Το ότι οι άλλοι είναι πολύ καλύτεροι ατμοποιητές είναι σίγουρο, αλλά η διάμετρος 1,5mm είναι πολύ μικρή και οι 3 σπείρες λίγες.
Δοκίμασε σε 2,5mm διάμετρο και 5 σπείρες
Γιωργο θα συμφωνησω στο 2ο σκελος της απαντησης σου αλλα το 1ο απο που προκυπτει;
Εχω τον Lemo 2 απο την μερα που βγηκε στην αγορα και δεν τον αλλαζω με τιποτα, και πιστεψε με η γκαμα μου ειναι αρκετα μεγαλη.
Να δεχτω οτι οπως ο καθενας εχει τις ιδιοτροπιες του ετσι και αυτος ΝΑΙ, αλλα ΟΧΙ αυτο που λες.
Ειναι τι ταιριαζει στον καθενα μας και αυτο οπως ξερεις εξαρταται απο πολλα, συρμα, διατομη, στριψιμο, ποσοστο pg-vg κλπ.
Και για να απαντησω στο φιλο (με την δικη μου παντα γνωση κσι γνωμη του συγκεκριμενου ατμο) θα πω οτι TC και Lemo 2 δεν πανε μαζι. Οχι οτι δεν δουλευει, απεναντιας, απλα το Kanthal του ταιριαζει καλυτερα.
Επισης ο Lemo 2 δυσκολα θα σου βγαλει ζεστο ατμο (αυτο που θελει ο φιλος)
Ολα πανω του ειναι ''ανοιχτα'' οσο παιρνει.
Να πω επισης οτι η αποδοση του εξαρταται απο τα βατ. Τα θελει τα βατακια του και μπολικα μαλιστα.
ΓΙα να παιξει θελει απλα πολυ χαμηλες αντιστασεις. Εκει μαλιστα, διαφορετικα απλα καποιος τον προσπερνα.
''Χορταστικη τζουρα'' με λιγο ντουμανι φιλε μου στον συγκεκριμενο δεν πανε μαζι, προσπερασε τον και κανε την αναζητηση σου σε καποιον αλλο ατμο για να βρεις αυτο που θες.
Βρες με λιγα λογια εναν ''τσιγαρισιο'' και επειτα παιξε μαζι του με διαφορα στησιματα.
Δεν θα σου πω ποιον γιατι πολυ απλα τα γουστα μας διαφερουν.