Καλησπερα στους συνατμιστες.
Θα ηθελα να αναφερθω στην ως τώρα εμπειρια μου.
1 Απριλιου .. σαν ψεμα πηρα την αποφαση να κοψω το τσιγαρο μαχαιρι.
Δεν ημουν στη ψυχολογικη κατασταση ομως να απεξαρτηθεί απο τη νικοτινή.
Οποτε το Η.Τ ηταν μονοδρομος. Ειχα δοκιμασει λιγες τζουρες και δε με ειχε ενθουσιασει. αλλα τι να κανω... "σκασε και κολύμπα". Λογο οικονομιας πήρα ενα μονο τσιγαρο. Εψαξα στο internet και ειδα μαγαζια στη θεσσαλονικη. Πηγα σε ενα και μου προτεινανε το ego-W. Διαλεξα 24αρα νικοτ. και ετσι αρχισαν ολα. ΑΛΑ οι διαροροες δε σταματούσαν ευχαρίστηση ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ σε μια βδομαδα δε καταλαβαινα τπτ.. ο καπνος να ειναι σχεδων αφαντος... Καπου εκει ο γαμπρος μου αγοραζει ενα αλλο απο Αλλο μαγαζι της πολης..
Το δοκιμαζω και τι να δω.. Ντουμανι.. η γευση ηταν πολυ καλη, διαρροη ΚΑΜΙΑ.
ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΟΜΑΙ. Το κουμπονω το "συστημα" στη 1000αρα μπαταρια μου και διαπιστωνο πως τα πραγματα ηταν καπως "ψόφια" δεν απογοητευομαι.... Σε λιγες μερες δινω αλλα 30 ευρω και αγοραζω ολο το "πανω" συστημα απο εκεινο το μαγαζι μαζι με το υγρο. .. Μουφα.. καμία σχεση με αυτο του γαμπρου μου. Λεω φταιει η μπαταρια μου.. η τάση ισως... Και απο τα μισα της πρωτης μερας αρχίζουν οι διαροες ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ.@$#%#$@#$ αφου το παλεψα 2 εβδομαδες παω στο κατάστημα και περνω εναν αλλον.. μου λεει η κοπελα.. πως επεσα σε προβληματικο. Περνω αλλον και όντως διαρροές δεν υπηρχαν .. αλλα η τσουρα υπολοιπωταν σε σχεση με το τσιγαρο του γαμπρου μου... (ΕΔΩ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΩ πως ειχα την ιδεα να αγορασω και εναν για το W...)
Πλεoν ειχα σιγουρευτει... ΜΠΑΤΑΡΙΑ.....
Σε 3-4 μερες ξαφνικα μπουκωνει. Λεω παει και αυτος... @#@$%!@ το Η-Τ απλα δε μου καθετε.. δε θελει βρε αδερφε.. ... ειμαι κοντα στο να το αφησω.. Επιστρεφω στο W .. βαζω αυτον που ειχα καβατζα. και Σαν θαυμα.. αρχιζω να απολαμβανω το ητ. Πολης καπνος.. καυτη τζουρα... Αυτο ηταν... αρκει ναμην αρχισει να πλημμυρίζει παλι...

... αλλα σε 2 μερες αρχισε σιγα σιγα να "πλημμυρίζει κιριως απο πανω αυτη τη φορα. δοκιμαζω να τζουραρω με 10 διαφορετικους τροους μπας και φταιω εγω... Προχθες και μετ ααπο 2 μηνες κανω τη τελευταια μου προσπαθει να το σωσω λιγο το πραγμα. Διαβαζω στο forum για το πακετο των CE CS.. οπως τους εβλεπα ηταν μια χαρα μεσα στο "μακρυ"καλυμα του Δευτερου ... και ναι χορεσε!!! πεταγοταν λιγο εξω .αντιαισθητικα αλλα ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΠΩ.
Πρωτη φορα απολαμβανω ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥ καπνα.. Οχι Καμενο........... και ΚΑΘΟΛΟΥ ΔΙΑΡΡΟΗ.
Ελπιζω να συνεχισει ετσι γιατι κουραστικα παιδες...
Αυτα...
........................................................
μια βδομαδα σχεδον με το CE η CS (σαν versions του photoshop ακουγονται ) μπορω να πω πως το ντουμανι παραμενει... διαρροες οθτε με κιαλια... αποκαλυψη..
εγινε συγχωνευση συνεχόμενων μηνυματων