vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

701 επισκέπτες, 6 χρήστες
Milarepa, aalex, Methodios, maprix, manoslykos, camber

Vision Spinner II Variable Voltage Battery

Αποσυνδεδεμένος antonishart

• 528
  • Φύλο: Άντρας
  • watch your back..
Απ: Vision Spinner II Variable Voltage Battery
« Απάντηση #90 στις: Σεπτεμβρίου 19, 2014, 14:22 »
ισως να μην εφαπτεται ο πολος της spinner στον Kanger Protank Mini 3!
βιδωσε την μπαταρια λιγο ενα τσακ πιο πολυ.

Αποσυνδεδεμένος Tem

• 9656
« Απάντηση #91 στις: Σεπτεμβρίου 19, 2014, 14:34 »
Καλημέρα. Μόλις πριν μισή ώρα έβγαλα (πλήρως φορτισμένη) την spinner από τον φορτιστή. Ανοίγοντάς την για να ατμίσω το κουμπάκι αναβοσβήνει!!! Χωρίς τον ατμοποιητή επάνω δουλεύει κανονικά. Δείχνει δηλαδή αναμμένο το άσπρο φως όταν το πατάω. Δουλεύει μεν με τον Aspire BDC που έχω, αλλά όχι με τον Kanger Protank Mini 3! Δεν τραβάει τζούρα και το κουμπί αναβοσβήνει! Κάποια ιδέα του τι μπορεί να συμβαίνει;
Γίνεται βραχυκύκλωμα καθώς πιέζεται η βάση της κεφαλής πάνω στον πόλο της μπαταρίας. Αν βιδώσεις πιο χαλαρά τον ατμοποιητή πάνω στην μπαταρία, αυτή θα λειτουργήσει κανονικά.

Αποσυνδεδεμένος kostasfender

• **
  • 386
« Απάντηση #92 στις: Σεπτεμβρίου 19, 2014, 14:54 »
Πήγα από το μαγαζί που την αγόρασα, και μου είπαν ότι ακριβώς και ο φίλος Tem από πάνω. Λιγότερο σφίξιμο. Οι αντιστάσεις μου δουλεύουν κανονικά και στους δύο ατμοποιητές. Βέβαια και τώρα που το βιδώνω λιγότερο ναι μεν δουλεύει αλλά στις 3 φορές που θα το ανάψω τη μια αναβοσβήνει πάλι. Θα διορθωθεί πιστεύω έτσι;

• **
  • 386
« Απάντηση #93 στις: Σεπτεμβρίου 26, 2014, 13:44 »
Όπως ανέφερα και παραπάνω, αντιμετωπίζω πρόβλημα με την spinner το οποίο δυστυχώς συνεχίζεται παρά την επίσκεψη μου στο κατάστημα. Η λύση που μου έδωσε το παληκάρι στο μαγαζί είναι να βιδώνω λιγότερο τον ατμοποιητή επάνω γιατί βραχυκυκλώνει. Με πολύ προσοχή λοιπόν πράττω αναλόγως από την ώρα που μου το είπε. Όταν λοιπόν η μπαταρία βγαίνει από τη φόρτιση, αρχίζουν πάλι τα ίδια. Κάποια στιγμή σταματάει (συνήθως) και επανέρχεται στα κανονικά. Και οι δύο ατμοποιητές που χρησιμοποιώ, όταν κουμπώνονται στην μικρή eGo-C που έχω λειτουργούν κανονικότατα! Μόνο στην spinner γίνεται αυτό. Μήπως γνωρίζει κάποιος τι μπορεί να συμβαίνει;

Διαγραφή άμεσης παράθεσης.
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτεμβρίου 26, 2014, 14:07 από camber »

Συνδεδεμένος camber

• 3887
    • camber
« Απάντηση #94 στις: Σεπτεμβρίου 26, 2014, 14:16 »
Έχεις πρόβλημα και με τον Aspire ή μόνο με τον Protank?
Όταν λες σταματάει, εννοείς ότι ανάβει το λαμπάκι κάποιες φορές και μετά σταματάει να ατμίζει ή το λαμπάκι ανάβει κανονικά και απλά δεν ατμίζει?

• **
  • 386
« Απάντηση #95 στις: Σεπτεμβρίου 26, 2014, 14:22 »
Μέχρι και πριν λίγες ημέρες το πρόβλημα ήταν μόνο στον Protank. Πλέον αντιμετωπίζω το ίδιο και στον Aspire. Πατάω το κουμπί για να ατμίσω, αναβοσβήνει 3-4 φορές και σταματάει. Επίσης, 1-2 φορές ξεκίνησε κανονικά και με το που άρχισα να παίρνω τζούρα αναβόσβησε και σταμάτησε.

Αποσυνδεδεμένος vamaxin

• 1203
« Απάντηση #96 στις: Σεπτεμβρίου 26, 2014, 14:32 »
 Δίνουν ενα μήνα εγγύηση στην μπατ. Πες του να στην αλλάξη.

