vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

159 επισκέπτες, 4 χρήστες
Tem, maprix, lagoudakis, Milarepa

Eviva By Atmistique

Αποσυνδεδεμένος Zarathustra

• 638
  • Φύλο: Άντρας
Απ: Eviva
« Απάντηση #2235 στις: Μαΐου 11, 2017, 13:48 »
Το καταλαβαίνεις απο τη γεύση που ολοένα και μειώνεται/ατονεί. 

Η χωρητικότητα σε υγρό εμπεριέχει την παράμετρο του μεγέθους της σταγόνας, που αλλάζει απο σταγονόμετρο σε σταγονόμετρο, συν την ποσότητα του βαμβαξιού που έχει χρησιμοποιηθεί κατά το στήσιμο.

Πχ, με το δικό μου σταγονόμετρο κ το δικό μου στήσιμο ο Eviva-D χωράει 22-25 μεγάλες σταγόνες. Κάπου 1ml ... με άλλα στησίματα που έχω δει χωράει κ παραπάνω ...

« Απάντηση #2236 στις: Μαΐου 11, 2017, 14:11 »
@Zarathustra έλα όμως που έχει τόσο έντονη γεύση που ούτε τη μείωση δεν καταλαβαίνω :P

Αποσυνδεδεμένος Chronisb

• 1772
« Απάντηση #2237 στις: Μαΐου 11, 2017, 14:11 »
@ arathorngr
Μία λύση για να μη προσπαθείς να μαντέψεις πότε τελειώνει το υγρό είναι να τον δουλέψεις με έλεγχο θερμοκρασίας. Επειδή τον χρησιμοποιώ κατά κύριο λόγο για δοκιμές ο έλεγχος θερμοκρασίας είναι ο καλύτερος τρόπος να "στεγνώσεις" το βαμβάκι χωρίς να το κάψεις ;)
Για το θέμα της χωρητικότητας υπάρχει μια πατέντα που μου την είχαν δείξει τα παιδιά όταν τον πήρα όπου δημιουργείς ένα "βαρελάκι" από βαμβάκι γύρω-γύρω στα τοιχώματα του τανκ και σε επαφή με το κάτω βαμβάκι και μπορείς πλέον βρέχοντας τα να βάλεις ~3ml ;)

Αποσυνδεδεμένος Ksp

• 1278
  • Το μπουκάλι είναι μισογεμάτο...
« Απάντηση #2238 στις: Μαΐου 12, 2017, 18:22 »
Επειδή είμαι προ των πυλών για την αγορά eviva με jojo kit.
Η καμπάνα του jojo αποδίδει καλύτερα τα γλυκά ή τα καπνικά ή δεν έχει διαφορά?

Αποσυνδεδεμένος mfk

• **
  • 453
  • dream on...
« Απάντηση #2239 στις: Μαΐου 12, 2017, 21:44 »
Αποδιδει γενικά πιο εντονα τα αρωματα το jojo. Με μια ταση ομως προς τα γλυκά ακόμα κ αυτά που μπορει να περιεχει ενα καπνικο υγρό.
Αποψή μου αλλα ο εβιβα δεν ειναι τοσο για κλασσικά καπνικα που κ σε αυτα βεβαια δεν ειναι κακος σε αντιθεση με τα γλυκά σκετα ή καπνικά με γλυκητητα που τα τερματίζει.  Μιλαω παντα για την χρηση με κεραμικό.
Για καμποσους μηνες τον ατμιζα αποκλειστικα με french tobacco απο simple vape, για οσους δεν το γνωρίζουν ενα βαρύ πουρισιο καπνικό με μαυρη σοκολάτα (δυστυχώς το υγρο η εταιρεια το χαλασε σε απελπιστικο βαθμο κ τα τελευταια 3 μπουκαλακια τα πεταξα) και ειχα βρει τον ατμιστικό μου παραδεισο.
Μια προσοχή μονο απαιτεί στο στησιμο (jojo tank) κ αυτό ειναι το 1 κλικ πιο λιγο βαμβακι.

