vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα από τη νικοτίνη που ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

389 επισκέπτες, 7 χρήστες
kmitkas, maprix, Buliwyf, dvelev, Doubt, tapantari, kkoumas

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Google (site search)   

Αναζήτηση vaping

eGo style συσκευές. Ερωτήσεις EXPRESS και νέες κυκλοφορίες

Αποσυνδεδεμένος leontamp

• *
  • 85
  • Φύλο: Άντρας
:dance2: :dance2: :yahoo: :yahoo:
Μολις παρελαβα και ειναι το ιδιο καπνικο που εχουν και οι αμπουλες
Ευχαριστω leontamp για ολα
 :respect: :respect: :respect: :respect:
Κανονικά θα έπρεπε να παραλάβεις το Σάββατο που μας πέρασε..
Όμως έχωσα ένα πιτσιρικά πελάτη να πεταχτεί στα EΛΤΑ γιατί εγώ δεν προλάβαινα και εντέλει το δέμα αντί για Ρέντη-Σαλονικα έκανε τη διαδρομή Ρέντη-Καλλιθέα...
Είχε βάλει ανάποδα αποστολέα-παραλήπτη ο ασχετούλης  :))

Αποσυνδεδεμένος ΜΑΡΙΑ ΝΕΦΕΛΗ

• 2200
  • Φύλο: Γυναίκα
Πήρα χθες βράδυ το logic pro.
Με γύρισε 7 χρόνια πίσω αλλά δεν μπορώ να μην πω πόσο καλό μου φάνηκε.
Όλες οι πρώτες εντυπώσεις είναι θετικές.
Με αυτά που είχαν γραφτει για την ένταση της νικοτίνης πήρα την 18αρα αφού ήθελα να το δώσω σε καπνιστες να δοκιμασουν.
Οποτε σήμερα στην δουλειά το έδωσα σε 6 καπνιστες και οι 4 θα πάνε να το πάρουν γιατί τους άρεσε.
Βρήκαν πολύ βολικό το θέμα με τις αμπουλες και που δεν χρειάζεται να αλλάζουν αντιστάσεις και στάζουν υγρό.
Επίσης στο κιόσκι που είναι δίπλα από τον σταθμό της Πανόρμου έχει προσφορά με τα 15€ δώρο ένα πακέτο με 3 αμπουλες σε όποια γεύση θες.

Sent from my P9000 using Tapatalk
Γύριζα γύρω-γύρω τον σταθμό της Πανόρμου και δεν το βρήκα :dontknow:
Βρήκα όμως ένα κιόσκι πολύ κοντά, στη αρχή της Λαρίσης, για όποιον ενδιαφέρεται.
Εντυπώσεις σύντομα .... Για δοκιμή είχε μόνο το κεράσι.
Γεύση κεφιρ με κράνμπερι [member=7533]drum[/member] δεν είχε :tongue_smilie:

Αποσυνδεδεμένος SEB

• Οταν καποιοι ανακαλυψαν το κρεας,εγω ειχα ηδη χοληστερινη
  • 5900
Μαρακι παρε το καπνικο για τον αντρα και ασε τις γλυκαντζουρες  :laugh1: :laugh1:
Ψαξε 

Αποσυνδεδεμένος majoragi

• Quad flex survival kit + eGo ONE Mega + eVic VT + E-Box 75W
  • 705
Αυτο εννοούσα.
σχεδον διπλα ειναι  :sfyrigma: 

Αποσυνδεδεμένος ΜΑΡΙΑ ΝΕΦΕΛΗ

• 2200
  • Φύλο: Γυναίκα
Μαρακι παρε το καπνικο για τον αντρα και ασε τις γλυκαντζουρες  :laugh1: :laugh1:
Ψαξε
Το πήρα :yes:
Να καθαρίσει κανέναν ατμοποιητή και θα δοκιμάσουμε ;D

Αποσυνδεδεμένος SEB

• 5900
Περιμενω τις εντυπωσεις 

Αποσυνδεδεμένος modivin

• 3672
Περίμενε γιατί μπορεί να πάνε Καλλιθέα πρώτα...

Αποσυνδεδεμένος kotsos75

• 3455
  • φυσα ρουφα τραβα τονε
Ψαξε
με έσκασες με αυτό το καπνικό
το βρήκες τελικά πουθενά online ελλάδα?

