vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

Eviva By Atmistique

Αποσυνδεδεμένος Micha3L

• **
  • 492
  • Φύλο: Άντρας
  • IT ℑℑ by ℠
    • vaping ... 8years
Απ: Eviva
« Απάντηση #1320 στις: Φεβρουαρίου 19, 2016, 12:38 »
Eίναι ο μοναδικός ατμοποιητής που δεν με νοιάζει ενώ είναι γεμάτος δεν μπορείς να επέμβεις στο deck για να διορθώσεις αντίσταση/βαμβάκια
Ο λόγος είναι ότι δεν έχει χρειαστεί ποτέ.
Η ευκολία στησίματος, το γέμισμα υγρού που είναι παιχνιδάκι, η γεύση, το κεραμικό, 304L ss και το ότι δεν έχει ποτέ διαρροή υγρών είναι τα μεγάλα του ατού.

Αποσυνδεδεμένος MANOSF

• 503
« Απάντηση #1321 στις: Φεβρουαρίου 20, 2016, 22:19 »
Ο ατμοποιητης ειναι πολυ καλος. Τα 5 χρονια που ειμαι στον ατμο εχουν περασει απο τα χερια μου δεκαδες επισκευασιμοι ατμο. Μεχρι πριν 3 μερες ο κορυφαιος σε γευση και ευκολια ηταν ενας ατμο τυπου τζενεσις τον οποιο ειχα παρει απο το βαπεργουολ αν θυμαμαι καλα λεγοταν πανδορα. Τωρα ο  εβιβα μου θυμιζει εντονα τον πανδωρα οσον αφορα τη γευση. Τον εβιβα τον εχω χωρις κεραμικο. Μου ειχε δωσει ο Σπυρος -rexakos - τον οποιο ευχαριστω πολυ- πριν 2 μερες ενα 2.5 μμ το οποιο στο δευτερο στησιμο εσπασε. Με εκεινο το κεραμικο πηγαινε καλα. Αν και προσπαθησα με το 2μμ το αποτελεσμα δεν μου αρεσε . Υποτονικη γευση και μερικες φορες στεγνωνε. Κανω οτι εχω δει στα βιντεο αλλα δεν μπορω να βρω τι φταιει. Εχω δοκιμασει διαφορετικες ποσοτητες φυτιλιο  , συρματα , ωμ αλλα τιποτα. Μαλλον θα μεινω χωρις το κεραμικο.

Αποσυνδεδεμένος Δερεκοπουλος νικολαος

• 691
  • monta πρωην καπνιστης νυν ατμιστης και υγιης
« Απάντηση #1322 στις: Φεβρουαρίου 20, 2016, 23:02 »
Toν εχω μονιμως χωρις το κεραμικο και δουλευει μια χαρα και απο γευση πολυ καλα

αντιμετωπιζα το ιδιο προβλημα μου στεγνωνε οποτε το καταργησα και βρηκα την υγεια μου :)) [size=78%] [/size]

Αποσυνδεδεμένος Ribot

• 4118
  • Των γαρ ηλιθίων απείρων γένεθλα
« Απάντηση #1323 στις: Φεβρουαρίου 20, 2016, 23:21 »
Για να στεγνώνει το βαμβάκι σημαίνει ότι δεν ποτίζεται σωστά ρε παιδιά, δεν υπάρχει άλλη εξήγηση.Μήπως στουμπώνετε την τρύπα τροφοδοσίας με βαμβάκι? Σε μένα, με απανωτές και μακρόσυρτες τζούρες δεν έχει συμβεί, παρά μόνο σε ένα στήσιμο που μετά από ένα 24ωρο, είχε πιάσει πολύ μάκα λόγω του υγρού στην είσοδο του βαμβακιού στο κεραμικό και ψιλοέφραζε τη ροή του υγρού.
Πάντως χωρίς το κεραμικό, για μένα ο ατμο υποβιβάζεται αρκετά, με την έννοια ότι δεν κάνει την διαφορά.

