vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

658 επισκέπτες, 4 χρήστες
Tem, lagoudakis, grag, dallaskdp

Mods με την πλακετα SX απο YiHieCigars

Αποσυνδεδεμένος Varaderum

• 674
  • Φύλο: Άντρας
Απ: Mods με την πλακετα SX απο YiHieCigars
« Απάντηση #225 στις: Απριλίου 22, 2015, 11:57 »
Kotsos75, σε αυτό επέτρεψέ μου να διαφωνίσω..

..όταν μιά καλή εταιρεία {..ιδίως αν θέλει να έχει καλό όνομα ..όπως στην παρούσα η yihi, που θέλει να "σβήσει" τον ανταγωνισμό (...βλέπε Αμέρικα μεριά) ..και μάλλον το πέτυχε}, βγάλει νέο λογισμικό ..προσωπικά θα το εμπιστευτώ!

..τώρα, αν βγεί "πατάτα" ..δικό τους φταίξιμο (..θα χαλάσουν το ήδη καλό όνομά τους) ....αλλά και πάλι όπως και να έχει, θα το διορθώσουν γρήγορα (..γιαυτό είναι καλό το μεσω pc update και μπράβο στην yihi που το έφερε και στο άτμισμα).

Υ.Γ. {..έτσι και αλλιώς κάποιος θα πρέπει να το δοκιμάσει ..και προσωπικά εμένα κάτι τέτοιες "προκλήσεις" ...μου αρέσουν}!
« Τελευταία τροποποίηση: Απριλίου 22, 2015, 12:06 από Varaderum »

Αποσυνδεδεμένος Con

• *
  • 7
  • ατμιΖΩ επιτέλους
« Απάντηση #226 στις: Απριλίου 22, 2015, 12:02 »
Κάτοχος εδώ  και 5 μέρες sx minis σε γκρίζο. Πραγματικά ότι πιο ποιοτικό mod έχω στην κατοχή μου. Δεν μπορώ να το αφήσω από το χέρι ( όσοι το έχουν καταλαβαίνουν  απίστευτη εφαρμογή στο χέρι). Πραγματικά ότι καλύτερο κυκλοφορεί εκεί έξω παιδιά. Το μόνο που περιμένω τώρα το σύρμα για να δοκιμάσω ρύθμιση θερμοκρασίας.

Αποσυνδεδεμένος kotsos75

• 3454
  • φυσα ρουφα τραβα τονε
« Απάντηση #227 στις: Απριλίου 22, 2015, 12:13 »
Varaderum
εσύ μπορείς να διαφωνήσεις όσο θέλεις άλλωστε στο δικό σου κουτάκι μπορείς να κανεις ότι θέλεις
η πείρα μου είναι μεγάλη πάνω στο hardware και software και μπορώ να σου πω ότι πατάτα αναβάθμιση έχουν βγάλει εταιρίες τεράστιες (βλέπε microsoft intel gigabyte etc)
αν διαπίστωσης κάποιο πρόβλημα στο μηχάνημα και βγει μια αναβάθμιση που το διορθώνει εννοείτε ότι η αναβάθμιση είναι μονόδρομος
αν όμως βγάλουν μια αναβάθμιση που δεν διορθώνει κάποιο πρόβλημα αλλα αντί για joules λέει bulls τότε ποιος ο λόγος να το αναβάθμισης?

• 674
« Απάντηση #228 στις: Απριλίου 22, 2015, 12:26 »
...............
« Τελευταία τροποποίηση: Απριλίου 23, 2015, 16:51 από Varaderum »

Αποσυνδεδεμένος kotsos75

• 3454
  • φυσα ρουφα τραβα τονε
« Απάντηση #229 στις: Απριλίου 22, 2015, 13:18 »

τι σχέση μπορεί να έχει η οποια αναβάθμιση κάνατε εσείς με τον τσαλδάρη στο θέμα μας
ο καθένας θα έχει κάνει πάνω στην δουλειά του αξιόλογα πράγματα
αυτό που εγώ λέω και δεν το λέω προσωπικά σε εσένα είναι ότι μπορεί μια αναβάθμιση όπως είπες που μπορεί να βάζει το μοντακι σε stelth mod να αποδειχθεί ότι επηρεάζει κάτι άλλο
δεν λέω ότι αυτό είναι σίγουρο και οποιος περάσει κάποια αναβάθμιση θα έχει πρόβλημα
για οποιον απο τους υπολοιπους που έχουν το κουτάκι θέλουν μια γνώμη παραπάνω το λέω να περιμένουν κάνα μηνα χωρίς stelth mod και αν όλα καλά από όσους το πέρασαν το περνάνε και αυτοι στα δικά τους(παράδειγμα είναι μην μας πει κανεις τώρα που θα βρω την αναβάθμιση για stelth mod :)) [size=78%])[/size]

