vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

604 επισκέπτες, 7 χρήστες
manoslykos, billythekid, Blackwolf, makis1975, Nicolas66, PsykieG, paulxan

Mods με την πλακετα SX απο YiHieCigars

Αποσυνδεδεμένος Nemesis_rds

• 5569
  • Φύλο: Άντρας
Απ: Mods με την πλακετα SX απο YiHieCigars
« Απάντηση #15 στις: Οκτωβρίου 22, 2014, 16:16 »
Με το καλο να ερθει φιλε μου. :)
Οταν το παρεις και το δουλεψεις λιγο, αν εχεις ορεξη,
φτιαξε ενα νεο νημα-παρουσιαση με λιγες φωτογραφιες και μερικα συν και πλην του mod για να το γνωρισουν και οι υπολοιποι συνατμιστες.

Αποσυνδεδεμένος dimag093

• **
  • 159
  • Run Silent , Run Deep
« Απάντηση #16 στις: Οκτωβρίου 22, 2014, 16:32 »
Μοιάζει με το Sigelei 100/150 ή κάνω λάθος  :confused1:

Αποσυνδεδεμένος Kazinovios

• *
  • 38
« Απάντηση #17 στις: Οκτωβρίου 22, 2014, 18:58 »
Να σε καλά Nemesis, οταν το πάρω και το δουλέψω θα προσπαθήσω να κάνω μια μίνι παρουσίαση αν και δεν είμαι καλός σε αυτά! Ουσιαστικά πατάει πάνω στο sigelei φίλε μου, έχουν το ίδιο chip sx 330 v3 (100 Watt) το οποίο σύμφωνα με τις μετρήσεις του pbusardo εμένα μου φαίνεται super!Κατασκευαστικα θέλω να πιστεύω ότι τα παλικάρια αυτά κάνανε πολύ καλύτερη δουλειά από τους Κινέζους και γενικότερα αν δεις στο site όλα τους τα προϊόντα έχουν πάρει θετικά feedbacks!

Αποσυνδεδεμένος palmas

• 543
« Απάντηση #18 στις: Δεκεμβρίου 12, 2014, 21:30 »
Να κ ενα βιντεακι ισως το πρωτο με το sx mini ....το ζαχαρωνω πολυ κ ειμαι ενα βημα πριν το κλικ :-)
YiHi SXmini:

Διόρθωση youtube video link
« Τελευταία τροποποίηση: Δεκεμβρίου 12, 2014, 23:10 από Atmos »

Αποσυνδεδεμένος caros

• 1707
« Απάντηση #19 στις: Δεκεμβρίου 14, 2014, 11:19 »
Πολυ ομορφο και ποιοτικο. Αλλα 190 ντολαρς ρε παιδια;  :o Αλμυρο.

Αποσυνδεδεμένος palmas

• 543
« Απάντηση #20 στις: Δεκεμβρίου 14, 2014, 12:13 »
Αυτο που βλεπετε ειναι το sx mini απο yihi με την πλακετα sx mini 350.Με μια μπαταρια 60watt με 2 120watt ....αληθινα ομως!εχει τρεις τροπους για το πως να δεινει το ρευμα soft,standar,power(καπως ετσι ειναι οι ονομασιες)μνημες ρυθμισεων,joules κ πολλα αλλα....Προκειται για την ναυαρχιδα των πλακετων για αυτη την εποχη παγκοσμιος μεσα σενα πολυ ποιοτηκο σωμα!αν σκεφτει κανεις οτι υπαρχουν boxakia dna30 με τιμες 300-500€ η τιμη του sx mini ειναι παρα πολυ καλη(ειδικα οταν μιλαμε για το τοπ)...επειδη ακομα ειναι σε preorder μολις βγει κ παραλαβουν ολοι εχουν πολυ κατασκευαστες(γιγαντες) να κλαψουν......
Το οτι ειναι κινεζικο δεν εχει σχεση με istick,sigelei,cloupor,ipv κτλ...αυτο ειναι μια κατηγορια μονο του
« Τελευταία τροποποίηση: Δεκεμβρίου 14, 2014, 16:09 από palmas »

Αποσυνδεδεμένος mpekas

• **
  • 357
« Απάντηση #21 στις: Δεκεμβρίου 14, 2014, 16:05 »
Μια ερωτησούλα για τους κατόχους mod με την πλακέτα SX350(την πρώτη).

