Λοιπον, μετα απο δοκιμες εχω να αναφερω τις εξεις εμπειριες.
Παραγγειλα Camila,Caramel,Green Apple,Agrionio,Fotia k Chocolate την Τριτη, Παρασκευη ηταν στην πορτα μου
Καποιο λαθος πρεπει να εγινε ομως στην παραγγελεια και αντι για Καραμελα, μου ηρθε Καραμελλα μπελα. Δεν πειραζει ομως γιατι η συγκεκριμενη καραμελα ειναι κορυφη και η αγαπημενη μου γευση απο ολες!
Το καμιλα σε 3% περιεκτικοτητα που το δοκιμασα δεν με ξετρελανε οφειλω να πω, αλλα προσθεσα 2 σταγονες φοτια στα 20μλ και τωρα ατμιζεται μια χαρα! Αυτο που μου αρεσει στο καμιλα ειναι η ξηροτητα που σου αφηνει στο λαιμο, θυμιζει πολυ κτ, αλλα η επιγευση με χαλαει λιγο. Με την προσθηκη του φοτια παντως βελτιωθηκε πολυ
Το Αγρινιο δυστηχως με απογοητευσε, και δεν ξερω τι να κανω για να καταφερω να το ατμισω... Σιγουρα παντως θα του ξαναδωσω ευκαιρια.
Το φοτια γινεται ανετα εναλακτηκο all day υγρο! Σε 1% και με 6αρα νικοτηνη εχω δυνατο χτυπημα και πολυ καλη γευση. Ελαφρυ χωρις να κουραζει
Το πρασινο μηλο, εξαιρετικο. Και αυτο ανετα εναλακτηκο all day υγρο. Με 3% και 6αρα νικοτηνη καλο χτυπημα και απιαστη γευση! Δεν κουραζει και αφηνει και πολυ ωραια μηρωδια στον χωρο!
Σοκολατα. Η μυρωδια στο μπουκαλακι ειναι τελεια! Οταν το μυρισα ηθελα να το πιω! Και ετσι εκανα το λαθος να το δοκιμασω κατεφθιαν οταν το εφτιαξα και απογοητευτικα! Το αφησα 3 μερες να ωριμασει και εγινε καταπληκτικο! Στο ατμισμα βεβαια δεν σου δινει την ιδια αισθηση με το να το μυριζεις απο το μπουκαλακι αλλα ειναι αρκετα καλο! Ελαφρυ και ωραιο
Και παμε στο αγαπημενο μου! Την καραμελλα Μπελα! Οταν το μυρισα επαθα πλακα! Μου θυμισε κατι καραμελες γαλακτος που λατρευα οταν ειμουν πιτσιρικας (δεν θυμαμαι ακριβως πως τις λενε-milka νομιζω). Στο ατμισμα αφηνει μια τελεια γευση, ελαφρυα αλλα "ογκωδεις" και δεν κουραζει καθολου. Το δοκιμασε και ενας φιλος μη ατμιστης και επαθε πλακα!
Αυτα απο μενα. Γενικα τα υγρα μου αρεσαν παρα πολυ! Αλλα θα προτιμουσα ο καλλιτεχνης μας να τα εβγαζε σε μικροτερες ποσοτητες. Τελικα το μπουκαλακι με το σταγονομετρο βολευει πολυ (αρκει να εχεις υπομονη

)