Δύο πράγματα θα προτείνω ξανά (το ένα δεν το έχω αναφέρει νωρίτερα ) και φαντάζομαι ότι το θέμα θα λυθεί. Απλά κάντε τα παιδιά..
Για αρχή αλλάξτε αυτό το ρημάδι το εργοστασιακό insulator που βρίσκεται στην βίδα/σωλήνα εσωτερικά στο deck, πολύ φοβάμαι ότι επειδή δεν βρίσκεται εκεί μόνο για μόνωση του πόλου αλλά και για στεγανοποίηση (να μην περνάει υγρό απ'το σπειρωμα του σωλήνα κάτω απ'το deck δηλαδή ), δεν καταφέρνει ούτε αυτό να το κάνει αξιοπρεπώς. Έχω την υποψία ότι κάτι τέτοιο συμβαίνει δηλαδή. Το υγρό που κατεβαίνει στο δοχείο περισυλλογής του deck δεν εισέρχεται μόνο ΜΕΣΑ από την τρύπα του σωλήνα που βρίσκεται εκεί για να ανεβάζει τον αέρα στην αντίστασή σας, αλλά κατεβαίνει ΚΑΙ εξωτερικά από αυτόν τον σωλήνα, μέσα από τα σπειρώματά του δηλαδή που βιδώνουν στον πάνω κινούμενο πόλο.. το να είναι ανίκανο αυτό το insulator να κρατήσει αυτό το υγρό, επιτρέπει και τη συσσώρευση μεγαλύτερης ποσότητας υγρού να εισέλθει στο δοχείο περισυλλογής που έχει ως αποτέλεσμα την έξοδο του τελικά στις τρύπες ρύθμισης του αέρα εισαγωγής..
Αλλάξτε το με ένα διαφορετικό παιδιά, πάρτε μια κεφαλή ενός ego one mega και χαλάστε την απλά και μόνο για να της πάρετε το insulator και να το τοποθετήσετε στη βίδα/σωλήνα του expromizer.. πεταμένα 4 ευρώ συμφωνώ, πιστεύω όμως ότι τελικά θα σωθείτε και θα μπορέσετε επιτελους να απολαύσετε τον ατμοποιητή σας.
Προσωπικά έχω ακόμα εκείνο το insulator που έβαλα μόλις αγόρασα τον ατμοποιητή, δεν χρειάστηκε να το αλλάξω από τότε και δεν έχω κανένα απολύτως θέμα μέχρι στιγμής. Είμαι σχεδόν 100% βέβαιος ότι θα σας σώσει.. αλλιώς ψάξτε, πιθανότατα κάποιος φίλος σας θα έχει κάποια παλιά CL/CLR κεφαλή ενός ego one πεταμένη σε κανένα συρτάρι.. κυνηγήστε το το θέμα, μην το αφήνετε μόνο στα λόγια γιατί είναι άσχημο να μην μπορείς να χαρείς κάτι που πλήρωσες και κάπου σε "πονάει".
Ναι, αποκλειστική υπεύθυνη είναι η exvape γι'αυτό το παλιολαστιχάκι, αν τελικά η αντικατάστασή του με ένα άλλο είναι και η λύση του προβλήματός σας δηλαδή.. δεν "έκατσε" όμως, τι να της κάνουμε τώρα. Λύση προτάθηκε πάντως και μάλιστα από εντελώς δωρεάν μέχρι του ποσού των 4 ευρώ. Ειλικρινά να βρισκόμουν στα μέρη σας θα ερχόμουν να σας τα αντικαταστήσω με δικά μου insulators, έχω μερικά στην άκρη. Δεν είναι δύσκολο όμως ούτε να τα βρείτε και οι ίδιοι αυτά που σας πρότεινα, ούτε και να τα αντικαταστήσετε μπας και ξεμπερδέψετε μια και καλή από αυτόν τον μπελά..
Δεύτερη λύση που ακολουθεί την πρώτη και φυσικά για να δουλέψει απαιτεί να έχει γίνει κι η αλλαγή του insulator, μετά από κάθε στήσιμο φροντίστε να βιδώνετε λίγο την χάλκινη βίδα που βρίσκεται στον εξωτερικό 510 πόλο. Ναι, αυτή που έρχεται σε επαφή με τον πόλο του mod σας. Όχι πολύ, κάνα δυο στροφές βίδωμα θέλει. Ίσα ίσα για να μην επιτρέπει στο υγρό να εισέρχεται και μέσα από τη βίδα/σωλήνα του πάνω μέρους του deck στο δοχείο συσσώρευσης του υγρού..
Αυτά από μένα παιδιά, ελπίζω να τα ακολουθήσετε κι εύχομαι πολύ σύντομα να έχουμε ευχάριστες αναφορές από όλους όσους έχουν αυτό το πρόβλημα με τις διαρροές από τις τρύπες του αέρα.
Και θα το δείτε, τα βαμβάκια και τα κλπ κλπ θα διαπιστώσετε κι οι ίδιοι ότι δεν άξιζαν και τόση μεγάλη σημασία όση τους δώσαμε τελικά.. εδώ θα είμαστε.
Ω ρε σεντονάρα κατέβασα πάλι..