Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα από τη νικοτίνη που ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

421 επισκέπτες, 2 χρήστες
Tem, Milarepa

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Google (site search)   

Αναζήτηση vaping

Αποστολέας Θέμα: Γενκά για τα υγρά Atmos Lab από το κατάστημα της ZEROBACCO  (Αναγνώστηκε 38044 φορές)

Αποσυνδεδεμένος greekn1c

• Europe without Greece is like a child with no birth certificate
  • e-medium ατμιστής
  • **
  • Τόπος: Κρητη
  • Φύλο: Άντρας
Σημερα 1η φορα (λογω αποστασεως βλεπε Κρητη  :bye:) δοκιμασα υγρα απο zerobacco.Το καπνος και camila.
1ον. Καλλιτεχνη εισαι ονομα και πραμα!! :thumpup: :thumpup:
2ον. Βαση της σειρας που τα δοκιμασα θα ηθελα να κανω μια προταση .Πρεπει να αλλαξουν οι ονομασιες των υγρων!!
Δοκιμαζωντας 1ο τον καπνο εγω θα τον ονομαζα..............foreplay!!! :-* :-* :-*
Μετα δοκιμαζωντας την camila θα το ελεγα ........................vaping sex!!!!!!!!!
Τελειωνοντας  :swimming: :swimming: θα ηθελα να πω οτι ευτυχως που δεν δοκιμασα αλλα γιατι αυτο το μηνυμα θα ηταν ακαταλληλο για ανηλικους!!
Υπεροχα υγρα πανω σε Balanced βαση!!!
Thank you kallitexnis!!!

Αποσυνδεδεμένος panos

• Φουγαροκαραβάνα
  • Τόπος: 221B Baker street
  • Πολιτης διεφθαρμένης φορομπανανίας τρίτης διαλογής
(για το καστανο)
λοιπον εβαλα 7 σταγονες στα 5 μλ με 70vgkai 30 pg kai einai απιστευτο κανπνικο προτεινω στο αρωμα αυτο να βαλετε λιγεσ σταγονες περισσοτερο απο τις προτεινομενες
Λοιπόν εχεις δικιο!
Ενω εχει πολυ γλυκια μυρωδια εχει ξηρη και αγλυκη (αλλα ωραία) γευση και πολυ καλό κτυπημα.
Μόλις το δοκίμασα με 7 σταγόνες στα 10 μλ (το μισο απο όσο έβαλες) και είναι παρα πολυ καλό!

Αποσυνδεδεμένος AchisaeL

• e-high ατμιστής
  • Τόπος: Λάρισα CITY
Το μηλο το πρασσινο απλα δεν υπαρχει λες και εχω μηλαρακι προστα μου (μου θυμιζειτ ην τσιχλα) θελω να το φαω !!! ευγε.. εκπληκτικο.

να ρωτησω κατι οταν λεμε 2% στα 10ml ποσες σταγονες ή ποσα ml ειναι?
2 σταγονες - 0,2ml ?

Αποσυνδεδεμένος gfilip

• e-medium ατμιστής
  • **
  • Τόπος: Διονυσος
0,2 ειναι.Εγω στα 10 μλ βαζω 4-5 σταγονες.

Αποσυνδεδεμένος AchisaeL

• e-high ατμιστής
  • Τόπος: Λάρισα CITY
0,2 ειναι.Εγω στα 10 μλ βαζω 4-5 σταγονες.

ναι εγω βαζω το διπλο παντα γιατι ειμαι αχορταγος.

αλλα ρωταω το κανονικο. το 2% ποσο ειναι π.χ. στα 10ml /  2 σταγονες ετσι δεν ειναι?

Αποσυνδεδεμένος poseidonas7

• smoke...τα αλλα??απλα πετρελαιο για τη σομπα!!!
  • e-high ατμιστής
  • Τόπος: στον αγυριστο...
 ξερουμε εαν θα φερουν τα παιδια της ze οργανικα αρωματα στο μελον???

Αποσυνδεδεμένος geor

• Νέο μέλος
  • Τόπος: αθηνα
  • ατμιζω απο 07-01-2012
καλησπερα παιδια και απο εμενα τον τελευταιο καιρο εχει παρατηρηθει ελλειψη υγρων με νικοτινη η ειναι η ιδεα μου?
γνωριζει καποιος καποιο καταστημα για να προμηθευτω υγρο νικοτινης μεσο internet

Αποσυνδεδεμένος ΜΑΝΟΛΙΣΣΜΥ83

• ΑΤΜΟΣ
  • e-regular ατμιστής
  • Τόπος: χανια
  • 私は彼ら蒸気よ
και  εδω εχει απο τα καλητερα στην πιατσα και ελληνικα και μπωρεις να παρεις και βασης να φτιαξεις δικα σου υγρα  :thumpup: http://zerobacco.gr/el/node/113/6

Αποσυνδεδεμένος liakouras68

• e-medium ατμιστής
  • **
παιδια η μεντα του καλιτεχνη τι λεει και ποσες σταγονες σε 10ml i mist προτεινεται

Αποσυνδεδεμένος mouko

• e-regular ατμιστής
  • Τόπος: Athens
  • Φύλο: Γυναίκα
  • σήματα... ατμού!!!