• **
  • 386
« Απάντηση #97 στις: Σεπτεμβρίου 26, 2014, 14:35 »
Επειδή την δοκίμασα στο μαγαζί, έφυγα χωρίς να πάρω το κουτί μαζί. Αν η εγγύηση ήταν εκεί, την πάτησα  :(  Αν αλλάζει με την απόδειξη τότε έχει καλώς, γιατί την έχω κρατημένη. Δεν ξέρω όμως τι φταίει. Την προσέχω πάρα πολύ και μου βγάζει αυτό! Να αναφέρω ότι το παλικάρι από το κατάστημα, μου σήκωσε με ένα εργαλείο τον πόλο της μπαταρίας μήπως και έχει πατηθεί από τον ατμοποιητή και βραχυκυκλώνει εκεί. Μήπως φταίνε τα λίγα υγρά που μένουν πάνω στον πόλο από το άτμισμα; Τα σκουπίζω όμως πάντα μετά τη χρήση. Επίσης (το αναφέρω μπας και...) οι τζούρες μου γίνονται ανά 10-15 δευτερόλεπτα για 4-5 φορές. Μετά, ατμίζω ξανά από 5 λεπτά με την ίδια συχνότητα. Μήπως τελικά την έχω κάψει ο ίδιος;
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτεμβρίου 26, 2014, 15:00 από kostasfender »

Αποσυνδεδεμένος Alfabravo

• **
  • 344
« Απάντηση #98 στις: Σεπτεμβρίου 26, 2014, 15:25 »
Την μπαταρία δεν μπορείς να την "κάψεις" χωρίς να το επιδιώξεις γιατί έχει κύκλωμα προστασίας.

Τα υγρά είναι βέβαια καλό να τα καθαρίζεις από τον πόλο, αλλά δεν είναι αγώγιμα, για την ακρίβεια έχουν πολύ μικρή αγωγιμότητα, συνεπώς δεν φταίνε αυτά.

Το πρόβλημά σου δημιουργείται είτε από βραχυκύκλωμα είτε από ελαττωματική μπαταρία. Αυτά υπό την προϋπόθεση ότι η μπαταρία φορτίζει όπως πρέπει.

Κάποιος που ξέρει να δουλεύει πολύμετρο μπορεί ίσως να σε βοηθήσει.

Αποσυνδεδεμένος Tem

• 9656
« Απάντηση #99 στις: Σεπτεμβρίου 26, 2014, 15:38 »
Πιστεύω ότι δεν φταίει η μπαταρία αλλά ο ατμοποιητής και ειδικότερα η κεφαλή. Εχω παρατηρήσει και εγώ κάτι αντίστοιχο και με Protank και με Aerotank mini.

• **
  • 386
« Απάντηση #100 στις: Σεπτεμβρίου 26, 2014, 15:40 »
Την μπαταρία την μέτρησα στο κατάστημα και είναι κανονική, δεν έχει πρόβλημα. Η φόρτιση γίνεται κανονικά (γύρω στις 4 ώρες). Όταν τη βγάζω από το usb, την βάζω ξανά μήπως δεν έχει φορτίσει, αλλά όλα είναι κανονικά. Το θέμα είναι πως αναβοσβήνει το κουμπί συνήθως μετά την φόρτιση. Κάποια στιγμή διορθώνεται όμως από μόνο του (όχι πάντα) και όταν είναι στα τελειώματα και τη φορτίζω, ξαναγίνεται το ίδιο.

Όσον αφορά την απάντηση του φίλου Tem, άλλαξα προχτές την κεφαλή αλλά ξαναέκανε το ίδιο. Τώρα το κάνει και με τον Aspire που τον άλλαξα και αυτόν κεφαλή.

Αποσυνδεδεμένος Alfabravo

• **
  • 344
« Απάντηση #101 στις: Σεπτεμβρίου 26, 2014, 15:54 »
Τα πράγματα είναι απλά. Εφόσον όπως λες οι ατμοποιητές σου δουλεύουν χωρίς πρόβλημα με άλλη μπαταρία, τότε δεν έχουν πρόβλημα οι ατμοποιητές.
Το πρόβλημα λοιπόν είναι είτε στην spinner, είτε στην σύνδεση των ατμοποιητών με την spinner.

Πάνε στο κατάστημα να σου την αλλάξουν.

Edit: Όταν έγραψα για πολύμετρο, έγραψα και για κάποιον που ξέρει να το δουλεύει. Η μπαταρία μετρήθηκε με φορτίο;

• **
  • 386
« Απάντηση #102 στις: Σεπτεμβρίου 26, 2014, 16:32 »
Μου είπαν πως επειδή είναι πολυβολτική δεν μπορεί να μετρηθεί. Μέτρησαν όμως αν πχ στα 3,8 που ατμίζω ο ίδιος βγάζει όσο δείχνει. Τώρα μόλις γύρισα από το κατάστημα για ακόμη έναν έλεγχο. Απ' ότι φαίνεται, τη δουλειά την κάνει ο φορτιστής ο οποίος σπρώχνει τον πόλο κατά μέσα. Για αυτό τον λόγο αναβοσβήνει μετά τη φόρτιση και μετά φτιάχνει. Μου είπαν να δοκιμάσω στην επόμενη φόρτιση να το κουμπώσω πολύ χαλαρά και να δω αν αντιμετωπίσω το ίδιο πρόβλημα.

Αποσυνδεδεμένος sados

• *
  • 10
« Απάντηση #103 στις: Οκτωβρίου 07, 2014, 13:36 »
Καλησπέρα σε όλους. Παιδιά μήπως γνωρίζει κανείς που αν υπάρχει service για μπαταρίες Kanger?? Που την στέλνεις για επισκευή σε περίπτωση που χαλάσει??

Αποσυνδεδεμένος Nemesis_rds

• 5569
« Απάντηση #104 στις: Οκτωβρίου 07, 2014, 13:45 »
Στην Κινα? Αυτη ειναι η σελιδα τους για το service.
Αν την πηρες απο Ελλαδα, προφανως επικοινωνεις με το καταστημα.

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 954 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114108 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2133 359684 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 10:22
από camber
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 449946 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110590 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 374649 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 327949 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1038 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6390 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15251 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29296 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99834 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F