vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

715 επισκέπτες, 7 χρήστες
Tem, lounik, maraki1308, dallaskdp, Βασίλης1966, ZoeM, Methodios

Αναλογία νικοτίνης /ml σε σχέση με το κάπνισμα γίνεται κατάχρηση νικοτίνης?

Αποσυνδεδεμένος Gabriel74

• 1482
  • Φύλο: Άντρας
  • Plaudite, amici, comedia finita est!
    • Violin love
Ρε παιδια αν παιρνουμε 220mg νικοτινης και οπως διαβασα στο άρθρο που ποσταρε ο SEB που λεει οτι το οριο ειναι 40-60mg συγνωμη αλλα θα επρεπε να μας τρεχουν καταλαβενετε τι εννοω για να μην χρισιμοποιεισω αλλες εκφρασεις.......!!!
 :confused1: :confused1: :confused1: ??? ???

Με την ίδια λογική και κάποιοι που καπνίζουν 4-5 πακέτα βαριά τσιγάρα ( απίστευτο και όμως πραγματικό) θα έπρεπε να βρίσκονται στην εντατική
λόγω υπερβολικής δόσης νικοτίνης...
Τα 220 αναφέρονται για 15νθήμερο...

• 1482
    • Violin love
Παρόλα αυτά μπορώ να καταθέσω προσωπικά οτι αν και με 36αρα-24αρα μεχρι τώρα έχω ρίξει τους σφυγμούς μου σε σχέση με την εποχή που κάπνιζα καθώς και την αρτηριακή πίεσή μου...
Μέχρι και η κρεατινίνη μου έπεσε που αν και όχι άμεσα σχετίζεται και αυτή με το κάπνισμα...

Αποσυνδεδεμένος oldseaman

• **
  • 364
Με την ίδια λογική και κάποιοι που καπνίζουν 4-5 πακέτα βαριά τσιγάρα ( απίστευτο και όμως πραγματικό) θα έπρεπε να βρίσκονται στην εντατική
λόγω υπερβολικής δόσης νικοτίνης...
Τα 220 αναφέρονται για 15νθήμερο...
ισως παιζει ρολο και αυτο που λεει ο Σταυρος (ΑΒΕΤ)
οτι δηλαδη ειναι διαφορετικος ο τροπος αποροφησης της νικοινης
στο ΗΤ

Αποσυνδεδεμένος trap

• 698
  • Υπ'ατμόν
Ρε παιδια αν παιρνουμε 220mg νικοτινης και οπως διαβασα στο άρθρο που ποσταρε ο SEB που λεει οτι το οριο ειναι 40-60mg συγνωμη αλλα θα επρεπε να μας τρεχουν καταλαβενετε τι εννοω για να μην χρισιμοποιεισω αλλες εκφρασεις.......!!!
 :confused1: :confused1: :confused1: ??? ???

------

40 - 60 mg είναι υπερβολή, αλλά σκέψου ότι κι αν ακόμη τα παίρνουμε , τα παίρνουμε κατα τη διάρκεια μιας μέρας , όχι μπαμ και κάτω. Μη ξεχνάς ότι έχει 2 ώρες ημιδιάρκεια  η νικοτίνη. Δηλ  1 μέρα στέρηση (ή κατα τη διάρκεια του ύπνου) σημαίνει ότι εξαφανίζεται απ τον οργανισμό σου εντελώς (αντίθετα απο την πίσσα που παραμένει για πολλά χρόνια).
Τα στερητικά οφείλονται στους υποδοχείς νικοτίνης που έχουμε αναπτύξει, και όχι στη νικοτίνη που κυκλοφορεί στο αίμα.

Τα 60ml που λες ότι είναι θανατηφόρα δόση ισχύει αν πιείς 1 μπουκαλάκι high, αλλά όταν ατμίζεις τώρα, η πρωινή νικοτίνη έχει εξαφανιστεί, οπότε ποτέ δεν φτάνεις αυτό το ποσό που λες, απλά ο οργανισμός μας θέλει να έχει ΠΑΝΤΑ μια σταθερή ποσότητα νικοτίνης που διαφέρει απο άτομο σε άτομο

Ρίξε μια ματιά στο ποστ του Abet απαντάει στο ερώτημα σου!

• 1482
    • Violin love
ισως παιζει ρολο και αυτο που λεει ο Σταυρος (ΑΒΕΤ)
οτι δηλαδη ειναι διαφορετικος ο τροπος αποροφησης της νικοινης
στο ΗΤ

Ε βέβαια...το ΚΤ έχει άλλους μεταφορείς της νικοτίνης ταχύτατους σε σχέση με αυτούς του ΗΤ...
Αν θυμάμαι καλά τον ρόλο του μεταφορέα στο ΗΤ τον παίζουν οι διαλύτες PG KAI VG...αλλά σε πιο αργό ρυθμό.
Από εκεί και πέρα εικασίες προς το παρόν κάνουν λόγο για μειωμένη απορροφητικότητα της νικοτίνης λόγω ατμοποίησης κάτι που αν ισχύει μας συμφέρει...

Αποσυνδεδεμένος oldseaman

• **
  • 364
Αυτο ειναι τελικα το συμπερασμα
Ενω στο κτ ολα τα συμπερασματα ειναι αποδεδιγμενα
στο ΗΤ ολα ειναι ακομα εικασιες....

• 1482
    • Violin love
Ρίξε μια ματιά στο ποστ του Abet απαντάει στο ερώτημα σου!

Ναι εδώ γίνεται σαφής διαχωρισμός στην απορρόφηση μεγάλης ποσότητας από τους βλενογόνους
που όντως μπορεί να καταστεί βλαβερή έως και θανατηφόρος, ειδικά σε μικρά παιδιά σε σχέση με την ατμοποίηση...
όσοι έχουμε παιδιά στο σπίτι τα υγρά μας, ειδικά τις βάσεις  ψηλά και σε ασφαλές μέρος...
Ακόμη και οι βάσεις περιέχουν γλυκαντικά κάτι που σημαίνει οτι το μικρό παιδί κατά την πόση της βάσης δεν θα αηδιάσει και θα του επιτραπεί να
πιει μεγάλη ποσότητα η οποία ίσως αποβεί μοιραία...
ΠΡΟΣΟΧΗ λοιπόν...

Αποσυνδεδεμένος trap

• 698
  • Υπ'ατμόν
Πολύ καλά τα λες φίλε, αλλά δεν υπάρχει περίπτωση να ακουμπήσει στη γλώσσα σου ,μια σταγόνα βάσης και να μην τρέξεις σαν τρελός να ξεπλύνεις το στόμα σου.Καιειιιιιιιιιιιιι

Edit:Σίγουρα όμως οι βάσεις μακρυά απο όλους, διότι δεν χρειάζεται να την δοκιμάσει κάποιος και η επαφή με το δέρμα ειναι αρκετή αφου απορροφάται απο αυτό..
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουλίου 30, 2011, 14:03 από trap »

Αποσυνδεδεμένος Dep-ON

• 900
  • Ατμί-Ζω ProVari+Iatty+GG Stealth+Zeus+DVW
Η ποσότητα της νικοτίνης που αναφέρεται στο αθρόο σαν θανατηφόρα... μάλλον πρέπει να χορηγηθεί ενδοφλέβια σε ένα μέσω άνθρωπο μη καπνιστή και με την μια για να είναι θανατηφόρα...η ποσότητα που παίρνει ένας καπνιστής μέσα στην ημέρα σιγά σιγά είναι άλλο πράγμα... αφού κάθε δυο ώρες την μεταβολίζεται στον οργανισμό.... τέλος δε, το φαινόμενο της ανοχής βοηθά ένα χρήστη να ανεβάζει κατά πολύ το όριο σε αυτόν στο τι είναι θανατηφόρο και τι όχι....το ίδιο γίνεται και με άλλες ουσίες εξαρτησιογόνες αλά και με τα γνωστά δηλητήρια.... φυσικά εμείς οι καπνιστές αντέχουμε μεγάλες δόσεις νικοτ. που στους μη καπνιστές θα δημιουργούσαν πρόβλημα.... μπορούμε όμως να κατέβουμε σιγά σιγά σε πολύ χαμηλά επίπεδα και να έχουμε το ίδιο αποτέλεσμα..... όποιος θέλει βέβαια..... εγώ πάντως αυτό σκέφτομαι να κάνω... είναι η δουλειά μου και τα ξέρω .... αλλά και εγώ την πάτησα μετά από δέκα χρόνια αποχής από το ΚΤ..!!!!

Αποσυνδεδεμένος Angelos

• 1045
Από εκεί και πέρα εικασίες προς το παρόν κάνουν λόγο για μειωμένη απορροφητικότητα της νικοτίνης λόγω ατμοποίησης κάτι που αν ισχύει μας συμφέρει...
Εδώ είναι το μεγάλο θέμα!!!
Ισχύει κάτι τέτοιο ή εμείς θέλουμε να πιστεύουμε ότι ισχύει γιατί μας συμφέρει  :dontknow:

Αποσυνδεδεμένος Dep-ON

• 900
.... μάλλον δεν ισχύει ..ο οργανισμός θα πάρει τη ποσότητα νικοτίνης που του λείπει....με οποιοδήποτε τρόπο και μετά θα σταματήσει....η ποσότητα παραμένει ίδια ανεξάρτητα πώς χορηγείται..

Αποσυνδεδεμένος trap

• 698
  • Υπ'ατμόν
Είναι πολύ σωστή η παρατήρηση, οτι κατεβαίνοντας σιγά-σιγά πάλι έχεις την ίδια ικανοποίηση. Προσωπική άποψη καταθέτω, ξεκίνησα με 24αρια υγρά και σε 5-6 μήνες περίπου εχω πέσει σε 10αρακι,και απο εχθές σε 8αρι,και είμαι μια χαρά.
5ml κατανάλωση την ημέρα. :-[

Αλλά νομίζω μέχρι εκει καλά είμαι,είδομεν... :dontknow: :hmmm:

Αποσυνδεδεμένος trap

• 698
  • Υπ'ατμόν
.... μάλλον δεν ισχύει ..ο οργανισμός θα πάρει τη ποσότητα νικοτίνης που του λείπει....με οποιοδήποτε τρόπο και μετά θα σταματήσει....η ποσότητα παραμένει ίδια ανεξάρτητα πώς χορηγείται..

Ναι αλλά τον οργανισμό μπορούμε να του πούμε και μερικά φωνήεντα, ξέρεις μάγκα δεν έχει άλλο,και να στρώσει χαρακτήρα!! ;)

Αποσυνδεδεμένος Dep-ON

• 900

• 1482
    • Violin love
Καλώς ή κακώς η νικοτίνη στο ΗΤ καθώς και καθολοκληρίαν το ΗΤ χρησιμοποιείται ως υποκατάστατο...
Απλά πρέπει να έχουμε στον νου μας οτι δεν είναι για...χόρταση...

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 935 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114081 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2133 359665 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 10:22
από camber
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 449905 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110575 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 374602 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 327913 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1030 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6379 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15235 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29283 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99818 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F