vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

548 επισκέπτες, 5 χρήστες
Tem, manoslykos, kotsos75, stauros53, gfilip

Yγρά Αναπλήρωσης Alien Visions

Αποσυνδεδεμένος andreasd

• **
  • 302
  • Φύλο: Άντρας
  • Through the darkest night..cms the brightest light
Απ: Yγρά Αναπλήρωσης Alien Visions
« Απάντηση #240 στις: Οκτωβρίου 22, 2015, 13:33 »
Εγώ που πλέρωσα και 2x100ml τί πρέπει να την κάνω την τύχη μου :wall: :wall:

Αποσυνδεδεμένος Ωμέγα

• 1113
  • Xsmokers.gr "Το δικό σου Eshop"
    • Xsmokers Your Vape Shop
« Απάντηση #241 στις: Οκτωβρίου 22, 2015, 14:37 »
Εχω κατι παλια bobas... ΠΡΟΣΦΟΡΑ !

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος johnper

• **
  • 297
  • Heavy vape industry
« Απάντηση #242 στις: Οκτωβρίου 22, 2015, 14:41 »
Τα πέρνω όλα ....

Πρόλαβα???  :tongue_smilie: :tongue_smilie:

Αποσυνδεδεμένος andreasd

• **
  • 302
  • Through the darkest night..cms the brightest light
« Απάντηση #243 στις: Μαρτίου 04, 2016, 08:11 »
Παιδιά καλημέρα, για όσους ενδιαφέρονται η alien vision έβγαλε καινούρια υγρά που πλησιάζουν τα 3 πιο δημοφιλή που είχε αποσύρει. 
Θα μπω στη διαδικασία να παραγγείλω το Flavor 39 (Boba's Bounty) και θα ενημερώσω για τα περαιτέρω. 

Αποσυνδεδεμένος Giorgos F

• 1241
« Απάντηση #244 στις: Μαρτίου 04, 2016, 08:46 »
Δεν τα απέσυρε μόνιμα, παλεύει να τα ξαναπετύχει 100%, μετά την αλλαγή προμηθευτών. Τα 3 αυτά που θα κυκλοφορήσει, είναι πετυχημένα πειράματα που πλησιάζουν στα Boba's Bounty, Gorila Juice, Gryphons Breath. Και τα πειράματα συνεχίζονται, και κατά την ανακοίνωση της εταιρείας, σύντομα θα ολοκληρωθούν με 100% επιτυχία.

Αποσυνδεδεμένος johnper

• **
  • 297
  • Heavy vape industry
« Απάντηση #245 στις: Μαρτίου 23, 2016, 17:19 »
Έχω κάνα μισάωρο που πιπιλάω το Flavor 39 όσοι πιστοί του Bobas πάρτε το και δεν θα χάσετε.Από ότι θυμάμαι ναι αυτό είναι το υγρό μας πάντως κάτι ελάχιστο λείπει στην γλυκάδα του , κατα 95% είναι Bobas για μένα.
Η μάκα που αφήνει πάντα τόσο έντονη ήταν? Αυτό το κομμάτι το είχα ξεχάσει!!!!!

• 1241
« Απάντηση #246 στις: Μαρτίου 23, 2016, 21:30 »
Τα έχω παραγγείλει και τα δύο και τα περιμένω ες αύριον :) Να αναφέρω ακόμη ότι σύμφωνα με την εταιρεία , και καθ'ότι παρέλειψε να το ανακοινώσει ο επίσημος εισαγωγέας στην Ελλάδα, και τα δύο υγρά δεν είναι οι αντικαταστάτες του Boba's Bounty και του Gorila Juice. Είναι οι πιο επιτυχημένοι πειραματισμοί τους στο να πιάσουν την πρωτότυπη γεύση ΕΩΣ ΤΩΡΑ. Οι πειραματισμοί συνεχίζονται, προσπαθώντας να φέρουν την συνταγή τους στην αρχική μορφή, όπως γεννήθηκε (αναφέρουν ασυμβατότητα γεύσης,λόγω αλλαγής προμηθευτών στις βάσεις και τα αρρώματα, αλλά βάλτε στην άκρη του μυαλού σας και την νέα πολιτική περί διακετυλίου).
Τα νεότερα μέλη της εταιρείας ρίχνονται στην αγορά για να καλύψουν το στερητικό σύνδρομο όλων εμάς των πιστών, εως ότου ολοκληρωθεί επιτυχημένα η ανωτέρω αλχημεία. Υπάρχει περίπτωση να παραμείνουν στα ράφια σαν αυτόνομες γεύσεις και στο μέλλον, ανάλογα με την υποδοχή που θα τους επιφυλάξει το κοινό, αλλά το πιθανότερο είναι να σταματήσει η παραγωγή τους όταν ξαναβγούν στην αγορά οι δύο γνωστοί θρύλοι της VG.

