Το αντίθετο, δε μου φαίνεται να βιάστηκαν. Έχει ένα σεβαστό Amp limit. Το αλουμίνιο, και συμφωνώ σε αυτό, πέραν του ότι είναι πιο μαλακό/ευάλωτο, λόγω βάρους σου δίνει και μια αίσθηση "φτηνού". Δε λέει κάτι, και το τιτάνιο μου δίνει αυτήν την αίσθηση, προτιμώ να έχω βάρος στο χέρι μου, στο ατσάλι καλώς κινήθηκαν.
Βέβαια προτιμώ και να μη χρειάζεται να στήνω αντίσταση από 1,2 και κάτω για να πάρω τα 30Watt μου, γιατί αυτό το κάναν ήδη αρκετές μπαταριοθήκες. Λίγα τσιπάκια σήμερα έχουν σπάσει το όριο των 6V, αλλά αν ήταν να τα €δώσω€, ας τα δώσω σε κάτι που έχει κάνει το βήμα μπροστά στα ρεύματα χωρίς να χρειάζεται να παίζω σε 1,2Ω και κάτω.
Αυτό που μπόρεσα και παρατήρησα με τα βιντεάκια, δεν υπάρχει ούτε μία αντίσταση που να πιάνει όλο το φάσμα του υποτιθέμενου εύρους Watt 3-30. Δεν υπάρχει προτεινόμενη αντίσταση να το πω έτσι, στην οριακή που πιάνει τα 30W 1,2Ω θα δίνει 3v αντί 1,8, σχεδόν τα διπλά με λίγα λόγια. Θα μου πεις ατμίζεις στα 3W; Όχι, αλλά πάντως δεν υπάρχει αντίσταση που θεωρητικά να στήθηκε υπολογίζοντας σε αυτή το τσιπάκι/ρυθμίσεις/διαφήμιση.