Αν υπερβείτε το όριο τζούρας των 10 δευτερολέπτων και αμέσως μετά το αφήσετε στην άκρη, σβήνει η οθόνη στο ένα λεπτό ή μένει αναμένη ;

Αποσυνδεδεμένος mantos

• 929
  • ~Box Mods~
« Απάντηση #22 στις: Δεκεμβρίου 14, 2014, 16:10 »
Χμμμμ..
Δες τι ανακαλυπτει κανεις..
Μαλλον ποτε δεν ειχα τραβηξει τοσο μακροσυρτη τζουρα.. Ουτε τωρα το κανα, αλλα για χαρη του "πειραματος", πηρα απανωτες τζουρες με πατημενο το κουμπι για >10secs.

Εχεις δικιο mpekas!! Παραμενει ανοιχτη η οθονη μετα..   :yes: :yes:

Αποσυνδεδεμένος mpekas

• **
  • 357
« Απάντηση #23 στις: Δεκεμβρίου 14, 2014, 16:20 »
Απ'το καλοκαίρι ψάχνομαι με αυτό το θέμα, το έχω ψάξει άπειρες φορές στο internet και το μόνο
που είχα βρει είναι ένα παρόμοιο θέμα με <60W firmware όταν δεν πατηθεί το exit στο menu.

Σήμερα επιτέλους κατέληξα ότι πρέπει να κάνω κάτι πολύ διαφορετικό σε σχέση με τόσο κόσμο
που το έχει πάρει και δεν έχει εντοπίσει κάποιο πρόβλημα.
Τελικά δεν είναι και τόσο συνηθισμένες οι τζούρες των ~15 δευτερολέπτων!!!

Ευχαριστώ πολύ για τη δοκιμή - έχω στήλει ήδη email στη yihi, ελπίζω να το φτιάξουν γιατί αυτό
που δεν ανέφερα είναι ότι κλείνει μόνο όταν 'ψοφήσει' η μπαταρία!

Αποσυνδεδεμένος gialova

• *
  • 62
« Απάντηση #24 στις: Δεκεμβρίου 14, 2014, 21:39 »
Φίλε Palmas δεν ειναι σε PreOrder αλλά κυκλοφορεί. Αμέρικα μεριά. Το παρήγγειλα στις 10-12-2014 και ηδη ειναι καθ΄οδόν για Ελλάδα. Σε γκρί χρώμα απο varitube.com στα 190 ντόλλαρς.

Αποσυνδεδεμένος haris231

• *
  • 65
« Απάντηση #25 στις: Δεκεμβρίου 14, 2014, 22:34 »
εγω το παρηγγειλα απο το ukecig στα 159 λιρες. αυτο ειναι ή μηπως ειναι κλωνος και με πιασανε κοτσο; ρωταω γιατι ειναι το μοναδικο καταστημα ευρωπης που το ειχε ινστοκ.

Αποσυνδεδεμένος palmas

• 543
« Απάντηση #26 στις: Δεκεμβρίου 14, 2014, 23:15 »
Παιδια οταν λεω preorder(δικιο εχετε εσεις)(δικιο εχω κ εγω) εννοω τωρα ξεκεινα το παιχνιδι...οι πρωτοι που πηραν την πρωτη παρτιδα ειχαν θεμα οτι εφτανε μεχρι τα 7.5volt(επρεπε να κανει update ο χρηστης για να παει στα 9volt)...την προηγουμενη εβδομαδα κυκλοφορησε η εκδοση με τα 9volt....λογικα αυτη θα παρετε οσοι περειμενετε απο παραγγελια....κ τωρα στα preorders (γιατι οσοι ξεστοκαραν τωρα preorder ειναι) περειμενουν την τριτη παρτιδα με τα μεταβλητα joules.....φυσικα οσοι εχουν παρει τις 2 πριν εκδοσεις μενα update θα αλλαξουν κ αυτοι...αυτο περειμενω να δω πως θα δουλευει για να βαλω κ εγω παραγγελια

Αποσυνδεδεμένος mpekas

• **
  • 357
« Απάντηση #27 στις: Δεκεμβρίου 17, 2014, 09:44 »
Τόσο γρήγορη και θετική απάντηση πάντως δε την περίμενα!

