vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

420 επισκέπτες, 8 χρήστες
tony1976, mathimatikos1966, Tem, Thaboresso, PsykieG, gfilip, manoslykos, Buliwyf

eXpromizer by eXvape

Αποσυνδεδεμένος manos123

• *
  • 25
  • Φύλο: Άντρας
Απ: eXpromizer by eXvape
« Απάντηση #45 στις: Ιουνίου 16, 2014, 19:23 »
Εκεί φίλε μου G πάω πάσο και δίνω ρέστα!!!!!!!!!!!!!!!!

Sent from my iPad using Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος iliasy

• **
  • 290
« Απάντηση #46 στις: Ιουνίου 17, 2014, 19:56 »
Παίδες... :)) με ενα κομμάτι χαρτι κουζίνας στο χέρι είμαι....και που ειναι το 1,1version  ενα απο τα ιδια μου κανει :laugh1: ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΠΕΤΑΜΑ ΝΑ  ΕΧΟΥΜΕ !!! :yes:
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουνίου 17, 2014, 20:01 από iliasy »

Αποσυνδεδεμένος ATMISTHS

• 813
  • JUSTICE IS COMING........Vape or.......
« Απάντηση #47 στις: Ιουνίου 17, 2014, 19:58 »
Βάλε λίγο παραπάνω βαμβάκι....

Στάλθηκε από το SM-G900F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος iliasy

• **
  • 290
« Απάντηση #48 στις: Ιουνίου 17, 2014, 20:06 »
 8)  Σε ευχαριστώ για την συμβουλή σου φιλε  Ατμιστή !!!

Αποσυνδεδεμένος alkaz77

• **
  • 262
  • «Αλίμονο στους λαούς που έχουν ανάγκη από ήρωες».
« Απάντηση #49 στις: Ιουνίου 17, 2014, 20:52 »
στρίψε την αντισταση σε 2mm τρυπανάκι και βάλε αρκετο βαμβάκι για να κλείσει καλά τα κανάλια τροφοδοσίας και θα εισαι οκ

Αποσυνδεδεμένος tasfot

• **
  • 462
« Απάντηση #50 στις: Ιουνίου 17, 2014, 20:55 »
αυτό σημαίνει οτι αν στηθεί με φιτίλια έχει πρόβλημα διαρροών;

Αποσυνδεδεμένος manos123

• *
  • 25
eXpromizer by eXvape
« Απάντηση #51 στις: Ιουνίου 17, 2014, 20:58 »
Όχι τον έχω στήσει και με φυτιλια και ολα καλά tasoft
Φίλε iliasy  βάλε λιγο βαμβάκι οπως είπε και ο ATMISTHS και εισαι οκ

Sent from my iPad using Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος alkaz77

• **
  • 262
  • «Αλίμονο στους λαούς που έχουν ανάγκη από ήρωες».
« Απάντηση #52 στις: Ιουνίου 17, 2014, 21:00 »
δεν το εχω δοκιμάσει γιατι απο τοτε που επλεξα με το βαμβακι δεν ξαναασχοληθηκα ,
αλλα σε καθε περιπτωση ειναι γεγονος πως το βαμβακι εχει καλυτερη τροφοδοσια

Αποσυνδεδεμένος Ares

• **
  • 228
« Απάντηση #53 στις: Ιουνίου 17, 2014, 21:07 »
Στο site το γερμανικο παντως προτεινουν οργανικο βαμβακι. Εγω τον εστησα με φυτιλι αλλα δεν αποδιδει οπως με το βαμβακι. Τον εχω με βαμβακι και οπως ειπα παραπανω συμπληρωνω τα κενα μετα το στησιμο και το βιδωμα της καμπανας , με μικρες μπαλιτσες βαμβακι ετσι ωστε κοιτωντας τον απο πανω να βλεπω μονο την αντισταση και τις βιδες στηριξης μεσα σε ενα στρωμα απο βαμβακι. Μην φοβουνται οσοι τον εχουν γιατι τα καναλια του ειναι μεγαλυτερα και τροφοδοτει μια χαρα. Του εκανα αντισταση με 0,25   7 σπ.  και βγηκε 1,8 ωμ. Ε λοιπον τον εβαλα σε ενα παλμικο που εχω στα 4.4V καθως και σε μοντ με κικ V2 στα 15w με συνεχομενες τζουρες μεχρι που πιαστηκαν τα μαγουλα και δεν μασησε. Δοκιμαστε τον διαρροη μηδεν.

