Να αναφερω ενα περιεργο που μου συνεβη.. ειχα αλλο μοντ το cloupor το plus, και 2 μπαταριες samsung 25R , 2 μηνες τις εχω, οποτε σχετικα καινουριες, και τις φορτιζω παντα με εξωτερικο φορτιστη τον XTAR MC1, και χθες χρησιμοποιησα πρωτη φορα το pico και σημερα που εξαντληθηκε λιγο κατω απ τη μεση, την βαζω για φορτιση και το κοκκινο λαμπακι του φορτιστη (για οποιον τον ξερει) τρεμοσβυνει τελοιως αδυναμο το κοκκινο, και φαινεται σαν να μη μπορει να τη φορτισει κι οτι εχει βλαβη η μπαταρια, το αφησα ετσι 2 ωρες αλλα τα ιδια κανει και την εβγαλα, η αλλη η δευτερη που την εβαλα στον φορτιστη μισογεματη να τσεκαρω τον φορτιστη φορτιζει κανονικα και το λαμπακι του φορτιστη αναβει φουλ κοκκινο σταθερο και νορμαλ, τωρα μπορει να φανει κουτο αλλα μηπως το pico την εκαψε η απλα τετοια απιθανη συμπτωση και καηκε πρωτη φορα που την εβαλα στο pico..? Ο φορτιστης παντως δεν φταιει τσεκαρισμενο. Και φοβαμαι να τη βαλω μεσα στο μοντ μη κανει κανα μπαμ, δε ξερω τι να πω απλα το γραφω γιατι μου φανηκε πολυ περιεργο αυτο