σε καμια περίπτωση δεν αναφέρθηκα σε σένα προσωπικά για το αν γνωρίζεις να κανεις αναβάθμισης η όχι
αλλα όταν μπαίνεις εδώ και γραφής ότι έβαλες το usb και τα windows δεν σου αναγνώρισαν την πλακέτα αν μη τι άλλο δείχνεις άτομο που δεν γνωρίζει από αυτά
αν όπως λες το έκανες για να μας δοκιμάσεις τότε που είναι το λάθος σε όλα αυτά που έχω γράψει?
για καμια απολύτως εταιρεία δεν θα πω ότι είμαι βέβαιος ότι όποια αναβάθμιση και να βγάλει θα δουλέψει σωστά χωρίς πρώτα να δοκιμαστεί έξω στον κόσμο

« Τελευταία τροποποίηση: Απριλίου 22, 2015, 13:59 από kotsos75 »

Αποσυνδεδεμένος vasma

• **
  • 172
« Απάντηση #230 στις: Απριλίου 22, 2015, 14:19 »

Λίγα λόγια από την δική μου οπτική για το sx mini m class...

θετικά
ποιότητα κατασκευής - αισθητική
αναβάθμιση λογισμικού από πι-σί
αναλυτικές ενδείξεις στο μενού
5 μνήμες αποθήκευσης
κλείδωμα ατμοποιητή - αντίστασης
ότι μπορεί και κλείνει
η αυτόματη περιστροφή της οθόνης
θέση usb θύρας

Αρνητικά
μικρός κουδινισμός στα πλήκτρα +/-
μπερδεύομαι με την κυλιόμενη ρύθμιση (το βάζω στην κάθετη θέση για να κάνω τις αλλαγές χειροκίνητα)
μικρή οθόνη για τα δικά μου μάτια.
η ποιότητα κατασκευής (γιατί με αγχώνουν οι όποιες φθορές που θα γίνουν πάνω του, γρατζουνιές κλπ)

Προς εξερεύνηση
Όταν το φορτίζω από usb μάλλον δεν μου δείχνει την κατάσταση και ότι είναι φουλ φορτισμένη...
« Τελευταία τροποποίηση: Απριλίου 22, 2015, 14:27 από vasma »

• 674
« Απάντηση #231 στις: Απριλίου 22, 2015, 16:11 »
.......
« Τελευταία τροποποίηση: Απριλίου 22, 2015, 23:33 από Varaderum »

Αποσυνδεδεμένος globalzero

• 685
« Απάντηση #232 στις: Απριλίου 22, 2015, 16:27 »
με εκνευρίζει το κουδούνισμα των κουμπιών!  :angry_orange:

Αποσυνδεδεμένος araditsas

• **
  • 416
« Απάντηση #233 στις: Απριλίου 22, 2015, 16:50 »
Τι έχουμε από αντιστάσεις ni200  τι να δοκιμάσω(θα παρακαλούσα αναλυτικά ωμ, τριπανακι τζαουλ Κελσίου)  για να έχω έναν μπούσουλα....

Διπλή αντίσταση σε ντριπερ γίνετε και αν ναι για δώστε λεπτομέρειες.

Ευχαριστώ

Αποσυνδεδεμένος Cruiser79

• 9074
  • Ομορφαίνει, δεν παχαίνει!
    • Cruiser's e-liquid reviews
« Απάντηση #234 στις: Απριλίου 22, 2015, 17:34 »
Από το Συντονισμό:
Επειδή πλέον υπάρχουν κάτοχοι του συγκεκριμένου μοντ, παρακαλούμε να μην συνεχιστεί εδώ η συζήτηση για το συγκεκριμένο. Αντ' αυτού, μπορεί κάποιος από τους κατόχους να ανοίξει ένα νέο θέμα, κάνοντας και μία παρουσίαση (μίνι, αναλυτική, κατά το δοκούν). Εδώ, μπορούν να συνεχίσουν να παρουσιάζονται και σχολιάζονται άλλα μοντ με πλακέτες SX.

• 674
« Απάντηση #235 στις: Απριλίου 22, 2015, 18:30 »
...........
« Τελευταία τροποποίηση: Απριλίου 22, 2015, 23:35 από Varaderum »

Αποσυνδεδεμένος araditsas

• **
  • 416
« Απάντηση #236 στις: Απριλίου 22, 2015, 18:52 »
Μη χαλιέσαι ρε φίλε κάνε αυτό που γουστάρεις, φορουμ είναι εδώ.