Αποσυνδεδεμένος MANOSF

• 503
« Απάντηση #1324 στις: Φεβρουαρίου 20, 2016, 23:25 »
κανω αυτο που δειχνουν τα βιντεο. Βαζω το φυτιλι σπρωχτο στην τρυπα για να μην πλημιρησει οπως λενε.

Αποσυνδεδεμένος ako

• 831
« Απάντηση #1325 στις: Φεβρουαρίου 20, 2016, 23:31 »
Αν χρησιμοποιείς silica (κοινώς φυτίλι), τότε ναι χρειάζεται αρκετό σπρώξιμο για να φράξεις την οπή τροφοδοσίας. Αν χρησιμοποιείς βαμβάκι, χρειάζεται πολύ ελαφρύ σπρώξιμο απλά να ακουμπήσει στα εσωτερικά τοιχώματα της οπής. Και σχετικά αφράτο, όχι πατίκωμα.

Αποσυνδεδεμένος MANOSF

• 503
« Απάντηση #1326 στις: Φεβρουαρίου 20, 2016, 23:34 »
βαμβακι βαζω

Αποσυνδεδεμένος shadockan

• 4515
« Απάντηση #1327 στις: Φεβρουαρίου 21, 2016, 00:15 »
Δεν θελει καθολου σπρωξιμο.
Απλα το τοποθετεις μεσα στο deck και τιποτε αλλο.
Αν δεν εχεις 2.5mm κεραμικο , αφηνεις πολυ βαμβακι και το διπλωνεις στο deck ωστε να καλυψει  ολο το μερος , αλλα να μην το στουπωσεις γιατι θα εχεις υποτροφοδοσια.
Αυτη ειναι η συνταγη για τους πρωτους Eviva , που ειχαμε κεραμικα κανονικα.
Με τα 2.0mm που ερχεται ο Eviva , ειναι καλυτερα τα πραγματα στο θεμα ευκολια στησιματος.

Το προβλημα σου MANOSF , ειναι οτι βαζεις πολυ βαμβακι ή βαζεις βαμβακι μεσα στην οπη τροφοδοσιας.

Δεν πρεπει να μπει καθολου μεσα στην οπη αυτη.
Το βαμβακι διαστελεται και σφραγιζει την τρυπα.

Αποσυνδεδεμένος Σταύρος 63

• 674
  • Τό γάρ περισσά πράσσειν ούκ έχει νούν ούδένα
« Απάντηση #1328 στις: Φεβρουαρίου 21, 2016, 00:43 »
Shadockan με 1,8 έρχεται κ όταν κανείς απανωτές τζουρες είναι φυσικό να στεγνώνει.Με 2mm άνοιγμα το κεραμεικό με ντρεμελ έχει πολύ καλύτερη τροφοδοσία, βαμβάκι όπως λες.Με  το ss δεν έχω καταφέρει να τον στεισω όλο μπουρμπουλιαζει! Τη διάολο κάνω στραβά δεν έχω καταλάβει.

Αποσυνδεδεμένος shadockan

• 4515
« Απάντηση #1329 στις: Φεβρουαρίου 21, 2016, 06:04 »
Τα κανονικα κεραμικα ομως φιλε μου ειναι με οπες 1.2mm.
Δεν εχεις παντα κεραμικα με 1.8mm ανοιγμα και αν δεν εχεις και dremel , αναγκαζεσαι να χρησιμοποιησεις τα απλα.
Ακομα και μ' αυτα αν προσεξεις , μπορεις να εχεις σωστο αποτελεσμα.
Αν βαλεις σωστο βαμβακι σαν ποσοτητα μεσα στην αντισταση και αρκετο στο deck ωστε να καλυψει ολο το μερος , τοτε δεν υπαρχει προβλημα.

Δοκιμασε να ειναι το βαμβακι πιο χαμηλα απο το SS.
Ενας απλος τροπος ειναι να μη το βαλεις τερμα μεσα στη βαση.
Ασε να ειναι πιο πανω ωστε το βαμβακι να ειναι πιο χαμηλα.

