vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα από τη νικοτίνη που ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

363 επισκέπτες, 3 χρήστες
thanos1071, Milarepa, manoslykos

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Google (site search)   

Αναζήτηση vaping

Νέα και ερωτήσεις εξπρές για φορτιστές μπαταριών mods

Αποσυνδεδεμένος sergor

• 1051
  • Φύλο: Άντρας
  • Τώρα σε ρώτανε πότε θα κόψεις το άτμισμα.
    • http://e-kapnisma.gr/userbanners/banner_details_form.php

τον εχει κανεις? ακουσα καλα λογια για αυτον.
SMOK Intelligent Charger
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπ 28, 2017, 01:40 από sergor »

Αποσυνδεδεμένος majoragi

• Quad flex survival kit + eGo ONE Mega + eVic VT + E-Box 75W
  • 705
Γνώμες για τον Xtar Queen ANT MC6

http://www.xtar.cc/products_detail/productId=156.html

QUEEN ANT, the united power. A portable and cost-effective 6-slot charger uses Micro USB charging ports.
• Fast charge with 1.0Ax4 or 0.5Ax6
• Powered by micro-USB charging ports, charge everywhere
• Exquisite LCD display shows charging current, battery power and charging status.
• Automatically distribute the most effective charging currents (0.5A/1A) for each slot.

Αποσυνδεδεμένος spykal1

• 980
Τώρα παίζει να φορτίζουν τα νέα μοντέλα φορτιστών και σε 2Α.

Αποσυνδεδεμένος chillo

• 1638
[member=13095]sergor[/member]
Εξαρτάται του ροτέισο που κάνεις στις μπαταρίες και αν θα σου πέσουν όλες μαζί ή μία-μία, από τα χέρια.
Μια γλήγορη ματιά που έριξα (πραγματικός αετός όμως προσωπικά), δεν υπάρχει πουθενά κάποιο ριβγιού (λάμπει η αντιπροσωπία του Κέμπριτζ στην Ελλάδα) από κάποιον ενδελεχή έλεγχο απο αρμόδιους της ηλεκτρονικής/ηλεκτρολογικής δυστυχώς.
Υπάρχουν βίντεα  όμως αρμοδίων του ατμού όπως είδα, που αμφιβάλλω αν θα τα ανοίξω ποτέ για να ακούσω τραγουδάκια Νικελόντεον που ούτως ή άλλως τα τρώω αδιαμαρτύρητα ενδοοικογενειακώς .
Οπότε καλύτερα να κάνεις αίτηση που αφού πρωτοκολληθεί και θεού (μου, σου, του -μου,του, λου ή ντου, του, λου) θέλοντος, θα τον αναλύσει ο δικός μας Μουτς. Ή ο Μητς

Φεύγω να προλάβω εισιτήρια για το ΙΤ σαν σωστός χεβιμεταλλάς που πρέπει να μάθει να τουμπεκιάζεται στα Μαντόνα-πάρτι.

Αποσυνδεδεμένος alexoyiorgis

• 1576
  • perception is reality
Τώρα παίζει να φορτίζουν τα νέα μοντέλα φορτιστών και σε 2Α.
Ο xtar dragon plus φορτίζει τις 2 από τις 4 μπαταρίες με 2Α, αλλά αρκετά ακριβός.

https://xtar.gr/fortistes/premium-lcd-series/xtar-vp4-plus-dragon-fortistis-gia-epanafortizomenes-mpataries-xtrvp4p

https://www.gearbest.com/chargers/pp_493563.html?vip=2684309&gclid=CjwKCAjwu7LOBRBZEiwAQtfbGDjIHeHI-UkCGmxuUJus7hiMH9enT3fMubi0GtruvvzDge1rMbj6sxoCehkQAvD_BwE

Αλλά, ας μας πουν οι ειδικοί μας, αν οι 18650 θα αντέξουν στο χρόνο με 2Α φόρτιση.

Αποσυνδεδεμένος cloak

• on
  • 606
  • Τα πάντα ρεί και ουδέν μένει
Δεν ειμαι ειδικος αλλα μια χαρα αντεχουν

Αποσυνδεδεμένος Cruiser79

• Hasta la vista... baby!
  • 9100
  • Ομορφαίνει, δεν παχαίνει!
    • Cruiser's e-liquid reviews
A,b,c,d,e,f,g,h,i,j,k,l,m,n,o,p,q,r,s,t,u,v,w,x,y,z... :wall:

Κάτι κάνω λάθος.Πάμε πάλι.

a,b,c...
Μωρέ καλά τη λέει την αλφαβήτα ο μικροτσίπ. Η μόνη διαφωνία μου είναι ότι το b πρέπει να αλλάξει θέση με το c.
Ένα πολυεργαλείο της εταιρείας a θα μπει στο οπλοστάσιο μου μέχρι το τέλος του έτους...

