Γεια χαρα παιδια , νεος forumητης χαιρομαι που σας γνωριζω
Λοιπον , μεχρι στιγμης εχω αναμεικτες εμπειριες με το ατμισμα , εχω ξεκινησει και σταματησει 2 φορες γιατι δεν με καλυπτε απο ενα σημειο και μετα σαν εμπειρια . Αρχικα με κρατησε καποιο καιρο ο πειραματισμος με τις νεες γευσεις υγρων αλλα και το γεγονος οτι δεν ηθελα να καπνιζω πια , μεχρι που εφτασα σε σημειο να μην ικανοποιουμαι απο την αποδοση των ατμοποιητων ("θολες" γευσεις , μικρη παραγωγη ατμου) και αποφασισα να σταματησω τελειως . Κρατησα για 3 βδομαδες χωρις ηλεκτρονικο ουτε παραδοσιακο τσιγαρο ,ωσπου καποιο βραδυ εκανα μια τζουρα παραδοσιακου σε μια παρεα που βρισκομουν ,καποιο αλλο βραδυ περισσοτερες και εντελει ξαναρχισα το καπνισμα .
Οταν το καλοσκεφτηκα , πηρα την αποφαση να μαζεψω χρηματα , να περιορισω το καπνισμα και αν δεν καταφερω να το κοψω να περιμενω ωσπου να βγουν αξιολογα προιοντα ηλ .τσιγαρου για να με "ξανακερδισει" . Ετσι και εγινε . Τωρα προσπαθω να βρω τροπο να βελτιωσω την γευση απο τα υγρα με στησιματα στο επισκευασιμο κομματι του SubTank Mini v2 που αγορασα .
Για να συνοψισω την εμπειρια μου ως τωρα :
Υπερ- Παρα πολλα αξιολογα υγρα , συνεχης πειραματισμος γευσεων , απειρα πιο υγειηνη συνηθεια απο το καπνισμα (δεν βηχω , δεν βρωμαω τσιγαριλα, δεν μυριζει το σπιτι και σιγα σιγα νιωθω να καθαριζουν τα πνευμονια μου ), Προιοντα που σου δινουν μεγαλη ποικιλια μορφων ατμισματος ωστε να βρεις την καταλληλη για σενα . Πλεον το ατμισμα σαν εμπειρια ειναι πολλες φορες πιο "πλουσιο" απο το καπνισμα ,σαν απολαυση.
Κατα- Μπορει να εχει μικροδιαροες , να χρειαστεις χρονο και να δοκιμασεις ΠΟΛΛΑ υγρα ωστε να βρεις το ιδανικο για σενα , Υψηλο αρχικο κοστος για ενα ποιοτικο πακετο , δεν εχει την ευκολια του τσιγαρου που αν σου τελειωσουν πας σε ενα περιπτερο και ξαναπαιρνεις , Μπορεις να ξεμεινεις απο υργο / αντισταση / μπαταρια ενω εισαι εξω και να μην μπορεις να ατμισεις . Βεβαια για ολα αυτα μπορεις να προνοησεις
Αυτα απο εμενα , ειμαι σιγουρος οτι ξεχασα αρκετα πραγματα , αλλα εδω ειμαστε να τα συμπληρωνουμε . Καλως σας βρηκα παιδια