Αποσυνδεδεμένος liakouras68

• e-medium ατμιστής
  • **
http://e-kapnisma.gr/index.php/topic,6945.0.html
ευχαριστω μουκο αλλα εντυπωσεις απο την μεντα  :dontknow: να διευκρινησω οτι απο παιδι τρελενομουνα για τις πρασινες παστιλιες τις καραμελιτσες στο σακουλακι :love_hearts:

Αποσυνδεδεμένος G

• Banned
  • e-medium ατμιστής
  • **
  • Τόπος: Κορωπί, Αττική
  • GG Extremist
Πολύ καλό mouko το είχα ξαναδεί αλλά το είχα ξεχάσει και χρειαζόμουν κάτι τέτοιο τώρα που έκοψα από ότι φαίνεται για τα καλά τους Πολωνούς. Σ'ευχαριστώ. :)

Αποσυνδεδεμένος mouko

• e-regular ατμιστής
  • Τόπος: Athens
  • Φύλο: Γυναίκα
  • σήματα... ατμού!!!
ευχαριστω μουκο αλλα εντυπωσεις απο την μεντα  :dontknow: να διευκρινησω οτι απο παιδι τρελενομουνα για τις πρασινες παστιλιες τις καραμελιτσες στο σακουλακι :love_hearts:
κοίτα, δεν την έχω.. αλλά από τη μυρωδιά και μόνο είναι πάρα πολύ δυνατή.. συμφορουμιώτες λένε ότι βάζουν 1 σταγόνα στα 10 ml και πάλι είναι δυνατή.. δεν ξέρω τι παίζει..
δεν ξέρω αν έχει και δείγμα στη  zerobacco να σε στείλω να τη δοκιμάσεις..  :hmmm:

Πολύ καλό mouko το είχα ξαναδεί αλλά το είχα ξεχάσει και χρειαζόμουν κάτι τέτοιο τώρα που έκοψα από ότι φαίνεται για τα καλά τους Πολωνούς. Σ'ευχαριστώ. :)
να'σαι καλά..  :bow:

Αποσυνδεδεμένος Nerompistolo

• Εισαι εμπαθης με credibility...
  • Κατασκευαστής
  • *
  • Τόπος: Αθηνα-Καισαριανη
  • Sex Nerompistols xD
Εγω παντος δεν την παλεψα με την μεντα..

Πηγα και εβαλα και 2 σταγονες σκεπτομενος "μπααα, τι 1 σταγονα...δεν ξερουνε τι λενε!" :laugh1: :laugh1:

Αποσυνδεδεμένος Νικος

• e-high ατμιστής
  • Τόπος: Αθηνα
Μαλλον δυοσμος ειναι παρα μεντα,
αλλα ειναι υπεροχο.

:) :) :)

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
Ηλεκτρονικά mods - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS [Ηλεκτρονικά mods] 4935 669074 Τελευταίο μήνυμα Απρ 07, 2025, 22:31
από Doubt
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1834 366301 Τελευταίο μήνυμα Απρ 06, 2025, 09:42
από tony1976
VOOPOO VINCI SPARK 100 KIT [Ηλεκτρονικά mods] 0 392 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 19:26
από zamploutos
Καινουριος στο ατμισμα. Γνωμη για μονης χρησης τυπου Blu, Vuse και αλλα. Γενικά για τις συσκευές ατμίσματος 1 609 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 09:22
από gstamatos
Omerta Liquids Shake and Vape 35 21046 Τελευταίο μήνυμα Απρ 02, 2025, 13:23
από Antiprosopos
ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ ΠΝΕΥΜΟΝΟΠΑΘΕΙΑ – Η ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΑΤΜΙΣΜΑΤΟΣ Θέματα υγείας 7 1542 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 30, 2025, 19:03
από Σταύρος 63
Αυτοπαρουσίαση μελών ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ - Κανονισμοί - ΑΥΤΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ μελών 3462 881073 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 27, 2025, 22:40
από kostas.
Ο ΤΣΕΛΕΜΕΝΤΕΣ ΜΑΣ (ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΓΙΑ ΤΑ E-LIQUID ΜΑΣ) Ιδιοκατασκευές υγρών 2046 470985 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 22, 2025, 21:52
από mario1985
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΝΕΩΝ ΜΕΛΩΝ Περιοχή νέων μελών 10860 1921384 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 22, 2025, 13:30
από Tem
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2947 527249 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 16, 2025, 12:59
από Valantis04
Vape distillery bubblegum Ιδιοκατασκευές υγρών 3 1780 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 16, 2025, 06:33
από Aoratix
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1475 380115 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 14, 2025, 04:27
από Antiprosopos