Problem with SX350, latest firmware
Hello,

I've had this board since before this summer, and i've run into a pretty serious problem.
Whenever i break the 10sec puff limit, if i stop using the device then and there, the screen
never turns off and the battery keeps getting drained down to 2.7v.

I've read that this used to happen when it was left idle inside the menu - maybe you could fix this one as well?

Also, a way to extend this 10s limit at lower wattages to like 15s would
be great(i vape regularly at 7-8W and 10 seconds is not nearly enough for a puff)

Regards

--

Hello Costas,

Thank you for the email. And thank you for the suggestions.

Not use the device, the screen not turned off, the battery drained down to 2.7V, this problem would be modified on the  next upgrade file.
About the cuf off, 10seconds limit, I have confirmed with our engineers, the next upgrade file, we'll do this: above 30watt, the cut off still 10 seconds, below 30watt, change it to 15 seconds.

The next upgrade file would be released on January. Hope you'll like it. :)

Thank you again for your suggestions. 

Best regards,
Angelina
Dongguan YiHi Electronic Co.,Limited

Αποσυνδεδεμένος XPIRE

• *
  • 39
« Απάντηση #28 στις: Δεκεμβρίου 17, 2014, 14:57 »
εγω το παρηγγειλα απο το ukecig στα 159 λιρες. αυτο ειναι ή μηπως ειναι κλωνος και με πιασανε κοτσο; ρωταω γιατι ειναι το μοναδικο καταστημα ευρωπης που το ειχε ινστοκ.

Το περιμένω και γω σε λίγες μέρες από το ίδιο κατάστημα και δεν πρόκειται περί κλώνου...σε λίγες μέρες θα βγάλουν και βίντεο-παρουσίαση στο site τους...Το μόνο είναι ότι δεν ξέρω αν φοράει το 1.3 Update που έβγαλε η yihi στο site της που κάνει τα max volt από 7,5 σε 9,5...αλλά αυτό λύνεται εύκολα... :-)

Αποσυνδεδεμένος chillo

• 1638
« Απάντηση #29 στις: Δεκεμβρίου 17, 2014, 17:37 »
Αυτο που βλεπετε ειναι το sx mini απο yihi με την πλακετα sx mini 350.Με μια μπαταρια 60watt με 2 120watt ....αληθινα ομως!εχει τρεις τροπους για το πως να δεινει το ρευμα soft,standar,power(καπως ετσι ειναι οι ονομασιες)μνημες ρυθμισεων,joules κ πολλα αλλα....Προκειται για την ναυαρχιδα των πλακετων για αυτη την εποχη παγκοσμιος μεσα σενα πολυ ποιοτηκο σωμα!αν σκεφτει κανεις οτι υπαρχουν boxakia dna30 με τιμες 300-500€ η τιμη του sx mini ειναι παρα πολυ καλη(ειδικα οταν μιλαμε για το τοπ)...επειδη ακομα ειναι σε preorder μολις βγει κ παραλαβουν ολοι εχουν πολυ κατασκευαστες(γιγαντες) να κλαψουν......
Το οτι ειναι κινεζικο δεν εχει σχεση με istick,sigelei,cloupor,ipv κτλ...αυτο ειναι μια κατηγορια μονο του
ίσως δεν τα εχεις εντοπίσει τα ακριβά της sx, ένα απο τα χιτ του SX330 είναι σε 3D box και Δεν κάνει 500 € αλλα 499 μόνο, και μέχρι τα 200 βρίσκεις αρκετά,  απλά όχι τόσο πολλά όσο του dna

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 359876 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1001 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114237 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450070 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110712 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 374776 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328159 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1069 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6433 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15289 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29355 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99926 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F