Λίγα λόγια από τον κατασκευαστή για την ιστορία της πλακέτας του Πρωτέα.
""""Παιδια, θα σας πω την μικρη ιστορια πισω απο το συγκεκριμενο ηλεκτρονικο.
Αφου ο ηλεκτρονικος μου το σχεδιασε, στειλαμε την πλακετα σε πρωτη φαση στην Αμερικη, διοτι εκει εχουν την πλεον εξελιγμενη τεχνολογια οπως χαρακτηριστικα μου ειπε ο ανθρωπος.
Απο τα 30 εργοστασια που στειλαμε την πλακετα, μονο περιπου 10 μας απαντησαν. Οι υπολοιποι δεν ασχοληθηκαν καν διοτι προφανως τους φανηκε υπερβολικα δυσκολο. Απο τους 10, οι 6-7 αν θυμαμαι καλα μας ειπαν οτι μπορουν να ξεκινησουν αμεσα την παραγωγη. Τους ειπα οκ αλλα πρωτα ζητησα απο ολους να την μελετησουν σωστα για να διαπιστωσουν τυχον δυσκολιες που μπορει να συναντουσαν στην πορεια γιατι εγω μαλλον δεν θα μπορουσα να συμβιβαστω με τις αλλαγες που πιθανον να ηθελαν να κανουν στην πλακετα μου προκειμενου να την παραξουν.
Τελικα ολοι μα ολοι μου εστειλαν μεσα σε 2-3 μερες απαντηση οτι πρεπει το σχεδιο της πλακετας να αλλαξει, να μεγαλωσει σε πρωτη φαση και να αλλαξουν τα via (τρυπες στην πλακετα) διοτι τα περισσοτερα ηταν κρυμμενα και τυφλα.
Τα μαζευω κακην κακως και απευθυνομαι στην Ευρωπη. Ο ηλεκτρονικος μου απογοητευμενος μου ειπε οτι αν δεν μπορει η Αμερικη, δυσκολα θα βρουμε λυση στην Ευρωπη. Παρ ολα αυτα μιλαω με περιπου 30 εργοστασια, ξεκινωντας απο Αγγλια και Γερμανια. Μεχρι στην Πολωνια και στην Τσεχια εφτασα. Ολοι με απερριψαν, και μαλιστα 2 Αγγλοι μου ειπαν οτι η συγκεκριμενη πλακετα ειναι αδυνατον να κατασκευαστει και οτι απλως χανω το χρονο μου.
Μεγαλη στεναχωρια παιδια. Μεχρι που αποφασισα να πω στον ηλεκτρονικο μου να αλλαξει το σχεδιο που του πηρε μηνες να φτιαξει, με ενα καινουργιο. Αυτος αρνηθηκε και μου ειπε οτι πρεπει πασει θυσια να βρουμε εργοστασιο να την κατασκευασει διοτι καποια εργοστασια μπορουν να το κανουν, απλως δεν τα εχουμε βρει. Μου ειπε οτι δεν υπαρχουν πανω απο 5-6 εργοστασια παγκοσμιως που να μπορουν να φτιαξουν κατι τετοιο και οτι χρειαζονται μηχανες τεχνολογιας οχι απλως προσφατης, αλλα σημερινης.
Καταλαβα οτι δεν θα την βγαζαμε καθαρη αλλα τελος παντων αρχισα να ψαχνω παντου. Πηρα αμπαριζα ολο το internet στελνοντας παντου e-mail, απαντωντας, ξαναστελνοντας κτλ. Εστειλα σε τουλαχιστον 30 ακομη εργοστασια στην Κινα το σχεδιο αλλα καθε φορα επαιρνα την ιδια απαντηση: "Αλλαγη στο σχεδιο αλλιως δεν μπορουμε να την κατασκευασουμε".
Μιλαμε για 2 μηνες τρεξιματος και ολοι με απερριπταν. Μεχρι την samsung εφτασα αλλα πολυ γρηγορα μου απαντησαν οτι η ποσοτητα που ζηταω ειναι πολυ μικρη και δεν μπορουν να ασχοληθουν. Και πανω που θα τα παρατουσα, ερχεται ενα ξεκαρφωτο e-mail απο ενα εργοστασιο λεγοντας οτι αυτοι μπορουν να το φτιαξουν.
Το πρωτο που σκεφτηκα ηταν να μην στειλω τιποτα και σε κανεναν και να ασχοληθω με ενα νεο σχεδιο πλακετας, αλλα τελικα σκεφτηκα οτι ενα ακομη e-mail δεν θα μου κοστιζε και τιποτα.
Τελικα μετα απο 1 εβδομαδα και ενω πιστευα οτι μαλλον ειδαν το σχεδιο και με απερριψαν, μου στελνουν e-mail οτι μπορουν να ξεκινησουν αμεσα αν τους πληρωσω το απιστευτο ποσο των 10.000 ευρω για 10 δειγματα!!!!!!!
Τους θεωρησα απατεωνες και τους εγραψα οτι αυτα ειναι ανεπιτρεπτα πραγματα κτλ. Αυτοι μου απαντησαν οτι θα μου στειλουν τα 10 δειγματα δωρεαν και αν ηταν οκ θα επρεπε να τους δωσω την παραγωγη. Τους ειπα οκ, και μετα απο 1 μηνα μου στελνουν την πλακετα
Ο ηλεκτρονικος μου βλεποντας την πλακετα αναφωνησε: "Ρε Θανο, και γ@#ώ τις πλακετες!! Ειδες που σου τα' λεγα? Κατσε ομως να την δουμε και στην πραξη"
Και τελικα μετα απο 1 εβδομαδα αναμονης, με πηρε ενθουσιασμενος για να μου πει οτι η πλακετα ειναι τρελλη κατασκευη και οτι ειναι ετοιμη προς χρηση διοτι την ειχε συναρμολογησει.
Ετσι πηρα την πρωτη πλακετα στα χερια μου, η οποια ειναι αυτη που ειδατε στο βιντεο.
Ουτε στον χειροτερο εχθρο μου δεν θα του εδινα ευχη να περασει αυτο που περασα με την πλακετα. Και ολα αυτα για το ρημαδι το μεγεθος. Δεν ηθελα να συμβιβαστω με ουτε 0,5mm μεγαλυτερη πλακετα""""""