vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

146 επισκέπτες, 3 χρήστες
chkontog, johnath, bloodlessz

Αναλύσεις υγρών για διακετύλιο, acetyl propionyl και ακεταλδεΰδη

Αποσυνδεδεμένος thenetpoet

• 6415
  • Φύλο: Άντρας
  • Πανορατμίξ
Αρα εσυ που δεν εθελοτυφλεις μας λες οτι με το κτ που περιεχει ολα  αυτα τα συστατικά και χιλια αλλα, ολοι οι καπνιστες θα παθουν σιγουρα  αποφρακτικη βρογχιολιτιδα αφου εχουν ξεπερασει τα ορια εκατονταδες φορες.
Το εσκεμμενα που εγραψες το θεωρω προσβλητικο. Η σβησε το, η πες ξεκαθαρα τι εννοεις με αυτο.

Αυτόματη συγχώνευση συνεχόμενων μηνυμάτων
Δεν αγνοω καμια ερευνα φιλε μου, το αντιθετο και γράφω και κανω.
Απλα κρινω και αποφασιζω τι θα κανω και δεν θα απολογηθω σε κανενα για αυτο, ουτε θα μου επιβαλλει καποιος να πρεπει να φτασω στην αμερικη για να ψωνισω αυτο που θελω, ειδικα οταν σε αντιστοιχες περιπτωσεις αλλων κατασκευαστων δεν εδειξε την ιδια ευαισθησια.
Να το πω απλά, αν τα υγρα ηταν του δεκαρικου, μυτη δεν θα ανοιγε.
Το υγρο της fp που ατμιζω εχει < 5 ppm dp και κατα συμπτωση ειναι και το bestseller της. Το αραιωνω κατα 50% οχι γιατι φοβαμαι αλλα γιατι δεν το αντεχω οικονομικα σκετο.
Η γλυκερινη του Συνδεσμου που χρησιμοποιω έχει βαρεα μεταλλα <5 ppm. Εκει γιατι δεν βγηκαν ολοι να με προστατεψουν ενω στα fp εσπευσαν;
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουλίου 13, 2015, 02:08 από thenetpoet »

Αποσυνδεδεμένος xxpistoss

• **
  • 197
Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου ότι δεν θα γινόταν σχεδόν τίποτα αν η εταιρεία ήταν του 5ευρου.
Το νήμα ούτως η άλλως στις τελευταίες σελίδες έχει ξεφύγει, άλλα είναι εξαιρετικά ενδιαφέρον και ενημερωτικό.

Υπάρχει ένα podcast από το #smokefreeradio. Μιλάει ο Dimitri (vapin greek) που ασχολείται με την υπεράσπιση του ηλεκτρονικού τσιγάρου στις ΗΠΑ, και κάνει και κάνα review.
http://www.tasteyourjuice.com/wordpress/   Κατεβείτε κάτω και γράφει Dimitri pops a blood vessel.

Το πανηγύρι ξεκινάει στα 58:40.
Έχει απόσπασμα που μιλάει μια γιατρός στο 1:04:00 περίπου και έπειτα (10 λεπτά σχεδόν). Αρκετά ενδιαφέρον.

Επίσης η έρευνα του Φαρσαλινού μιλούσε για κατανάλωση 3ml ατμιστικού υγρού. Από εκεί βγήκαν οι ασφαλείς συγκεντρώσεις που ισχυριζόμαστε.

Δεν μπόρεσα να βρώ κάτι άλλο που να αναφέρει ότι οι καπνιστές προλαβαίνουν και πεθαίνουν από άλλα αίτια πρώτα και κανείς φυσικά δεν ψάχνει την αποφρακτική βρογχιολίτιδα, η οποία χρειάζεται deep tissue lung biopsy. (αν βρω θα το παραθέσω).
Επίσης το τσιγάρο έχει 400 φορές περισσότερη DA, δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί.

https://www.osha.gov/dsg/guidance/diacetyl-guidance.html 
Εδώ αναφέρει ότι έδωσαν σε ποντίκια να αναπνεύσουν DA σε συγκεντρώσεις 200 και 400 ppm για 6 ώρες κάθε μέρα και σε 5 μέρες αυτά απεβίωσαν. Αναφορικά οι άνθρωποι απορροφούν διαφορετικά (προς το κακό) την DA. Το αναφέρει η γιατρός που μιλάει στο Podcast παραπάνω.

Αποσυνδεδεμένος Nemesis_rds

• 5569
@thenetpoet:

Ειναι αναφαιρετο δικαιωμα σου να ατμιζεις οτι θες. Αλλα ειναι και δικαιωμα των συνειδητοποιημενων καταναλωτων να απαιτουν,
απο τις εταιρειες σε πρωτο σταδιο και τα καταστηματα σε δευτερο, να παραγουν και να εμπορευονται αντιστοιχα προιοντα μη επικινδυνα για την υγεια μας.
Και τα 5 απο τα 12 FP ειναι επικινδυνα για την υγεια. Το να λες οτι αυτο που ατμιζεις εσυ ανηκει στα αλλα 7 οποτε δε σε νοιαζει, ειναι τουλαχιστον ανευθυνο.

Αποσυνδεδεμένος nikos523

• 1249
Παρεμπιπτόντως, με τις διαστάσεις που πήρε το θέμα, πιστεύω πως ενα ξεχωριστό νήμα (με μεταφορά των ποστ πάντα) θα ήταν πολύ καλύτερη λύση από το να συνεχίσει η κουβέντα εδώ.
Just saying :)

Αποσυνδεδεμένος BigSur

• 2958
  • Την παλεύω...
    • Vapeorama
Ο απλουστατος λογος που ο γιατρος δεν ανακοινωσε τις εταιρειες και τα υγρα, ηταν για να μην βρεθει με ενα σκασμο μυνησεις λογω της ελλειπους έρευνας.
Κάπου εδώ οφείλεις να μας πεις τι αποδείξεις έχεις για αυτή την "ελλειπή έρευνα". Περιμένω.

Εκει δεχτηκες την μη ανακοινωση ονοματων και διευθυνσεων για κατι που μπορει να σε βλαψει και η πιστη σου δεν κλονιστηκε, στην fp  επραξες ακριβως το εκ διαμετρου αντιθετο...
Δεν έχω ιδέα πού το βλέπεις το εκ διαμέτρου αντίθετο. Σε όλες τις περιπτώσεις δέχομαι τις αναλύσεις. Ακόμα και της FP.

Αυτο που δεν καταλαβες σωστα ειναι οτι λέω πως αντι να μην αγοραζει τα οποια υγρα οποίος κρινει οτι του κάνουν κακο, η οτι τον κοροιδευει ο κατασκευαστης κτλ, παει να μεταθεσει τις ευθυνες σε μαγαζια, μαγαζατορες και αλλους ατμιστες που συνεχιζουν να τα αγοραζουν.
Δεν έριξα ευθύνες σε ατμιστές που αγοράζουν υγρά. Ούτε κανείς άλλος. Δεν ξέρω τι θέλεις να πεις.

Εδω οι επιστημονες δεν λενε γιατι δεν εχουν ικανα στοιχεια, εμεις σπευσαμε να τους υποκαταστησουμε, να αποφασισουμε και να διαταξουμε.
Οι επιστήμονες και έχουν στοιχεία και λένε. Λυπάμαι αν σε ενοχλεί αλλά αυτό ακριβώς συμβαίνει.

Λες οτι  γιατρος εχει ανακοινωσει τα επιθυμητα ορια. Χωρις να θελω να μειωσω τον γιατρο, καποιοι αλλοι επιστημονες λενε οτι μας ψεκαζουν με τα αεροπλανα. Αυτους γιατι δεν τους πιστευεις;
Διότι δεν υπάρχει καμία επιστ. έρευνα που να δικαιώνει την θεωρία συνωμοσίας περί ψεκασμών. Σε αντίθεση με τις μελέτες του Δρ. Φαρσαλινού (που είναι υπαρκτές και σεβαστές). Επίσης, δεν πιστεύω πως ο Άγιος Νεκτάριος που μου έστειλαν σε mail είναι καταραμένος αν δεν τον στείλω σε άλλους πέντε.

Μεχρι τοτε θα συνεχισω να λεω οτι κακως η fp ενω ειχε αναλυσεις δεν τις εδωσε εξω, αλλα μέχρι εκει. Τα υπολοιπα ειναι αναθεματα, εκτος κι αν δεν μας πειραζει τοσα αρωματα να λενε οτι περιεχουν custard ingredients, αλλα να μην ανοιγει μυτη γιατι ειναι φτηνα ειτε στη Ελλαδα ειτε στα e-shops στην ανατολικη Ευρωπη μερια...
Τα άσχημα αποτελέσματα των αναλύσεων της ίδιας της FP δεν είναι "αναθέματα", είναι συγκεκριμένα νούμερα.
Οποιαδήποτε εταιρεία έλεγε ψέμματα και είχε υγρά με επικίνδυνες ουσίες, άθλιο θα ήταν. Οι φτηνές, μάλιστα, συχνά είναι πιο διαδεδομένες. Αρνείσαι να δεις την πραγματικότητα και φαντάζεσαι αντιπάλους που πολεμούν την μάρκα "σου" και προστατεύουν "τις άλλες".
Φυσικά και είναι δική σου η ευθύνη για το τι θα ατμίσεις.
Για ότι λες στους άλλους θα έχεις και τον αντίλογο.

• 6415
  • Πανορατμίξ

@ BigSur (Δεν παραθέτω καθώς γράφω ακριβώς κάτω από το ποστ σου, απαντάω όμως στις αντίστοιχες παραγράφους σου).

Μην αρπάζεσαι :) δεν είπα οτι ο γιατρός έχει κάνει ελλειπή έρευνα. Απλά είπα ότι αν τα στοιχεία που είχε είχαν τρόπο επιστημονικά και νομικά αποδεκτό να επιβεβαιωθούν, δεν θα δίσταζε να τα ανακοινώσει με ονόματα και διευθύνσεις. Σε κάθε περίπτωση μου ζητάς να αποδείξω εγώ ότι υπάρχει ελλειπής έρευνα όταν το λένε οι ίδιοι οιι επιστήμονες που μελετούν το ητ? Κάτι δεν μου πάει καλά σε αυτό τον συνειρμό.

Κάτσε ρε φίλε γιατί εδώ νομίζω οτι δεν τα λες καλά. Στην έρευνα του γιατρού δέχτηκες ότι ο γιατρός γνωρίζει ποιά υγρά είναι μακράν εκτός των όποιων ορίων και επίσης δέχτηκες ότι δεν θα σου πει ποια είναι αυτά.
Στην περίπτωση της fp δεν δέχτηκες ακριβώς το ίδιο, οτι δηλαδή η fp γνώριζε αλλά δεν έλεγε.
Αν τα βάλεις στη ζυγαριά, από ποιόν θα είχες την ισχυρότερη απαίτηση να σε πληροφορήσει? Από τον κατασκευαστή ή από τον ερευνητή που μάλιστα έκανε την μελέτη με croud funding? Εκεί δεν παίζει η θέση περί κοινωνικής πολιτικής;

Δεν είπα ποτέ οτι έριξες εσύ ευθύνες σε ατμιστές. Συγγνώμη αν φάνηκε έτσι.

Αν έχουν στοιχεία, να ανακοινώσουν και ποιά υγρά έχουν αυτά τα κολοπράγματα στα συστατικά τους. Μέχρι τότε δεν με βοηθούν σε αυτό τον τομέα.

Δηλαδή υπάρχει επιστημονική έρευνα που αποδεδειγμένα και κοινώς αποδεκτά δείχνει τις αρνητικές επιπτώσεις του ητ? Εγώ ως ατμιστής μόνο θετικά είδα στην υγεία μου. Δεν ξέρω τι ζητάμε τελικά από το ητ. Μήπως να δράσει ως βιταμίνη ή σουπερ φάρμακο και να μας κάνει απόλυτα υγιείς αναστρέφοντας ότι κακό έχουμε πάθει με το κτ, την μόλυνση, τα μεταλλαγμένα κτλ;

Τα άσχημα αποτελέσματα της fp δεν είπα ποτέ ότι δεν είναι κακά. Αναθέματα είπα όλα τα υπόλοιπα περί κοινωνικής πολιτικής των μαγαζιών, popups και κλικς σε κουτάκια οτι κατάλαβα τι περιέχει το χψ υγρό και δεν ξέρω τι άλλο, το ότι κανείς δεν λέει τα ίδια και με το ίδιο σθένος για αρώματα με "custard ingredients" που τυγχάνει να πωλούνται 2-3 ευρώ.
Έχουμε φίλους που αγοράζουν πχ tfa και γράφουν πήρα το τάδε άρωμα, πήρα το δείνα, πείτε μου πως να το φτιάξω υγρό. Στα αντίστοιχα νήματα γιατί δεν γίνεται ο ίδιος χαμός αφού οι άνθρωποι ετοιμάζονται να εισπνεύσουν δηλητήρια?

@Nemesis_rds
Δεν είπα ποτέ ότι δεν με νοιάζει. Είπα τι και πως το ατμίζω εγώ,δεν ήταν ξεκάθαρο? Ίσα ίσα θεωρώ πως με αυτό που επιλέγω να ατμίζω, παίρνω σε θεωρητικό επίπεδο το μικρότερο ρίσκο. Αν έκανα κάποιο άλλο υγρό με υψηλότερες συγκεντρώσεις στις αναλύσεις που έγιναν, θα προβληματιζόμουν περισσότερο.

Θα με υποχρεώσετε πάντως όσοι διαφωνείτε μαζί μου, να μου αντικρούσετε αυτό που λέω για fp σε σχέση με φθηνότερες εταιρείες και συγκεκριμένα με το παράδειγμα που έδωσα για την βάση που φέρνει ο Σύνδεσμος.
Μέχρι τώρα μόνο xxpistoss παραδέχθηκε οτι η τιμή των υγρών είναι κυρίως αυτό που πυροδοτεί τις αντιδράσεις. Δεν είναι ντροπή, με τον ισχυρό ασχολούνται όλοι, όχι με τον αδύναμο. Θα έδινα παράδειγμα ποδοσφαιρικό, αλλά θα με μπανάρουν οι admins :)

Να ξαναγράψω για άλλη μία φορά προς αποφυγή παρεξηγήσεων ότι ειδικά για τον γιατρό θεωρώ οτι κάνει μέγιστη προσπάθεια προς όφελος της ατμιστικής κοινότητας.

« Τελευταία τροποποίηση: Ιουλίου 13, 2015, 11:39 από thenetpoet »

Αποσυνδεδεμένος BigSur

• 2958
  • Την παλεύω...
    • Vapeorama
Κάτσε, να καταλάβω. Λες:
"Μην αρπάζεσαι :) δεν είπα οτι ο γιατρός έχει κάνει ελλειπή έρευνα. Απλά είπα ότι αν τα στοιχεία που είχε είχαν τρόπο επιστημονικά και νομικά αποδεκτό να επιβεβαιωθούν, δεν θα δίσταζε να τα ανακοινώσει με ονόματα και διευθύνσεις."
Δεν λες πως ο Φαρσαλινός κάνει ελλειπή έρευνα αλλά... πως δεν μπορούν να επιβεβαιωθούν επιστημονικά τα στοιχεία του! Ενδιαφέρουσα εικασία, μόνο που το πρώτο μισό είναι αντίθετο από το δεύτερο και όλο μαζί δεν δείχνει καμία εκτίμηση στην δουλειά ενός ανθρώπου που... εκτιμάς! ΟΚ.

Λες επίσης:
"Δηλαδή υπάρχει επιστημονική έρευνα που αποδεδειγμένα και κοινώς αποδεκτά δείχνει τις αρνητικές επιπτώσεις του ητ? Εγώ ως ατμιστής μόνο θετικά είδα στην υγεία μου. "
Ναι, αν ατμίζουμε διακετύλιο, AP, ακεταλδεϋδες,  σαφώς και είναι επιστημονικά γνωστό το τι κάνουν.
Οπότε από το "δεν υπάρχουν έρευνες" πας στο "καλά, ίσως υπάρχουν, αλλά εγώ βλέπω μόνο τι μου λέει η υγεία μου". Συγνώμη, δεν βασίζουμε τις γνώσεις μας στην δική σου υγεία και αν αυτή μόνο παραδέχεσαι τότε πώς ως τώρα μίλαγες για έρευνες που δεν παρακολουθείς, δεν πιστεύεις ή δεν γνωρίζεις; Εύχομαι ειλικρινά να έχεις πάντα καλή υγεία. Ως τελευταία ενημέρωση σου λέω πως όταν παρατηρήσει κανείς κάτι στην υγεία του συνήθως είναι αργά -αν δεν το ξέρεις μέχρι τώρα.

Επειδή ανα απάντηση αλλάζει η στάση σου, δεν έχω σκοπό να γράφω έτσι για να μιλάμε αόριστα.
Στο γιατί δεν γίνεται χαμός στα άλλα νήματα... αν το θεωρείς σωστό πήγαινε να κάνεις χαμό για ότι θεωρείς καλό. Έχω κάνει πολλούς "χαμούς" ως τώρα σε διάφορα νήματα και σχεδόν πάντα παρακολουθούν λίγοι. Οι πολλοί σφυρίζουν αδιάφορα μέχρι το επόμενο σκάνδαλο όπου όλοι... πέφτουμε από τα σύννεφα! Δεν κατοικώ στα σύννεφα και συγνώμη αν χαλάω το κέφι όσων είναι εκεί πάνω.  :laugh1:

Ήδη κρατώ τις περισσότερες πληροφορίες για τον εαυτό μου (αφού σπάνια είναι καλοδεχούμενες στο φόρουμ και συνήθως οδηγούν σε τέτοιες αδιέξοδες κουβέντες), ε, δεν μου κάνει κόπο να τις κρατώ όλες. Από το να απαντώ για ψεκασμούς, καλύτερα θα είναι.
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουλίου 13, 2015, 19:58 από BigSur »

Αποσυνδεδεμένος pngtszs1976

• 3449
  • ὓβρις→ἂτη→νέμεσις→τίσις
Οτι πληροφοριες εχεις φιλε μου να τις μεταφερεις γιατι ειναι πολυ σημαντικο για τους ατμιστες,καλοπροαιρετα το λεω και μην σκεφτεσαι τι θα πει ο καθενας φτανει να ειναι εγκυρες και οποιος θελει να μαθει,μαθαινει

Αποσυνδεδεμένος xxpistoss

• **
  • 197
Μέχρι τώρα μόνο xxpistoss παραδέχθηκε οτι η τιμή των υγρών είναι κυρίως αυτό που πυροδοτεί τις αντιδράσεις. Δεν είναι ντροπή, με τον ισχυρό ασχολούνται όλοι, όχι με τον αδύναμο. Θα έδινα παράδειγμα ποδοσφαιρικό, αλλά θα με μπανάρουν οι admins :)

Εγώ προσωπικά ασχολούμαι κυρίως με την παρουσία DA/AP και τους κινδύνους της (όσο μπορώ και ξέρω).
Δεν είπα ποτέ οτι η τιμή των υγρών είναι ΚΥΡΙΩΣ αυτό που πυροδοτεί τις αντιδράσεις. Κάποιοι είχαν και έχουν πολύ μικρή ιδέα τι είναι το DA/AP και στηρίχτικαν στην premium τιμή.

Προσωπικά είναι απαράδεκτο να με κοροιδεύει η οποιαδήποτε εταιρία και να προσβάλλει την νοημοσύνη μου.
Να έχει υπαλλήλους στην εξυπηρέτηση πελατών, που λίγες μέρες μετά την όποια "βόμβα" από την Cloud9, να είναι ανημέρωτοι ως το πως θα αντιμετωπίσουν τα ερωτήματα των καταναλωτών. Αυτό σημαίνει για μένα ότι έχει πολύ μεγάλη ιδέα για τον εαυτό της και δεν σέβεται κανέναν. Για να μην επαναλάβω την παλαιότερη διαβεβαίωση της ίδιας ότι τα υγρά της ήταν καθαρά.

Αποσυνδεδεμένος havales

• *
  • 45
Οτι πληροφοριες εχεις φιλε μου να τις μεταφερεις γιατι ειναι πολυ σημαντικο για τους ατμιστες,καλοπροαιρετα το λεω και μην σκεφτεσαι τι θα πει ο καθενας φτανει να ειναι εγκυρες και οποιος θελει να μαθει,μαθαινει

Αυτό ακριβώς που λέει ο φίλος pngtszs.Αλλιώς καταργείται η έννοια του φόρουμ.Γιαυτό γραφόμαστε στα φόρουμ.Για να μαθαίνουμε πέντε πράγματα παραπάνω.Ακόμη και από κόντρες, τα συμπεράσματα βγαίνουν.

• 6415
  • Πανορατμίξ
@bigsur
Τα συμπερασματα σου οτι σε καθε ποστ αλλαζω γνωμη ειναι τουλαχιστον αυθεραιτα, δικαιωμα σου βεβαια να το πιστευεις και να το γραφεις.
Καλα και αγια ολα αυτα που λες, αφου εισαι ομως τοσο σταθερος στις αποψεις σου, αντι να δινεις μονο bravo σε παρουσιασεις υγρων που δεν δινουν καμια αναλυση αλλα μονο υποσχονται οτι ειναι καθαρα, ας γραφεις και εκει με το ιδιο σθενος οτι πρεπει να εχουν αναλυσεις για να ανοιξουν τα ματια αυτων που εθελοτυφλουν η φασκουν και αντιφασκουν οπως εγω.
Σε πειραξε πολυ ορθα η αμερικανικη fp με τη σταση της, δεν ειχες ομως την ιδια ευαισθησια σημερα με τη βουλγαρικη the chosen few που δεν εχει αναλυση ουτε για δειγμα...
Εκει ομως εχουμε υγρα του δεκαρικου και ενα νημα με λιγες συμμετοχες και εκει παει αυτο που ειπα περι κοστους και του πρωτου που όλοι ψαχνουν να αποκαθηλωσουν και μαλιστα χωρις ιδιον οφελος. Ετσι ειναι η φυση του ανθρωπου.
Κρατας λες τις περισσοτερες πληροφοριες για τον εαυτο σου γιατι δεν ειναι καλοδεχουμενες. Εγω ακομα και αν δεν συμφωνω με όλες τις αποψεις χαιρομαι να τις ακουω και να συζηταω. Επισης και οι δικες μου αποψεις δεν ειναι καλοδεχουμενες, αλλα δεν θα σταματησω να τις γραφω γιατι μεσα απο την διαφορετικοτητα και την συζητηση ερχεται η προοδος. Το αν θα γινω αρεστος δεν με ενδιαφερει καθολου.
Παρεξηγεις την υπερβολη μου, που την χρησιμοποιω για να τονισω καποια επιμερους πραγματα που βλεπω να γινονται με ανιση κατανομη. Σε καθε ποστ μου εγραφα οτι κακως η fp ενω ηξερε δεν το ανακοινωνε η δεν το διορθωνε και οτι ειναι πολυ φάουλ.
Δεν αλλαζω γνωμη σε καθε ποστ φιλε μου και ευτυχως δεν ειμαστε eurogroup για να πρεπει να συμφωνησουμε σε ολα.
Ο καθενας το βλεπει οπως νομιζει και κανει οτι θεωρει καλο για αυτον. Σε καποιους αρεσει, σε καποιους οχι, δικαιωμα τους ειναι.

Αυτόματη συγχώνευση συνεχόμενων μηνυμάτων

@xxpistoss
 Η βομβα της cloud9 ηταν τοσο τεκμηριωμενη, που την απεσυρε με ελαφρα πηδηματακια...
Ειμαι σιγουρος οτι οπως λεει και ο bigsur υπαρχει ερευνα αποδεκτη απ ολη την επιστημονικη κοινοτητα και τις αρχες, αλλα η κακη fp με τα λεφτα και τους δικηγορους καταφερε και φιμωσε την cloud9 και τον fda.
Καλα εκανε ομως η cloud9 και το ξεκινησε γιατι αναγκασε την fp να βγει στην φορα.
Το κακο ειναι οτι κανεις δεν μπορει να της απαγορευσει να πουλαει, πως γινεται ομως αυτο δεν το καταλαβαινω αφου υπαρχει ερευνα και όρια οπως γραφεται.
Ομοιως κανεις δεν μπορει να απαγορευσει να πωλουνται υγρα χωρις αναλυσεις, αλλο παραδοξο και αυτο...
Καποιοι λενε οτι στηριχτηκαν στην ακριβη τιμη ως εχέγγυο ποιότητας επειδη δεν ξερουν απο αναλυσεις κτλ. Ολοι αυτοι που παιρνουν υγρα σχεδον τσαμπα αλλα χωρις αναλυσεις δεν βαζουν σε κινδυνο την υγεια τους; Αυτους γιατι τους ξεχναμε στα αντιστοιχα νηματα;
Η μονη διαφωνια μου με τα λεγομενα σας ειναι οτι συμπεριφερεστε σαν να εχει τον τροπο η fp να παρακαμψει τις ερευνες που λετε οτι υπαρχουν επισημα και νομοθετημενα, ενω εγω λεω οτι υπαρχουν προς το παρον μονο ανεπίσημα γι αυτο και δινουν το δικαιωμα σε οποιον θελει να πουλαει υγρα φτιαγμενα απο την παραγκα στον κηπο μεχρι και απο το super duper clean room του.
Αν δεν υπαρχει νομοθεσια (γιατί για αυτορύθμιση των κατασκευαστών δεν το βλέπω), οτι γουσταρει θα πουλαει ο καθενας χωρις να εχει συνεπειες και όποιος τολμά να ανακοινώσει αποτελέσματα θα τρώει μηνύσεις.

Αλήθεια ο φίλος που θα έστελνε το υγρό στο εργαστήριο, έχει κάτι νεώτερο?
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουλίου 14, 2015, 09:11 από thenetpoet »

Αποσυνδεδεμένος BigSur

• 2958
  • Την παλεύω...
    • Vapeorama
Α, ναι, συγνώμη που δεν είμαι όλη μέρα στο φόρουμ και δεν παρακολουθώ όλα τα νήματα.  :laugh1:
Να με συγχωρείς επίσης που γράφω για την FP που σαν θέμα το πρωτοανάφερα εγώ στο σχετικό νήμα.
Κάνε μου μια μείωση μισθού για να μάθω.
Σ' ευχαριστώ επίσης που νοιάζεσαι τόσο πολύ για τις "φιλίες " και τις "ευαισθησίες" μου και τις αναφέρεις συχνά.
Χαίρομαι που κάποιος γνωρίζει τόσο καλά τον εσωτερικό μου κόσμο.
Ο δικός μας διάλογος έλαβε τέλος γιατί έχει καταλήξει καυγάς νηπιαγωγείου.

• 6415
  • Πανορατμίξ
Μίλησα για νήμα που παρακολούθησες και σχολίασες, όχι γενικά και αόριστα.
Κατά τα άλλα όπως νομίζεις, δεν χάθηκε και ο κόσμος με τη λήξη των συνομιλιών μας :) .

Διαγραφή άμεσης παράθεσης λόγω μεταφοράς μηνύματος εδώ
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουλίου 14, 2015, 21:12 από Cruiser79 »

Αποσυνδεδεμένος Chrisnik

• **
  • 107
Απ: Αναλύσεις υγρών για διακετύλιο, acetyl propionyl και ακεταλδεΰδη
« Απάντηση #103 στις: Σεπτεμβρίου 15, 2015, 16:19 »
Στην επισημη ιστοσελιδα... http://mrgoodvape.com
Η οποια εχει μονο το μυνημα και ειναι εκτος λειτουργιας... :( >:( :eyesplash:

Από συγχώνευση
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτεμβρίου 16, 2015, 10:05 από Cruiser79 »

Αποσυνδεδεμένος zorlac

• **
  • 143
Απ: Αναλύσεις υγρών για διακετύλιο, acetyl propionyl και ακεταλδεΰδη
« Απάντηση #104 στις: Σεπτεμβρίου 15, 2015, 16:22 »
Μάλιστα... και έχω κάνει τουλάχιστον 50ml Melon head τον τελευταίο μήνα.

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2124 351436 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 02:27
από antiklitos140
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1023 104300 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 31, 2024, 19:58
από anetost
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 96352 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1822 321510 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 27, 2024, 15:10
από anetost
Ηλεκτρονικά mods - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS [Ηλεκτρονικά mods] 4924 602336 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 24, 2024, 21:46
από thanoulis
Αγαπημένα SnV Shake and Vape 15 11622 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 23, 2024, 10:08
από Giorgos F
Άτμισμα στην Τουρκία [Νομοτεχνικά] 2 3116 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 21, 2024, 18:59
από goran
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές- Νέες κυκλοφορίες Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 2718 609871 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 20, 2024, 10:40
από anetost
Πόλεμος στα η.τ Συζήτηση για το άτμισμα 1013 155008 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 16, 2024, 13:55
από Micha3L
Μπαταρίες για mod: ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΞΠΡΕΣ και νέες κυκλοφορίες [Μπαταρίες για mod] 8845 1162025 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 14, 2024, 19:10
από treloneritis
BD PRO XT35 [Μπαταρίες για mod] 2 4381 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 12, 2024, 05:27
από memostrikas
Τι βαμβακι σας εδωσε την καλυτερη γευση σε mtl ατμοποιητη; Περιοχή νέων μελών 55 17755 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 09, 2024, 23:13
από ipomonias