Αποσυνδεδεμένος SEB

• 5900
 :laugh1: :laugh1: :laugh1:
οχι δεν το βρηκα ονλαιν αλλα κρατησα το δειγμα και θα ζητησω να το φερει γιατι συνεργαζεται με την εταιρια απο εκει που πηρα την μπαταρια

Αποσυνδεδεμένος kotsos75

• 3455
  • φυσα ρουφα τραβα τονε
μας έφτιαξες καλά καλά, και τώρα θα πάρεις για την πάρτι σου και εμείς θα κοιτάμε  :angry_tickedoff:
κοινωνία άτιμη  :))

Αποσυνδεδεμένος SEB

• 5900
Κωστα αν το φερει αυτος που πηρα την μπαταρια με τις αμπουλες σου εχω στειλει κατευθειαν.
Δεν ξερω αλλα αυτο το υγρο εχει αυτο "το κατι αλλο' που δεν το εχω βρει μεχρι σημερα σε σχεση με τα υποτιθέμενα καπνικα του ΗΤ  
Και η πλακα ειναι οτι το υγρο ειναι διαφανο σαν νερακι  :dontknow: :yes:

Αποσυνδεδεμένος drum

• 5390
Δλδ τα δικά μου θα πανε μέσω Βέροιας ε?
Μάλιστα....  :))

Νεφ.... Μόνο που διάβασα φτάνει.. Φςςςςς

Βαγγέλη? Είχες δεν είχες το έκανες το θαΒμα σου πάλι. ;D
Ο παλιός καλός Βαγγέλης λέμε... Εεεετσι.  :respect:

Αποσυνδεδεμένος SEB

• 5900
τι εκανα παλι ρε και δεν το καταλαβα ο ατιμος ? :laugh1: :laugh1: :laugh1:

Αποσυνδεδεμένος Νικόλας Λογγινιδης

• **
  • 399
  • Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθεις
Αγαπητε Βαγγέλη, εννοείται ότι θα παραγγείλεις και για μένα από αυτό ε; Καφέ κερνάω στο γνωστό μαγαζί στην γειτονιά σου. Και επι της ευκαιρίας όλο και κανα μοντάκι θα φέρω για σινιάρισμα :))

Αποσυνδεδεμένος SEB

• 5900
Περιμενα την Μαρια να πει εντυπωσεις απο το υγρο αλλα τπτ
Οποτε σημερα εγινε η δοκιμη με καινουργια αντισταση στον κλιτο και ναι ...το υγρο τα  σπαει.
Και απο δυναμη νικοτινης αλλα και απο γευση ειναι ιδια οπως με την μπαταρια και τον ατμοποιητη με τις αμπουλες.
Και υποψιν οτι ακομα δεν εστρωσε η αντισταση.
Με λιγα λογια το υγρο λογω κοστους θα ειναι για συγκεκριμενες στιγμες απολαυσεις ....οπως καφε ,ποτο,μετα το φαγητο ,γιορτες ,διακοπες  :laugh1: :laugh1: :laugh1: :laugh1: :laugh1: :laugh1: :laugh1: 

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
Καινουριος στο ατμισμα. Γνωμη για μονης χρησης τυπου Blu, Vuse και αλλα. Γενικά για τις συσκευές ατμίσματος 1 132 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 09:22
από gstamatos
Omerta Liquids Shake and Vape 35 20161 Τελευταίο μήνυμα Απρ 02, 2025, 13:23
από Antiprosopos
ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ ΠΝΕΥΜΟΝΟΠΑΘΕΙΑ – Η ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΑΤΜΙΣΜΑΤΟΣ Θέματα υγείας 7 1013 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 30, 2025, 19:03
από Σταύρος 63
Αυτοπαρουσίαση μελών ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ - Κανονισμοί - ΑΥΤΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ μελών 3462 877669 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 27, 2025, 22:40
από kostas.
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1827 361850 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 24, 2025, 12:36
από Buliwyf
Ο ΤΣΕΛΕΜΕΝΤΕΣ ΜΑΣ (ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΓΙΑ ΤΑ E-LIQUID ΜΑΣ) Ιδιοκατασκευές υγρών 2046 466175 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 22, 2025, 21:52
από mario1985
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΝΕΩΝ ΜΕΛΩΝ Περιοχή νέων μελών 10860 1907600 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 22, 2025, 13:30
από Tem
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2947 519166 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 16, 2025, 12:59
από Valantis04
Vape distillery bubblegum Ιδιοκατασκευές υγρών 3 1564 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 16, 2025, 06:33
από Aoratix
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1475 375205 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 14, 2025, 04:27
από Antiprosopos
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές. Ερωτήσεις EXPRESS Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 4712 701411 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 13, 2025, 20:29
από EΡΕΒΟΣ
Ατμιστική - ταξιδιωτική εμπειρία στο εξωτερικό [Άτμισμα δημοσίως] 19 19933 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 04, 2025, 01:38
από Antiprosopos