Αποσυνδεδεμένος Σταύρος 63

• 674
  • Τό γάρ περισσά πράσσειν ούκ έχει νούν ούδένα
« Απάντηση #1330 στις: Φεβρουαρίου 21, 2016, 08:58 »
Shado θα το δοκιμασω στο επόμενο στήσιμο αν κ προσέχω τ βαμβάκι να μην περνάει το χείλος του ss.

Αποσυνδεδεμένος kk

• **
  • 240
« Απάντηση #1331 στις: Φεβρουαρίου 21, 2016, 10:23 »
και με κεραμικό 2mm και με το SScup παίζει εξαιρετικά χωρίς κάποιο πρόβλημα ως τώρα ....
.....τον δουλεύω με VCC βαμβάκι όμως, δεν έχω δοκιμάσει άλλο.

Αποσυνδεδεμένος MANOSF

• 503
« Απάντηση #1332 στις: Φεβρουαρίου 21, 2016, 14:04 »
Δεν θελει καθολου σπρωξιμο.
Απλα το τοποθετεις μεσα στο deck και τιποτε αλλο.
Αν δεν εχεις 2.5mm κεραμικο , αφηνεις πολυ βαμβακι και το διπλωνεις στο deck ωστε να καλυψει  ολο το μερος , αλλα να μην το στουπωσεις γιατι θα εχεις υποτροφοδοσια.
Αυτη ειναι η συνταγη για τους πρωτους Eviva , που ειχαμε κεραμικα κανονικα.
Με τα 2.0mm που ερχεται ο Eviva , ειναι καλυτερα τα πραγματα στο θεμα ευκολια στησιματος.

Το προβλημα σου MANOSF , ειναι οτι βαζεις πολυ βαμβακι ή βαζεις βαμβακι μεσα στην οπη τροφοδοσιας.

Δεν πρεπει να μπει καθολου μεσα στην οπη αυτη.
Το βαμβακι διαστελεται και σφραγιζει την τρυπα.

Το προβλημα φαινετε να λυθηκε. Εκανα οπως ειπες. Εβαλα απλα το βαμβακι σε ολο το ντεκ χωρις να το σπρωξω στην τρυπα . Ακομα εκανα τις σπειρες με 2.5 μμ και τις εβαλα μεσα με ενα τρυπανακι 1.5 μμ. Εδω και μια ωρα παει καλα.

Αποσυνδεδεμένος Ntinlanden

• 638
« Απάντηση #1333 στις: Φεβρουαρίου 21, 2016, 14:57 »
Εκανα το λαθος και εβαλα το αγαπημενο μου υγρο yellow biafra στον εβιβα.
Ειπα να το ατμισω με ni200 αυτο το υγρο οποτε εκανα και το πρωτο στησιμο στον εβιβα με αυτο το συρμα.

Να δω τωρα πως θα το ξαναβαλω σε αλλον ατμοποιητη ξανα.

Αποσυνδεδεμένος Ribot

• 4118
  • Των γαρ ηλιθίων απείρων γένεθλα
« Απάντηση #1334 στις: Φεβρουαρίου 21, 2016, 15:13 »
Εγώ όλα αυτά τα βρίσκω υπερβολικά. Έχω στημένους Eviva(με το κεραμικό) και Φαινόμενο με 0.28mm N200, 6 σπείρες σε 2mm πυρήνα. Το ίδιο υγρό Supreme της eliquidfrance και το ίδιο βαμβάκι και ατμίζω δίπλα δίπλα. Οι διαφορές για μένα είναι ανάξιες λόγου. :dontknow:

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
BP Mods Warhammer (18650) [Ηλεκτρονικά mods] 5 6024 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 25, 2024, 23:29
από Ksp
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 361178 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 22, 2024, 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1226 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114844 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 451633 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 111479 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 376355 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 329171 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1248 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6697 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15556 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29699 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul