στον κηπο μεχρι και απο το super duper clean room του.
Αν δεν υπαρχει νομοθεσια (γιατί για αυτορύθμιση των κατασκευαστών δεν το βλέπω), οτι γουσταρει θα πουλαει ο καθενας χωρις να εχει συνεπειες και όποιος τολμά να ανακοινώσει αποτελέσματα θα τρώει μηνύσεις.
Αλήθεια ο φίλος που θα έστελνε το υγρό στο εργαστήριο, έχει κάτι νεώτερο?