Εχε κατα νου οτι ο skandinavik οσο και οι υπολοιποι καπνοι πιπας με αρωμα (διαφορες γευσεις) ειναι ηδη φορτωμενος με PG μιας και η διαδικασια αρωματισμου των καπνων πιπας ειναι με ραντιση τους με PG και το αρωμα που θελουν να του δωσουν. καπου εχω μια φωτογραφια , αν τη βρω θα την ανεβασω .
Έχω νέα από το μέτωπο.
Διαβάζοντας το μηνυμα του cho oyu σκέφτηκα "Γιατί να μη βάλω κι εγώ λίγο άρωμα; Μάγκες είν' αυτοί;"
Έφτιαξα λοιπό δύο μείγματα με το άρωμα που έφτιαξα. Το πρώτο το έκανα με 20% Ν.Ε.Τ., 3% Vanilla Custard / Capella, 1% pralines and cream / Lorrian και το υπόλοιπο βάση.
Φανταστικό. Καπνός πίπας αλλά χρώμα μαύρο κι άραχνο.από γεύση σκίζει αλλά θα πειραματιστώ κι άλλο.
Το 2ο ήταν 10% ΝΕΤ, 3% vanilla custard 0.5% pralines και βάση. Ρε παιδιά πέτυχα το captain jack της halo όσο το θυμάμαι βέβαια. Το χρώμα είναι πάλι σκούρο κίτρινο αλλά δείχνει πως θα αντέξει η αντίσταση 15-20ml. Τα υπόλοιπα όμως υπερισχύουν οπότε θα τα μειώσω.
Θα σας κρατάω ενήμερους όπως και να 'χει. Αυτό που κρατάω μέχρι στιγμής είναι πως ανεξάρτητα αν πετύχουν οι συνταγές, έχω φτιάξει 100 ml άρωμα που σημαίνει πως με κόστος περίπου 15 ευρώ + 40 περίπου για νικοτινούχα και απλή βάση, βγάζω ένα λίτρο NET