Και για τον λόγο ότι το έχεις αναφέρει 3 φορές αφού δεν έχεις χρόνο για σπατάλες γιατί ασχολείσαι;;;
Κάνε κάτι άλλο; εδώ μέσα δεν θα γίνεις καλύτερος άνθρωπος ίσως αυτό το βρεις στην εκκλησία αλλά εδώ όχι σίγουρα.

Θα παρακαλούσα αν φτιαχτεί νέο θέμα για το μοντακι να το βάλετε εδώ για να το βρούμε εύκολα.

Πάντα φιλικά Ευχαριστώ

Αποσυνδεδεμένος kotsos75

• 3454
  • φυσα ρουφα τραβα τονε
« Απάντηση #237 στις: Απριλίου 22, 2015, 19:28 »

λυπάμαι φιλε μου αν την οποια διαφωνία την παίρνεις τόσο προσωπικά και φτάνεις σε ακραίες δηλωσεις τύπου δεν ξαναγράφω τίποτα
όταν έγραψες αυτό
Εβαλα το usb καλώδιο στον υπολογιστή μου (..για να φορτίσω και να δώ αν έχει συνδεσιμότητα με τυχόν update λογισμικού..).

α) σε απλή σύνδεση ..βλέπει το pc, ότι υπάρχει εξωτερική συσκευή προς σύνδεση {...αλλά δεν μπορεί να συνδεθεί πουθενά (..καθώς θέλει ενεργοποίηση του "ling" στο on)}, λέει ότι η συσκευή δεν συνδέθηκε ...και απλά φορτίζει.

β) αν βάλεις το ling στο on (..το ενεργοποιήσεις μέσω του μενού του sx) ..."δυστηχώς" (τουλάχιστον στο δικό μου), δεν βρίσκει πρόγραμμα οδήγησης, δεν συνδέεται πουθενά ..και κλείνει. {..για να ενεργοποιηθεί ξανά η συσκευή (..καθώς στο δικό μου μετά δεν "δέχετε" καμία εντολή και δεν λειτουργεί καθόλου) ..πρέπει να βγεί και να ξαναμπεί η μπαταρία}.
έψαξα να σου βρω το link από την yihi αλλα μέχρι να γράψω το μήνυμα (και επειδή τα μηνύματα μου τα γράφω σε greeklish και τα μετατρέπω στα ελληνικά μέσο κάποιου site επειδή είμαι σκραπας στην ορθογραφία και δεν ντρέπομαι γιαφτο)
είχες ήδη την απάντηση σου από κάποιο άλλο μέλος
στα επόμενα μηνύματα απλά διαφωνούμε στο ποτε πρέπει να γίνετε η αναβάθμιση εσύ πιστεύεις ότι όταν η yihi βγάζει μια αναβάθμιση δεν υπάρχει περίπτωση να έχει πρόβλημα και εγώ λέω πως μπορεί να σπάσει ο διαολος το ποδαρι του και να έχει κάποιο θέμα
πέρα από αυτήν την διαφωνία δεν βλέπω κάτι
πιο ακριβώς πράγμα που είπα σε ενόχλησε και πήρες μια τέτοια απόφαση γιατί το μονο που μπορώ να φανταστώ είναι κάτι να διαβάζετε διαφορετικά από ότι εγώ το έγραψα και να το παρεξήγησες

Αποσυνδεδεμένος Cruiser79

• 9074
  • Ομορφαίνει, δεν παχαίνει!
    • Cruiser's e-liquid reviews
« Απάντηση #238 στις: Απριλίου 22, 2015, 21:59 »
Άνοιξε νέο θέμα για το Yihi SX mini 350J M class.
Παρακαλούμε η συνέχεια εκεί. Ένα μήνυμα μεταφέρθηκε.

Αποσυνδεδεμένος Nemesis_rds

• 5569
KSD J2-75W
« Απάντηση #239 στις: Σεπτεμβρίου 27, 2015, 22:09 »
Κατι νεο ερχοται απο την KangSide (KSD).
Πλακετα YiHi SX130H με ελεγχο θερμοκρασιας και 75W, αντισταση απο 0.05Ω και αποσπωμενη μπαταρια.
Εκτιμωμενη κυκλοφορια στα τελη Νοεμβρη.

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 359828 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1000 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114215 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450034 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110694 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 374744 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328127 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1068 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6430 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15285 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29346 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99915 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F