Αποσυνδεδεμένος microchip

• 1436
  • 11/01/2013 18:30
Είναι ριψοκίνδυνο να βάλεις παλμικό φορτιστή ψηλότερα από γραμμικό.
Εγώ γουστάρω, αλλά είναι η λαϊκή κατακραυγή που με φοβίζει.
Αν μιλάμε για την δική μου κατάταξη, είναι αλφαβητική! Μην τα ξαναλέμε.

Ποιόν πρέπει να σκοτώσω για να δανειστώ 2-3 βδομάδες το της a; 

Αποσυνδεδεμένος GRat

• 1445

Ποιόν πρέπει να σκοτώσω για να δανειστώ 2-3 βδομάδες το της a;  
Έχεις PM.

Αποσυνδεδεμένος camber

• 3892
    • camber
Εγώ είμαι με τη λαϊκή κατακραυγή :tongue_smilie:

• 1436
Εσένα είχα στο μυαλό μου.
Μας έχεις δέσει τα χέρια με τα βίτσια σου.  :wall:

Αποσυνδεδεμένος chillo

• 1638
Εργαλείο ο Σκάις!!
Εκείνα τα προγράμματα που βγαίναν για αγροτικά μηχανήματα + μια Καγιέν δώρο, δε βγαίνουν για ατμιστικά;;

• 1436
Όταν φτιάξουμε την Ατμιστική Τράπεζα της Ελλάδος (ΑΤΕ) θα φορτίζουμε σε Σκάιδες επιδοτούμενες μπαταρίες και το μοντ δώρο.

Τι déjà vu ήταν αυτό και από που μούρθε;  :hmmm:

Αποσυνδεδεμένος chillo

• 1638
Απο τον Φλας τον Γκόρντονα προφανως
Ειναι που ειμαι στη φάση -νατονεξαναγεμίσω ή να αλλάξω αντίσταση- αλλιώς θα είχα φύγει νωρίτερα να γλιτώσω και το σκούπισμα
:laugh1:

• 1436
Εγώ δεν μπορώ να φύγω, μέχουνε βάλει να φυλάω κάτι μουσικονήματα.
Παγίδα σίγουρα!
Θα μέχουν όλο το βράδυ να σκουπίζω.
Πάλι!

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
Τέλος στις γεύσεις των ηλεκτρονικών τσιγάρων [Νομοτεχνικά] 0 76 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 09:44
από Shadowjump
Γενικά για τις δημοσιεύσεις και τις έρευνες γύρω από το ηλεκτρονικό τσιγάρο ΕΡΕΥΝΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΤΜΙΣΜΑ 1491 256464 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 07:10
από Chris66
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1835 371375 Τελευταίο μήνυμα Απρ 14, 2025, 22:03
από Antiprosopos
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1476 385880 Τελευταίο μήνυμα Απρ 14, 2025, 21:37
από Antiprosopos
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΞΠΡΕΣ για τα υγρά γενικά. Βασικές πληροφορίες ΥΓΡΑ (γενικά) 1724 261498 Τελευταίο μήνυμα Απρ 14, 2025, 05:33
από Perry
Ηλεκτρονικά mods - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS [Ηλεκτρονικά mods] 4935 675953 Τελευταίο μήνυμα Απρ 07, 2025, 22:31
από Doubt
VOOPOO VINCI SPARK 100 KIT [Ηλεκτρονικά mods] 0 656 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 19:26
από zamploutos
Καινουριος στο ατμισμα. Γνωμη για μονης χρησης τυπου Blu, Vuse και αλλα. Γενικά για τις συσκευές ατμίσματος 1 1210 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 09:22
από gstamatos
Omerta Liquids Shake and Vape 35 22105 Τελευταίο μήνυμα Απρ 02, 2025, 13:23
από Antiprosopos
ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ ΠΝΕΥΜΟΝΟΠΑΘΕΙΑ – Η ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΑΤΜΙΣΜΑΤΟΣ Θέματα υγείας 7 2259 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 30, 2025, 19:03
από Σταύρος 63
Αυτοπαρουσίαση μελών ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ - Κανονισμοί - ΑΥΤΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ μελών 3462 885205 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 27, 2025, 22:40
από kostas.
Ο ΤΣΕΛΕΜΕΝΤΕΣ ΜΑΣ (ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΓΙΑ ΤΑ E-LIQUID ΜΑΣ) Ιδιοκατασκευές υγρών 2046 475839 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 22, 2025, 21:52
από mario1985