@camber ευχαριστώ, μιά και οπως καταλαβα κατέχεις καλά το θέμα, οπως και οι παρακατω που επίσης μου δώσανε τα φώτα τους, μήπως γνωριζεις αν ο συγκεκριμμενος opus που προτείνει ο φίλος colton50 δουλεύει με συνεχες ρευμα? Καπου εδω μεσα ειδα οτι το προτείνουν. Επισης -αν και δεν εψαξα ακόμα- μηπως γνωρίζεις αν υπαρχει και σε fasttch, gearbest ή θάναι..κινέζικοι? Για να γλυτωσω κατι απο τιμη δηλαδη..ή αν βρώ απο ευρώπη?
@

colton50, ευχαριστω και κυρίως γιατι μου πρότεινες κατι συγκεκριμμένο και εμπεριστατωμένα, οποτε γλυτωσα πολύ ψάξιμο. Aν θες, οι παραπανω απορίες μου , μετά το ειδα δηλ, περι opus, μαλλον απευθύνονται κυρίως σε σένα

@norton σ ευχαριστω, στη σελίδα του teomav γραφει μη διαθέσιμος, εννοείται δεν κάνουμε θέμα για 3€, αλλα προβληματίζομαι γιατι σ αυτο το νήμα διάβασα οτι σε πολλούς οι nitecore βγήκαν με κουσουράκι, σ άλλους μια χαρά. Επισης..λογω ελλειψης γνώσεων επι του θέματος, δεν ξερω πώς να ελέγξω τις δικλείδες ασφαλείας αυτου του φορτιστή ή τα υλικά του και σίγουρα δεν μπορώ να επιχειρήσω σύγκριση με κάποιον που εχει διπλάσια ή τριπλάσια τιμή οπως ο opus bt που γράφω παραπάνω

@sergor σ ευχαριστώ για ο,τι μου προτείνεις, δεν αμφισβητώ και σίγουρα ειναι καλύτερος απ τον trustfire που εχω, μου δημιουργήθηκαν κατι αμφιβολιες , διάβασε αυτά που γραφω στον φίλο επάνω, το θέμα ειναι υπο έρευνα

ήδη..και μάλλον εισαι και τυχερός γιατι δεν σου βγήκε ελλατωματικός..
Εν ολίγοις, θα είχα χαθεί κυριολεκτικά αν δεν υπήρχε αυτο το forum και σεις που βοηθάτε