Αποσυνδεδεμένος johnper

• **
  • 297
  • Heavy vape industry
« Απάντηση #247 στις: Μαρτίου 23, 2016, 21:37 »
Όντως για το στερητικό είναι μια χαρά,  τώρα που βρίσκομαι στο δεύτερο τανκ αρχίζω να θυμάμαι και άλλες διαφορές αλλά θα τα ξεσκίσω αυτές τις μέρες μέχρι να μπουχτισω
,αύριο πρέπει να πάρω να πάρω μερικά ακόμα  για το τριήμερο

Στάλθηκε από το GT-P5200 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• 1241
« Απάντηση #248 στις: Μαρτίου 30, 2016, 11:07 »
Τα συνοπτικά μου συμπεράσματα για τα υγρά-αναπληρωτές των Bobas και Gorilla.
ΔΕΝ...
Ούτε καν... Και αυτό για τους παλιούς φυσικά, που ξέρουν τα πρωτότυπα. Μην μπείτε στον κόπο, εκτός αν έχετε διάθεση για δοκιμές νέων υγρών.
Τώρα σαν αυτόνομες γεύσεις, και τα δύο δεν μου άρεσαν. To Flavour39 το βρήκα ενοχλητικό και το έκρυψα βαθιά στα αζήτητα, ενώ το Simian μάλλον θα το τελειώσω αν και το βρίσκω σχετικά αδιάφορο.

Αποσυνδεδεμένος Cruiser79

• 9074
  • Ομορφαίνει, δεν παχαίνει!
    • Cruiser's e-liquid reviews
« Απάντηση #249 στις: Μαρτίου 30, 2016, 12:27 »
Την τύχη μου τη χορεύτρια φλαμίγκο... Πόσες φορές στο παρελθόν πήγα να παραγγείλω Bobba's να το δοκιμάσω... Ποτέ δεν τα κατάφερα... Απ' ότι φαίνεται δεν το έχει η μοίρα μου να το δοκιμάσω αυτό το υγρό...

Αποσυνδεδεμένος Estella11

• **
  • 172
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Tilemahos!!!
« Απάντηση #250 στις: Μαρτίου 30, 2016, 12:32 »
Μια απο τα ιδια δυστυχως  :( , παντα ειχε σε  έλλειψη το 6αρι ,και τωρα με αυτα που διαβαζω δεν το ρισκαρω .. δεν ειναι και φθηνα για να φυγουν αδοξα .

Αποσυνδεδεμένος thenetpoet

• 6415
  • Πανορατμίξ
« Απάντηση #251 στις: Μαρτίου 30, 2016, 17:19 »
Είχα δύο μπουκαλάκια που αγόρασα μετά την πατατιά της AV με τους προμηθευτές και δεν μπορούσα να τα ατμίσω με τίποτα.
Ευτυχώς άρεσαν στην πεθερά μου και δεν πήγαν άχρηστα.
Όσο για τα νέα υγρά, με ότι έχω διαβάσει δεν θα τα τιμήσω. Σε αυτά τα χρήματα θέλω bobas και όχι κάτι σαν bobas.

Αποσυνδεδεμένος tonyG.

• *
  • 85
« Απάντηση #252 στις: Απριλίου 01, 2016, 00:45 »
αισχρά και τα 2 υγρά που αγόρασα μου προκάλεσαν  τάση εμετού. σημάνσεις τίποτε ημερομηνίες τιποτε σφραγισμένα δεν ηταν. κολλημένα χαρτάκια με τα νέα ονόματα πανω στη παλιά ετικέτα. κρατήστε τα χρήματα σας εγώ δυστυχώς τα πεταξα.. νομιζω είναι κοροϊδία σε αυτους που επιθυμούν να δοκιμάσουν το πολυσυζητημένο υγρό.

Sent from my MX4 using Tapatalk

• 1241
« Απάντηση #253 στις: Ιουνίου 11, 2018, 12:31 »
Κάποτε, κάποιοι συνφορουμίτες κάνανε παραγγελία απ ευθείας απο Αμερική, από την Alien Visions απευθείας, και είχαν βρει έναν πολύ καλό τρόπο να μειώνουν τα υπέρογκα μεταφορικά. Μήπως κανείς είναι εδώ ακόμη?

Αποσυνδεδεμένος paloukaros

• 5211
  • Urge to P|U|R|G|E| ...
« Απάντηση #254 στις: Ιουνίου 11, 2018, 12:41 »
Κάποτε δεν ήταν και παράνομα τα νικοτινούχα υγρά για εισαγωγή...

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 360223 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 22, 2024, 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1019 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114331 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450586 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110838 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 375181 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328441 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1083 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6454 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15317 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29384 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99972 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F