Στάλθηκε από το SAMSUNG-SM-N915A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος makis206

• 3524
« Απάντηση #2240 στις: Μαΐου 12, 2017, 22:06 »
Σήμερα τον έστησα κι εγώ με το jojo που παρέλαβα χτες κι ενώ είχα στο μυαλό μου τις αναφορές περί λιγότερου βαμβακιού στο στήσιμο με την κοντή καμπάνα, είπα να το δοκιμάσω με τον τρόπο που τον έστηνα και με την κανονική. Είχα και παλιότερα eviva με jojo και δεν είχα παρατηρήσει προβλήματα υποτροφοδοσίας ή άλλο θέμα.. και με επιβεβαίωσε, με κανονικό βαμβάκι απ' το πρωί όλα κυλούν όμορφα και μάλιστα με υγρό κοντά στα 80vg!
Δεν ξέρω, ίσως εγώ απλά να βάζω λιγότερο βαμβάκι απ' τους περισσότερους από εσάς και με την ψηλή καμπάνα. Πάντως ο μικρός δίνει ρέστα, ναι και κάτι σας είπα τώρα.. :D

Δοκίμασα και το dripping tube, Παναγία μου πανδαισίες..!

Αποσυνδεδεμένος kostasmoke

• 1606
  • η ζωη ειναι ενα αγγουρι......δικο σας!!!
« Απάντηση #2241 στις: Μαΐου 12, 2017, 22:08 »
δεν υπαρχει θεμα τροφοδοσιας στον εβιβα απτην στιγμη που θα φραξει η τρυπα εισαγωγης του υγρου σωστα.παντα τον εστηνα στο ποδι και παντα δουλευε υποδειγματικα.

Αποσυνδεδεμένος mfk

• **
  • 453
  • dream on...
« Απάντηση #2242 στις: Μαΐου 12, 2017, 22:55 »
Makis206 καλοατμιστος. Συμφωνω  μαζι σου αλλα και με τον kostasmoke αλλα να σημειωσω πως στον eviva ειδικα και λογω μικρου πυρηνα αντιστασης παιζουν ρολο κ αλλοι παραγοντες οπως πχ η διαρκεια αλλα και η συχνοτητα τζουρας. Εγω λοιπον οταν απέκτησα το jojo γνωριζωντας τον τροπο που ατμιζω (καμια φορα γινομαι κροκοδειλος) ο Τασος απο το atmistique μου εδωσε το tip για το λιγοτερο βαμβακι και φυσικα τον ακουσα και το τήρησα πιστά, χωρις να αντιμετωπισω ποτε θεμα υποτροφοδοσίας. Γιατί αυτο μπορει να σου συμβει με το jojo, υποτροφοδοσία λογω κοντυτερου υψους της καμπανας. Και ενω εχεις βαλει μπολικο βαμβακι κ λες αυτο δε θα στεγνωσει ποτε, το αντιθετο θα συμβει καθως δεν εχεις πλεον την διαφορα πιεσης για να τροφοδοτησεις το μπολικο βαμβακι. Αλλα και παλι αυτο που λεω δεν μπορει να θεωρηθει κανονας καθως καθε χερι στηνει διαφορετικα.
Χαιρομαι επισης γιατί μπορειτε και απολαμβανεται αυτον το εξαιρετικό ατμοποιητη, σε αντιθεση με εμενα που περασαν 3 απο τα χερια μου και τους εδωσα παρότι τον αγαπησα. Και φυσικα θα μπορουσα αυριο το πρωι να τον εχω παλι αλλά δεν το κανω γιατι πιστευω πως αν αγαπας κατι πραγματικά αλλα δεν μπορεις να του δωσεις την αγαπη σου οπως πρεπει καλυτερα να παει σε αλλα χέρια. Επισης δεν μπορω να εχω εργαλεια σε ντουλαπια κ συρταρια αλλα μονο πανω σε mod στημενα κ ετοιμοπολεμα.
Συγνωμη για τα πολλά κ ενδεχωμενως άσχετα του θεματος. Ενα τελευταιο θα πω κ ολιγον off topic και αυτο ειναι πως τα παιδια του atmistique εκτος των αλλων ξερουν πολυ καλα πως με ενα απλό κατα την οψη εργαλείο, οπως πχ ο eviva,  να βγαλουν τα μεγιστα. Τελευταιο τρανο παραδειγμα ο doggy, η απλότητα και αποδοση στο μεγαλειο τους. Αν ποτε σας δοθει η ευκαιρία δοκιμαστε τον (θελετε κ ενα billet box δυστυχως) και θα καταλαβετε τι εννοω. Μακαρι να βγει σε τανκ εκδοση καποια στιγμή.

