Πριν 2και κατι μηνες με εβαλε στο τριπακι ενας φιλος σχετικα με το η.τ ο οποιος φιλος το ειχε απλα για να μη καπνιζει πολυ κ.τ,τελικα το γυρισε εντελως στο κ.τ,δυστυχως.
Πηρα καποιες τζουρες απο αυτον σε ενα nobacco απο τα παλια δε θυμαμαι ονομα και δεν απογοητευτηκα παρολο που ημουν φανατικος καπνιστης του prince.
Οποτε αρχισα να το σκεφτομαι σοβαρα.
Μετα απο 1-2 μερες εκανα την εγγραφη μου εδω και κατεληξα μετα απο καποιες προτασεις απο τα παιδια να αγορασω ενα πακετακι τον 25 ευρω evod με 650ρα μπαταρια μαζι με καποια υγρα liqua.
Παρελαβα και ξεκινησα τις τζουρες,μου αρεσε απο τη πρωτη στιγμη η αισθηση τελικα,ξεχασα ολη τη μερα το κ.τ,το ξεχασα και 2η μερα και 3η μερα και ακομα το εχω ξεχασμενο
Εκτος απο μια φορα μετα απο 1 μηνα ατμισματος που μου εδωσε ενας γνωστος να καπνισω 1 prince για να δω και να δει απο περιεργεια πως θα μου φανει.
Περιττο να πω οτι ξεχασα να καπνιζω και δε το εβγαζα απο το στομα

Στη μεση το πεταξα και ηθελα να το πεταξω οχι οτι το εκανα ετσι για να το κανω.Δε μου αρεσε η αισθηση.
Τελος απο τοτε με κ.τ
Αυτη τη στιγμη εχω δωσει το πρωτο μου πακετακι σε ενα φιλο ο οποιος το ξεχασε και αυτος το κ.τ και εγω εχω αγορασει και ατμιζω σε ενα itaste svd μαζι με εναν protank και δε το εχω μετανιωσει ουτε στιγμη.
Το μονο μου προβλημα σε αυτη την πολυ ωραια εμπειρια που μου προσφερει το ατμισμα ειναι οτι το κεφαλι μου ειχε γινει καποια στιγμη 400 κιλα για το τι υγρο να παρω,
ευτυχως αρχισω και καταληγω το τελευταιο καιρο.Το προβλημα με τα υγρα ηταν αρκετα μεγαλο για μενα διοτι μενω σε επαρχια και δεν ειχα τη δυνατοτητα για δοκιμες,
οποτε καποια χρηματα μπορω να πω οτι τα εδωσα και τζαμπα.
Σε γενικες γραμμες εχω μπει για τα καλα "στη φαση" και δεν σκοπευω με τιποτα να γυρισω σε κ.τ,αν καποια στιγμη το κοψω εντελως και το η.τ εχει καλως
αλλα προς το παρον δυσκολο.