Τον εβιβα με οτι και αν τον στησω ειναι τελειος.Με kanthal σε 1,6 τρυπανακι,οτι ohm και αν κανω ειναι αψογος σε ντουμανι-γευση-χτυπημα.Προσωπικα προτιμω kanthal λογω της αυτονομιας που μου δινει στην μπαταρια σε σχεση με ni200.Για kanthal χρειαζομαι 1 μπαταρια lg hg2 ημερησιως και με ni200 χρειαζομαι 3!
Αυτό βρε μου ειπαν απο την Provape αλλα δεν σας το ειπα για να μην με πουνε προμοτορα!!!!!
Μου ειπαν: "Αφου εχετε τον Eviva τι να βγαλουμε ελεγχο θερμοκρασιας αφου παιζει αψογα οτι και να του βαλεις.Ετσι κι αλλιως σε λιγο καιρο ολοι με Eviva θα ατμιζουν!!!!!"
Έτσι μου ειπαν
Αυτόματη συγχώνευση συνεχόμενων μηνυμάτων
Σήμερα κατάφερα και διάβασα όλες τις σελίδες του σχετικού θέματος.
Τον EVIVA τον έχω στην κατοχή μου (καινούριο) μόνο 2 ημέρες. Διάβασα για σφυρίγματα, για διαρροές, για σπειρώματα με γρέζια, δυσκολίες στησίματος κλπ.
Είμαι στους επισκευάσιμους 2 χρόνια και έχουν περάσει απο τα χέρια μου αρκετοί ατμο, ακριβοί, φτηνοί, με κεραμικό, χωρίς κεραμικό, Ελληνικοί, Κινέζικοι.
Μόλις έπιασα στα χέρια μου τον EVIVA διαπίστωσα ότι πρόκειται για μια εξαιρετική κατασκευή, σπειρώματα βούτυρο, εύκολος στο στήσιμο, δεν σφυρίζει καθόλου, γεμίζει πανεύκολα ακόμη και απο μπουκάλι σαμπάνιας (αν έχετε εκεί τα υγρά σας), καμιά διαρροή, άτμισμα βελούδινο, γεύση στα ύψη. Τι να λέμε παιδιά, ότι καλύτερο έχω δοκιμάσει έως τώρα.
Στα αρνητικά για εμένα είναι ότι στο σακουλάκι με τα ανταλλακτικά οριγκάκια έχει μόνο μία ανταλλακτική βίδα . Επίσης για την τιμή του θα ήθελα να περιλαμβάνετε και το CLEAR TUBE και το HOUSING SS CUP.
Άν κάποιος θέλει να επενδύσει σε κάποιον Ελληνικό επισκευάσιμο ατμοποιητή τότε προτείνω EVIVA με κλειστά μάτια .
Φιλε μου σε καλωσοριζω στο κλουβι με τους τρελους (για τον Eviva!)
Σε καταλαβαίνω απόλυτα γιατι κι εγω ακυρωσα δυο φορες την αγορα του διαβαζοντας εδω τα διαφορα προβληματα.
Κανενα παιδι δεν ελεγε ψεματα αλλα επειδη ειναι ολα υποκειμενικα απο το πως στηνει ο καθενας μεχρι τι γευση και τι χτυπημα θελει, τρομαζοντας λιγο αρχικα για το οτι αν κανεις το παραμικρο λαθος μπορει να εχεις διαρροες κλπ, αποφασισα ακολουθόντας το εγωιστικο ενστικτο του Ελληνα που λεει πως αν τα καταφεραν οι αλλοι μπορω κι εγω, αποζημιωθηκα.
Τωρα χτυπαω το κεφαλι μου για τις ακυρωσεις που δεν μου επετρεψαν να την εχω νωριτερα.
Οσο για την μια βιδα μην ανησυχεις.
Ειναι τοσο καλη η ποιοτητα των υλικων που χρησιμοποιει που ο μονος λογος για να χρειαστεις και αλλη βιδα ειναι να χασεις και τις δυο.
Ομως, και αυτο ειναι το πιο σημαντικο απ ολα, δεν ειναι μονο θετικο πως ο κατασκευαστης ειναι Ελληνας και μπορεις να βρεις ευκολα ανταλλακτικα αλλα πως υπαρχει ενα καταπληκτικο και φιλικο after sales απο τα παιδια του Atmistique που θα σε βοηθησουν σε καθε σου προβλημα.
Κι αυτο δεν αγοραζεται!!!!!
Όσον αφορα τις τιμες δεν θα το σχολιασω.Ολοι θα θελαμε την καλυτερη ποιοτητα στην καλυτερη τιμη.
Σκεψου ομως να τον εβγαζες εσυ και να επρεπε να παλεψεις με το θηριο που λεγεται υπουργειο οικονομικων, ΦΠΑ και αλλοι δρακοι!!!! Ποσο θα τον πουλαγες;
Θα πηγαινες να στησεις ενα εργοστασιο στην Βουλγαρια, το προιον θα σου κοστιζε το 1/3, θα τον πουλουσες στην μιση τιμη και θα εβγαζες και πιο πολλα.
Θα εγραφε πανω του made in Bulgaria, οι reviewers θα ελεγαν το ιδιο και το υπουργειο οικονομικων της γειτονος χωρας θα εκανε παρτυ.
Αλλα αμα τον παιρναμε εμεις φθηνοτερα με ενα σωρο καλουδια, σκασιλα μας!!!!!
Τα λεω καλά;
Για ξανασκεψου το!!!!
Όπως και να 'χει παντως, καλοατμιστος να ειναι, πιστευω πως σιγουρα δεν θα μετανοιωσεις ουτε για ενα ευρω απ αυτα που πληρωσες και μακαρι να πανε καλα τα πραγματα για ολους μας και για την χωρα μας για να μπορουμε να χαιρομαστε οσα με κοπους πληρωνουμε.