Αποσυνδεδεμένος JoeBarTeam

• 2478
  • 01.11.2015 00:00
« Απάντηση #2243 στις: Μαΐου 13, 2017, 14:54 »
@mfk, τιιι! Ετοιμοπόλεμα κι εκτεθειμένα; Ποτέ! Ένα πεταχτό φιλάκι και επιστροφή στο κουτί του.  ;D

Αποσυνδεδεμένος mfk

• **
  • 453
  • dream on...
« Απάντηση #2244 στις: Μαΐου 13, 2017, 15:36 »
Joe καλα τα λες, δεν διαφωνω. Το προσπάθησα και αυτό αλλα δεν μου βγηκε. Το ξερω πως εγω δεν κανω για συλλογες εργαλειών.  Παθαίνω ψυχολογικά...

• 1606
« Απάντηση #2245 στις: Μαΐου 13, 2017, 15:39 »
το ιδιο καιγω φιλε mfk.εχω 4 ατμο 4 μοντ παντα στυμενα και ολα σχεδον περνανε απτα χερια μου μεσα στη μερα.δεν αντεχω ναχω ατμο στην ακρη και να περιμενει.αν ειναι στην ακρη αρα δεν δουλευει αρα θα πουληθει.ειμαστε ανωμαλοι???

Συνδεδεμένος lagoudakis

• 2374
  • ρουφαμε και τα λεμε...Γιαννης ο κλαρινογαμπρος
« Απάντηση #2246 στις: Μαΐου 13, 2017, 15:51 »
εντελως.... ;D ;D

• 1606
« Απάντηση #2247 στις: Μαΐου 13, 2017, 15:54 »
κατι ειχα καταλαβει αλλα δεν ηθελα να το πιστεψω  :laugh1: :laugh1:

Αποσυνδεδεμένος JoeBarTeam

• 2478
  • 01.11.2015 00:00
« Απάντηση #2248 στις: Μαΐου 14, 2017, 01:08 »
[justify]Χαχα ω ναι, το μόνο σίγουρο βρε παιδιά, μην το ψάχνουμε, είμαστε μέγιστες ανωμαλάρες. Πάντως πέρα απ’ τα χαζά μου, έχει απόλυτο δίκιο ο mfk. Αν δεν χαίρεσαι τέτοια υπέροχα πράγματα τότε φτάνεις στην αθέατη ζώνη του ψυχαναγκασμού. [/justify]

Αποσυνδεδεμένος cloak

• 606
  • Τα πάντα ρεί και ουδέν μένει
« Απάντηση #2249 στις: Μαΐου 15, 2017, 21:56 »
Καλησπερα. συμβιώνοντας περιπου ενα μηνα με τον Eviva, θελω να αναφερω οτι απ την αρχη δεν πηρα την γευση που φανταζομουν (ως νεος). ομως δεν το βαλα κατω. Παντα με το κεραμικο παλευα, 1,8 πυρηνας 32μμ kanthal a1, 5-6 σπειρες 0,8-1,02Ω Παντα η ιδια υποτονικη γευση.
σεβομενος την γνωμη του Joebarteam, και αλλων συνατμιστών του νηματος, οτι στον Eviva αν δεν παρεις οτι δινει φταις εσυ, συνεχιζα να το παλευω μεχρι που εσπασα 5 κεραμικα που ειχα κι εβαλα σημερα το ss cup. 2,4 πυτηνας 6 σπειρες 1,2Ω το γνωστο βαμβακωμα οπως και με το κεραμικο, cottonbacon v2. ποτισμα γεμισμα και ουπς θαυμα, η γευση απογειωθηκε λες κι εκανα αλλο υγρο
Αααα λεω ετσι ειναι Eviva.

το ερωτημα μου ειναι τι λαθος εκανα βρε παιδια με το κεραμικο? , μηπως δεν το εβαζα πολυ βαθια? μηπως αλλο συρμα, μηπως.......
οποιος θελει ας βοηθησει

Ωραιος επιτελους ο ατμο, 

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
BP Mods Warhammer (18650) [Ηλεκτρονικά mods] 5 5985 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 25, 2024, 23:29
από Ksp
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 361115 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 22, 2024, 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1214 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114803 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 451563 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 111440 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 376262 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 329105 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1247 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6684 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15538 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29692 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul