… η παρούσα τεχνολογία του Η.Τ., δεν αντέχει αυτήν την χρήση του καπνιστή. Αυτό τουλάχιστον απορρέει απο την λογική, καθώς διαβάζω στο φόρουμ οτι χρησιμοποιούν 2 και 3 Η.Τ. την ημέρα και όπως επίσης οτι τρομοκρατούνται στην ιδέα οτι θα βγούν έξω και θα "μείνουν" απο μπαταρία.
Θα με βρεις να συμφωνώ στην άποψη ότι η τεχνολογία που χρησιμοποιείται – ΣΤΗΝ ΜΑΖΙΚΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ - δεν μπορεί ακόμη να καλύψει τις ανάγκες ενός καπνιστή. Με δεδομένο όμως το χαμηλό κόστος, των εξαρτημάτων και αναλώσιμων, οι ανάγκες του υπερκαλύπτονται. Δεν θα προτιμούσα με τίποτα ας πούμε να φτιάχνονται οι ατμοποιητές από ίνες «τιτανίου» για να καίγονται μετά από 50 χρόνια και να κοστίζει ένα η.τ. 2500€... Ας είναι όπως είναι κι ας πρέπει να κουβαλάω μαζί μου τα ανταλακτικά...
Σε ότι αφορά τον τρόμο μην και ξεμείνω... Μα φυσικά! Αν ξεμείνω, επόμενη κίνηση είναι η τράκα ή το περίπτερο (ακόμη χειρότερα). Ο πανικός τελειώνει όταν προμηθευτείς έξτρα μπαταρίες, ατμοποιητές και υγρά... Για μένα τα τσιγάρα κόστιζαν 160€/μήνα κι έχω δώσει γύρω στα 150€ για όλες μου τις προμήθειες έχοντας καβατζώσει – θεωρώ – ένα δίμηνο μπροστά από οτιδήποτε συμβεί... Δηλαδή τον Ιούνιο θα έχω και κέρδος κοντά στα 100€... Άρα και ο πανικός που λες φίλε μου, είναι απολύτως προσωρινός...
Αυτά, για εμένα που μέχρι και πριν μερικές μέρες ήμουν μανιακός καπνιστής, μου ακούγονται παντελώς παράλογα, και υπάρχει λόγος για αυτό.
Ως μανιακός καπνιστής κι εγώ – μόλις 9 μέρες πριν ! – θα σου θυμίσω το σοκ να έχεις τσιγάρο, και πουθενά αναπτήρα! Εγώ κάποτε μέχρι και το μπουζί της βέσπας μου έβγαλα προσπαθώντας να κάψω ένα Princaκι... Ή ο πανικός της τράκας; Να έρχεται ο άλλος/η άλλη και να σου παίρνουν θρασσύτατα το ένα από τα δύο τελευταία σου τσιγάρα, με το κοντινότερο περίπτερο 10 χιλιόμετρα μακρυά...
Είναι ένα εκτενές θέμα,το οποίο είναι άσχετο με το υπάρχον, για αυτό και θα ανοίξω καινούργιο θέμα σήμερα-αύριο, που θα αναγράφω αναλυτικά την θέση, υποστηριγμένη απο μελέτες και με μία ορθή και εμπεριστατομένη επιχειρηματολογία.
Πραγματικά, περιμένω με αγωνία τις μελέτες που θα στηρίζουν την ακαταλληλότητα του η.τ. ...
Φιλικά πάντα...