« Απάντηση #54 στις: Ιουνίου 18, 2014, 19:40 »
ΓΙΑ ΑΡΧΑΡΙΟΥΣ ΜΟΝΟ  (οι έμπειροι να μην διαβασουν αυτό το ποστ  :tongue_smilie: )
Ως τελείως νέος στους επισκευάσημους να πω ότι μου πήρε καμιά βδομάδα+ για να μάθω να τον στήνω κάπως σωστά και από την απογοήτευση πέρασα πλέον στην ικανοποίηση , ενώ κάθε στήσιμο βελτιώνεται και άλλο.
Δύο τρεις συμβουλές σε όσους τον αγόρασαν πρόσφατα και είναι ο πρώτος επισκευάσημος τους , που μου δώσανε άλλοι από εδώ μέσα και μου φάνηκαν πολύ χρήσιμες:
-Μικρή αντίσταση από 1 εως 1.5 Ω. Με μεγαλύτερες δεν έχω καταφέρει να έχω καλή απόδοση.
-Σύρμα ribbon πλακέ 0,5 χιλ , πολύ εύκολο σύρμα για αρχαρίους για να βγαίνουν μικρές οι αντιστάσεις. 5 σπείρες σε 2 χιλ τρυπάνι ή οδοντογλυφίδα. Με άλλα σύρματα ως αρχάριος δυσκολεύομαι και δεν τα καταφέρνω καλά.
-ενώ είχα δει βίντεο που βάζουν την αντίσταση κάθετα στους πόλους , παράλληλα οι άκρες της είναι πιο κοντά στις βίδες και μειώνεται η συνολική αντίσταση και μετά στρίβουμε κάθετα το βαμβάκι.
-Σήκωμα 1-2 χιλιοστά η αντίσταση από την πλάκα.
-Βαμβάκι ούτε λίγο να κολυμπάει , ούτε πολύ να σφηνώνει ,  χωρίς στρίψιμο παρά μόνο στην αρχή ,αλλά γενικά τόσο ώστε να περνάει  εφαπτομενικά με τις σπείρες αλλά να μην σφηνώνει χωρίς να το στρίψουμε , κόψιμο 4-5 χιλιοστά πάνω από την σωλήνα όταν την βιδώσουμε , φτάνει ιδανικά να καλύψει τα κανάλια.
-Σπείρες αντίστασης όσο πιο κοντά μπορούμε η μία στην άλλη , χωρίς να ακουμπάνε αλλά με σταθερή απόσταση.
-Βίδωμα η αντίσταση μαζί με το τρυπάνι για να μη ξεχυλωθεί. Με το πλακέ κατσαβιδάκι στρώνουμε μετά τις σπείρες αν κολλήσανε ή ξεχειλωθήκαν και μετά βγάζουμε το τρυπάνι.
-Εγώ που δεν έχω τέλεια όραση προτιμώ οδοντογλυφίδα που είναι ανοιχτόχρωμη και βλέπεις καλά το σύρμα. Είναι 2 χιλιοστά η στρογγυλή.
-12 ευρώ από το πλαίσιο μεγεθυντικός φακός μεγάλος 10 εκ. διάμετρος , με βάση και μάνταλο για τραπέζι , με led φως , κοιτάω μέσα από αυτόν χωρίς να τον κρατάω και βλέπω τέλεια.
-Άναμμα μερικά δευτερόλεπτα η αντίσταση να πυρώσει πριν περάσουμε το βαμβάκι.
Και μία δικιά μου προτίμηση: αέρας στο μέγιστο .

Αποσυνδεδεμένος DIMTH

• 790
« Απάντηση #55 στις: Ιουνίου 19, 2014, 12:18 »
Δεν ξερω παντως εγω δεν θα συνiστουσα σε κανεναν αρχαριο Ribbon, και μαλιστα 0,5 που το θεωρω κερατο στο στριψιμο.
Δευτερευοντως δεν πιστευω πως το Ribbon προσφερει κατι στους φυτιλατους (στο mesh...  :respect: )

« Απάντηση #56 στις: Ιουνίου 19, 2014, 18:41 »
προσφέρει ότι έχει μεγαλύτερη επιφάνεια επαφής με το βαμβάκι , σε εμένα που δεν φτιάχνω καλές αντιστάσεις ακόμα έπαιξε ρόλο :)

Αποσυνδεδεμένος DIMTH

• 790
« Απάντηση #57 στις: Ιουνίου 19, 2014, 19:49 »
Στο mesh προσφερει καλυτερη επαφη. Στο βαμβακι οχι και τοσο. Και εχω δοκιμασει καθε δυνατη διαμετρο / διατομη σε φυτιλι/βαμβακι/mesh.
Ειδικα το 0,5 ribbon θα το συνιστουσα μονο σε genesis πανω σε μηχανικο.

Αποσυνδεδεμένος johnt7112

• *
  • 21
« Απάντηση #58 στις: Ιουνίου 21, 2014, 08:02 »
Με βαμβακι οι διαρροες ειναιι σχεδον ανυπαρκτες

Αποσυνδεδεμένος Manos009

• *
  • 62
  • Η μουσική μου!!! facebook.com/atzem.kiourdi
« Απάντηση #59 στις: Ιουλίου 09, 2014, 12:38 »
Χαιρετώ τη παρέα.. κάτοχος κ εγω expromizer εδω και 2 βδομάδες...
Εχω κάποιες απορίες...
Μεχρι και την προηγουμενη βδομάδα οταν ζεσταινοταν μετα απο 3-4 απανωτες μου έβγαζε μπουρμπουλήθες και υγρό στο στόμα... απ τη τελευταία φορά που τον καθάρισα δεν το χει ξανακανει αν και σημερα το πρωι παλι ακουγα ενα γουργουρητο οσην ωρα τράβαγα...
να σημειωσω πως το εχω στήσει με ο.32 συρμα 7σπ  και βαμβάκι 1.6 ή 1.7 η αντίσταση αν θυμάμαι καλά...
ωστόσο αυτο που μου κάνει εντύπωση ειναι η ελάχιστη παραγωγή ατμού ο protank 2 βγάζει πολύ πιο πολύ ντουμάνι και πυκνό ντουμάνι... μήπως κάτι δεν εχω στήσει σωστά;;;;

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 359851 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1000 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114235 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450051 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110707 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 374758 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328140 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1068 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6432 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15288 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29354 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99921 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F